"Wanders": короткий фільм про розвідку сонячної системи

Амбіція – це дивовижний приклад того, як кінотеатр може популярно пояснити складні речі. У декількох хвилинах від фільму є багато інформації, яка сприймається дуже добре.

Коротка плівка Wanderers - це ще одна цікава робота, яка стосується важливого питання: розвідка сонячної системи. Тим не менш, тут проводиться розрахунок на основі емоцій, практично немає інформації, показано лише можливі способи оволодіння нашою системою.

Wanderers – робота шведського аніматора та графічного дизайнера Erik Wernquist. Варто відзначити, що творець відео детально знайомився з різними роботами вчених НАСА, пов’язаних з проблемою розвитку сонячної системи. У фільмі ви можете побачити Землю 10000 років до нашої ери. Земля в найближчому майбутньому, Юпітер, Ецладус (супутник Сатурна), кільця Сатурна, космічного ліфта на Марсі, Вікторія Кратер на Марсі, захід сонця на Марсі, Іпетус (супутник Сатурна), астероїд, Європа (супутник Юпітера), Титан (супутник Сатурна), Міранда (супутник Урануса). І все це було можливим, щоб відповідати таким коротким відео.

//player.vimeo.com/відео/108650530

Результатом є цей короткометражний фільм, де ми бачимо розвідку Марса, астероїдів, супутників газових гігантських планет. До речі, музика для фільму береться з аудіокниги Карла Sagan. Я повинен сказати, що аудіо послідовність була вибрана дійсно добре.

Ми можемо тільки побажати всіх нас, щоб жити в даний момент, а також, моменти, які показані в цьому фільмі. Я думаю, що в середині минулого століття багато людей думали, що розвідка сонячної системи була дуже близькою, але ці люди, на жаль, були занецінені в своїх очікуваннях. Ми сподіваємося, що наші очікування не зраджуються. Ви думаєте, що люди зможуть досягти Європи в нашому житті? Так, звичайно, Ні, я не вірю в цей Чоловік ніколи не опанувати сонячну систему на всіх (приклад буде зазначено в коментарях). Тільки якщо Google отримує “вибір молоді” Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 677 осіб проголосували. 72 затриманий.

Джерело: geektimes.ru/post/242220/