Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Мати парастропа Ілля Максимов, запросив прощення від громадян України.

Якщо Ілля винний перед Україною та його громадянами, то запитаю його прощення. Він військовий, живе за правилами, якщо у вас є його, я готовий приїхати і прийняти його. На прес-конференції в Саратові сказав Любов Максимова.

Вона також сказала, що син, який подається під контрактом в Псковському авіатранспортному відділі, згідно з офіційною версією, зліва на вправи в прикордонній зоні з Україною.
У п'ятницю 15 серпня він назвав і сказав, що він пішов за вправу. Він називається або текстується щодня. У суботу 16-го він назвав сестри. І 17 серпня я отримав СМС, в якому він був написаний, що він зробив добре, але зарядка йде вниз, і що він на вправах біля Ростова, сказав Максимову.
Через кілька днів, Максимова отримала інформацію від інтернету про можливу смерть і захоплення паратрупів. Вона звернулася до Вольського військово-польського відділення, працівники якого контактують з керівництвом, розповіла матері Ілля Максимов: «Такого сина на вправи». Що з'явився на соцмережах, він добре працює. й
21 серпня українські журналісти розмістили окружні докази присутності російської армії в Україні, у тому числі фотографії демонструють документи, списки бійців, боєприпасів та інших предметів. Попередньо вони належали воїнам Псковського Авіакомпанії. Серед знахідок було посвідчення водія в ім’я Ілля Максимова.
Раніше російські журналісти та блогери звернули увагу на раптове припинення діяльності у Vkontakte рахунки, що належать до Pskov. Блоггер Віктор Кадочников зазначив, що вся група рахунків, які раніше активно оновили, останні дні виклику були 15 серпня і 16 серпня.
25 серпня в Пскові відбувся закритий похорон кількох військових солдатів. Відповіли, що лише близькі друзі та родичі допускаються на церемонію. Пізніше Псковська область опублікувала фотографії двох могил. 26 серпня в ЗМІ з'явилися численні інші фотографії з кладовища в с. Вибути.
З різних регіонів Російської Федерації за участі російських військовослужбовців Улан-Уде, Республіка Дагестан, а також захоплення солдатів 98-го дивізіону Свір-Айрбор, заснованого на Костянтині.