Мережа моніторингу забруднення навколишнього середовища

р.

Прихований текст(Зображення спостережної станції взято з сайту ПАТ «Украннетит» на підтримку виробника. Автор не має нічого спільного з виробником. Карта знаходиться на сайті city-data.com.
Одержані дані моніторингу забруднення навколишнього середовища (Україна) Як вони отримали це окрема історія, але проблема відрізняється.

Незважаючи на досить велику систему моніторингу станцій, вона, на мій погляд, має недостатньо покриття. Десь краще, наприклад, великі міста або промислові центри, а десь – не на всіх. Але в будь-якому випадку, існуюча система є достатньою тільки для загальної оцінки забруднення, а також оцінки забруднення на або поблизу точок спостереження.

Тому існує пропозиція для заповнення білих плям з відкритою мережею спостережних станцій аматорського середовища.

І як саме планується зробити – читайте далі.

Перш за все, нам потрібні спостережні станції. Вони можуть бути як готові, так і само зібрані рішення. І тут буде добре мати список стандартних (провенних) рішень і методів їх розгортання, щоб ми могли говорити про якість і зрозумілість отриманих даних. Занурення всіх тих, хто бажає допомогти з цим питанням занурення до нашого хата.

Ще однією важливою вимогою є можливість передачі даних онлайн.

Зрозуміло, що будь-який вид хроматографів і т.д. Colliders з точністю дев'яти після десяткової точки не можна будувати, але ми хотіли б отримати мінімальний набір даних на пил (соот) в атмосфері, CO2, випромінювання і, можливо, метеорологічні дані. Особливо з цієї теми не позбавлена уваги на Habra/Giktimes.

Статті про предмет.Український переклад І. Огієнка
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я пам'ятаю інші подібні статті, але, на жаль, їх не вдалося знайти. Якщо ви знаєте їх, напишіть їх у коментарях.

По-друге, звичайно, ми не можемо обійтися без тих, хто буде купувати, виготовляти і встановити ці станції, тобто без самих любителів.

Це кінцевий елемент, який ми плануємо взяти. Надає платформу для збору, візуалізації та поширення отриманих даних. Це включає розробку відповідного API.

В результаті... А в результаті план повинен отримати щось схоже на це, але для навколишнього середовища.

Я запрошую всіх бажаючих обговорити питання в коментарях.

Джерело: geektimes.ru/post/241932/