Китайський найбагатший чоловік, Джек Ма, зробив свій шлях через електронної комерції. Магазин Alibaba - найбільший проект електронної комерції Китаю, і він нещодавно проданий $2 млрд товарів за годину. У статті Джека, перекладеному ОСНОВІ. УА, бізнесмен розповідає про те, хто хоче відлякувати, якщо ви не змогли заробити гроші до 35 років. У статті є Квітень, але поради, висловлені в ній, завжди актуальні (Англійський переклад тут, китайський оригінальний тут).
Ви бідні, тому що ви незрівняні.
До того, як я почав Alibaba, я запросив 24 друзів, щоб обговорити цю можливість бізнесу. Ми говорили протягом двох годин, але вони ще трохи плуталися - Я повинен визнати, що я не був досить чітким. Вирок: 23 24 осіб в номері розповіли мене, щоб зменшити ідею для різних причин. Наприклад, «Ви нічого не знаєте про інтернет, і важливіше, ви не маєте початкового капіталу. й
Габаритний зображення
«Якщо ви хочете це зробити, спробуйте це». Якщо справи не працюють, ви завжди можете повернутися до того, що ви зробили раніше. Я думав про це всю ніч, і вранці я вирішив, що я все одно хочу ризикувати, якщо всі 24 моїх друзів не люблять ідеї.
Коли Alibaba вперше почався, я відразу зустрівся з сильною відмовою від сім'ї і друзів. Шукаю, я розумію, що мене не було навіть впевненості в потенціалі інтернету, але це: Незалежно від того, що ви робите, чи ви досягнете успіху або невдачі, досвід є формою успіху в собі. Ви завжди можете повернутися до того, що ви зробили раніше. й
Як Томас Лоуренс один сказав: «Всі мрії, але кожен мріє по-різному». Ті, хто мріє в темних глибинах ночі дивляться вранці, що сниться до пилу. Але ті, хто мріє з очима, відкриті небезпечні люди, тому що вони можуть зробити мрії. й
р.
Люди втратили життя з цих чотирьох причин:
Миопічні люди не бачать можливостей.
Вони недооцінюють можливості.
Вони не розуміють можливості.
Вони не можуть діяти досить швидко.
Ви бідні, тому що ви незрівняні.
Для того, щоб бути амбітним, щоб жити в житті, повною з великими ідеями, мати велике призначення в житті. У цьому світі є нездатними і нездатними, але нічого не можна досягнути. Глибина навколишнього середовища визначає Ваше майбутнє.
Це свідчить про історію Юліету Ву Шигун, одного з перших поколінь професійних лідерів в Китаї. Вона зуміла досягти визнання, розбиття кар'єрних сходів від очищувача, медсестри, маркетолога і допомогла їй в цьому самоосвіті і навчанні.
На чолі з найвідомішими багатонаціональними ІТ-групами (Microsoft 1985-1998; IBM 1998-1999). Вже стало символом нового покоління бізнес-менеджерів, які обурювалися Китаєм під час економічних реформ і відкриваються до світу.
Вона почала кар'єру в великій компанії знизу, її обов'язки були заливати чай і заковтнути підлогу. Одного разу, коли вона забув її прохід, охоронець не дасть її всередині. Вона сказала, що вона була насправді працівником компанії, і що вона тільки вийшла, щоб купити офісні товари. Незважаючи на її пальці, охоронець не віддавав. А під час стоячи в дверцятах Wu побачила працівників свого віку, але стильно і стильно одягнуті, вільно ходити всередині без будь-якого вимогливого проходу. Вона попросила охорону безпеки, чому вони не повинні показати прохід і охоронець безпеки холодно дозволяти їй.
Він був поворотним пунктом для Ву, вона була жахливо сором'язливою, її самооцінка постраждала жахливо. Вона виглядала на себе з-за кордону: в одязі, штовхаючи брудний кошик. Порівняти себе тим, хто одягався по-різному, відчував глибокий біль при раптовій реалізації, що вона дискримінувала проти. І з цього моменту, коли нехай себе так принижений - і стане всесвітньо відомим.
З тих пір вона не пропускає можливість заздалегідь. Щодня, коли прийшла до роботи Вона була готова вчитися, і незабаром її зусилля були нагороджені: вона зробила менеджер з продажу і незабаром регіональний менеджер в Китаї. Вона не мала необхідної освіти і часто називалася «королевою партією Тимерс». Вона незабаром стала головою IBM в Китаї. Це історія У Шигонга, героїна китайських ділових кіл.
Не був для цього випадку Wu Shihong ніколи не мав амбіції і прагнення стати багатим, і її життя було розроблено дуже по-різному.
Ви погано, тому що ви не бажаєте бути успішним.
Ви бідні, тому що вам не вистачає.
Ви погані, тому що ви не можете впоратися з власними ковардіями.
Ви погані, тому що вам не вистачає відваги і визначення.
Ми можемо допомогти вам контролювати всі обставини і максимізувати ваш потенціал.
Ви постійно навчаєтеся і бажаєте досконалості.
Амбіція допоможе вам подолати всі перешкоди і працювати дива, які інші не хочуть навіть спробувати.
Незалежно від того, як бідна сім'я, не сумнівайтесь, що ваші здібності та бути амбітними.
Якщо ваша сім'я вважає, що ви не знаєте, ніхто не пошкодить вас.
Якщо батьки не можуть оплатити медичні рахунки, ніхто не симпатує.
Якщо ви обурені конкурентами, ви не будете завдати шкоди.
Якщо ваші рідні залишають вас, ніхто вам не буде.
Якщо ви не досягали нічого до 35 років, ніхто не пошкодить вас.
Так вирушайте вперед або виконайте свою роботу. У будь-якому випадку, ви просто помітили вашу молодь.
Айн.ua 2014/11/20/551297