992
Лазерний годинник для 300 bucks лопається кульки і опіки пластмаси
Повітряна сила У.С. тестує виконання лазерного пістолета, і Патрік Приебе, побачивши Джеймс Бонд і маючи багато вільного часу, зробив власний гармату в годиннику. Потужність лазера становить 1500 міліватів, і це досить лопається кульки, світлові сірники і вирізати косу. Як у всіх інших смарт-годинників, слабка точка є акумулятором: він триває 5-10 хвилин «використання». Дивіться відео з того моменту, коли бульбували повітряні кулі.
Це не іграшка на всіх. Патрик обіцяє, що годинник ніколи не досягне масового ринку, але якщо він робить ще кілька, він продає їх на 300 доларів. Ви можете замовити його на сайті, де є інші цікаві речі. Наприклад, це відео показує руку залізного чоловіка з ракетами.
Тут павук гармати.
Чи буде ви купити його, якщо вона йде на продаж? Дайте мені два! Звісно, я буду знімати роги від місця No Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приїжджайте, будь ласка, 212 осіб проголосували. 37 затриманий.
Джерело: geektimes.ru/post/241828/
Це не іграшка на всіх. Патрик обіцяє, що годинник ніколи не досягне масового ринку, але якщо він робить ще кілька, він продає їх на 300 доларів. Ви можете замовити його на сайті, де є інші цікаві речі. Наприклад, це відео показує руку залізного чоловіка з ракетами.
Тут павук гармати.
Чи буде ви купити його, якщо вона йде на продаж? Дайте мені два! Звісно, я буду знімати роги від місця No Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приїжджайте, будь ласка, 212 осіб проголосували. 37 затриманий.
Джерело: geektimes.ru/post/241828/