Мати парастропа Ілля Максимов, запросив прощення від громадян України.

Якщо Ілля винний перед Україною та його громадянами, то запитаю його прощення. Він військовий, живе за правилами, якщо у вас є його, я готовий приїхати і прийняти його. На прес-конференції в Саратові сказав Любов Максимова.

Вона також сказала, що син, який подається під контрактом в Псковському авіатранспортному відділі, згідно з офіційною версією, зліва на вправи в прикордонній зоні з Україною.
У п'ятницю 15 серпня він назвав і сказав, що він пішов за вправу. Він називається або текстується щодня. У суботу 16-го він назвав сестри. І 17 серпня я отримав СМС, в якому він був написаний, що він зробив добре, але зарядка йде вниз, і що він на вправах біля Ростова, сказав Максимову.
Через кілька днів, Максимова отримала інформацію від інтернету про можливу смерть і захоплення паратрупів. Вона звернулася до Вольського військово-польського відділення, працівники якого контактують з керівництвом, розповіла матері Ілля Максимов: «Такого сина на вправи». Що з'явився на соцмережах, він добре працює. й
21 серпня українські журналісти розмістили окружні докази присутності російської армії в Україні, у тому числі фотографії демонструють документи, списки бійців, боєприпасів та інших предметів. Попередньо вони належали воїнам Псковського Авіакомпанії. Серед знахідок було посвідчення водія в ім’я Ілля Максимова.
Раніше російські журналісти та блогери звернули увагу на раптове припинення діяльності у Vkontakte рахунки, що належать до Pskov. Блоггер Віктор Кадочников зазначив, що вся група рахунків, які раніше активно оновили, останні дні виклику були 15 серпня і 16 серпня.
25 серпня в Пскові відбувся закритий похорон кількох військових солдатів. Відповіли, що лише близькі друзі та родичі допускаються на церемонію. Пізніше Псковська область опублікувала фотографії двох могил. 26 серпня в ЗМІ з'явилися численні інші фотографії з кладовища в с. Вибути.
З різних регіонів Російської Федерації за участі російських військовослужбовців Улан-Уде, Республіка Дагестан, а також захоплення солдатів 98-го дивізіону Свір-Айрбор, заснованого на Костянтині.