Дизайнер з Киргизстану створив концепт iPhone 8

Дизайнер з Киргизії під нікком Steel Drake опублікував у своєму профілі на концепції Behance iPhone 8. Сталь Drake працює на своїй версії iPhone близько двох тижнів. Робота на дизайні смартфона Steel Drake завершено 2 місяці тому. Я вирішив публікувати малюнки лише зараз. " Я не схожий на поточний iPhone. Я вирішив повністю розкрити свій погляд. Я вибрав iPhone 8 тому, що є так багато дизайну для наступного 7-го iPhone. Восьмий ще не був, дизайнер розповів К-Новини.

8216668

Як зазначив він, його дизайн ближче до перших версій смартфона. У моїй концепції iPhone 8 я спробував повернутися до своїх коренів. Я хочу, щоб телефон був без будь-яких ліній. Я також намагався відходити від матового стандарту, який компанія тепер намагається просувати, і повернула глянцеву поверхню до iPhone, сказав сталевий Drake. .

Незважаючи на те, що в Киргизі, дизайнер Steel Drake відомий тільки в вузькому колі, багато людей знають свою роботу на світовому ринку промислового дизайну. Дизайнер з Киргизії має намір продовжувати серйозно просувати свою версію iPhone 8.

Габаритний зображення

Джерело: www.knews.kg/posle_raboty/56806_kyirgyizstanskiy_dizayner_sozdal_kontsept_iPhone_8/