Topic Title

Нерідко для досягнення результату в житті потрібно лише трохи впевненості в собі і наполегливості в прийнятті рішень. Не вдається уникнути цього, тому що не важливо, як ми намагаємося приховати від проблем, життя кине нам більше і більше проблем.

Рішення є різними, маленькими і повсякденними, великими і долічними, але всі вони мають одну річ в загальній: необхідність зробити вибір, щоб зробити вибір людей, які влаштовують. Це особливо вірно, коли рішення повинні бути зроблені швидко.

Часові обмеження змушують вас нервувати і піднімати ще більше. Проблема не тільки як зробити правильне рішення, але як зробити вибір, який матиме найбільш вигідні наслідки. Страх розчарування в результаті породжує страх помилки.

Ви зіткнетеся з вибором, щоб зробити щось або не робити щось? Наприклад, ви хочете отримати собаку, але ви сумніви. Так, ви знаєте всі переваги цього рішення. Ви знаєте, що життя подобається без собаки. І ви не знаєте, що робити. Як правило, рекомендується писати всі плюси і мінуси, що мають собаку на папері, але це не завжди робить його повністю прозорим, що краще робити.

Площа Descartes дозволяє переглядати ситуацію з чотирьох різних точок зору. Найкраще робити в письмовій формі. Розділіть шматок паперу на чотири частини і введіть відповідні абзаци в кожному:

Р

1,1 км Що відбудеться, якщо я отримую собаку (плюс, що я хочу). Моя дитяча мрія Ларадора остаточно придумати. Я навчаю його різноманітними хитрощами, я блюшу друзям, влітку займе його до дачі і прогуляю з ним на грибах.

2,2 км Що відбудеться, якщо я не отримую собаку (плюс не отримую те, що я хочу). Якщо я не отримую собаку, я не повинен змінити своє життя.

3. У Що, якщо у мене немає собаки (недостаток отримання чого я хочу). Уранці ви не зможете лежати в ліжку, тому що ви повинні ходити. Я не можу орендувати квартиру, якщо власники проти домашніх тварин. Я не в змозі легко переміщатися з місця, щоб розмістити, а також йти на довгий, місяці-довга поїздка.

4. У Я не маю собаки, я не маю собаки. Я не буду мати другу, який буде чекати мене вдома від роботи і з ким ми можемо ходити. І мій дитинство мрії не станеться.

Варто бути обережним з останнім елементом, оскільки він занадто схожий на перший (на відміну від підсвідомих вподобань ігнорувати частинку «НЕТ».

Площа Descartes допомагає уточнювати наслідки кожного рішення. Що відбувається, якщо це відбувається? За допомогою «Декартеса» ми розглянемо ту саму ситуацію з чотирьох протилежних сторін і маємо можливість зважити наслідки будь-якого вибору.

Успіхів