776
Як світ дівчини згорає
Я думаю про себе як ранній студент. Я був філістином в той час, солом'яний світ, і без випізнання п'ят, гордо носила мій 155 сантиметрів, висотних на природній висоті. І я шукав після двометрового хлопчика, я думаю, з фізичної школи. Він, як і більшість техніків, був дуже любим про емоції і компліменти, але він завжди згадує мене як тільки один епітет: сонце. Що, як і будь-яка молода дівчина, я природно сподобалося.
А потім один день, під час розмови з серцем, він зізнався мені, що я був першою дівчиною, яку він назвав сонцем. "Чому ви зателефонуєте мені, що?" Я попросив, і мій гуманітарний мозок був хмарний в очікуванні слів про свою примітність і унікальність. І хлопець подивився на мене і думливо сказав: "Чому ти жовтий карликовий."
А потім один день, під час розмови з серцем, він зізнався мені, що я був першою дівчиною, яку він назвав сонцем. "Чому ви зателефонуєте мені, що?" Я попросив, і мій гуманітарний мозок був хмарний в очікуванні слів про свою примітність і унікальність. І хлопець подивився на мене і думливо сказав: "Чому ти жовтий карликовий."