Смарт каструлі відмінно варить будь-яку страву

«Розумний пан» – наше майбутнє. Тепер будь-який може приготувати смачні страви ідеально. Секрет - це температурний контроль, творці цієї страви, що подаються до Kickstarter. І смачні фотографії.

Як вже зрозуміло - в сковороді є датчик температури, який синхронізується з смартфоном за допомогою спеціальної програми. Плюс, є рецепти, які вже були перевірені розробниками та професійними шеф-кухарями.

Проект майже виріс 24 з необхідного $ 30,000 - і фактично, перед завершенням ще 47 днів.

Я сподіваюся, що ви вже їсти. Хоча в будь-якому випадку, апетит повинен бути жорстоким з цих зображень.

Як це працює? Ви відкриваєте додаток, оберіть рецепт, оберіть інгредієнти, і вдарите "Старт приготування". Додаток покаже, як прогріти каструлю, яка температура повинна бути, і коли додавати який інгредієнт.

Якщо вам не подобається рецепти, є безкоштовний стиль.

Мій список речей, які мені потрібно для нової квартири, яка вже включала мікрохвильову піч з мозку Jamie Oliver, тепер додана ця сковорода. Купити? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я купую, якщо це коштує менше 3000 рублів. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 629 осіб проголосували. 93 человек.

Джерело: geektimes.ru/post/241696/