947
Смерть як радник
«Діти – наш вічний супутник», - сказав він в дуже серйозному тону. Ми завжди на лівій руці. Вона завжди переглядала вас. І вона буде дивитися до дня вона псує вас на плечі.
«Як ви відчуваєте, що смерть на вашому шляху?»
Я відчував, що немає необхідності відповіді. Я не можу сказати нічого. Весь новий настрій занурить мене.
І пішов Юань:
Коли ви амбулаторно або сердитися, дивитеся на ліву і попросіть пораду від вашої смерті. Якщо смерть дає вам знак, або якщо ви ловите його рух з краю очей, або просто відчуєте, що ваш супутник завжди там і спостерігаючи вас ретельно.
Єдиний воістину компетентний радник, який ми померли. Кожен раз, коли ви відчуваєте себе так часто, що все буде неправильно, і ви на межі загального згоряння, повернути ліворуч і попросити смерть, якщо це правда. І ваша смерть розповість вам, що ви неправильно, і це нічого, але її дотик, що дійсно має значення. «У мене ще не торкався. й
До Юань шуок голову, якщо чекаю на мій відгук. Але я нічого не сказав. Думки в францовому темпі слідують один одному. У моїй концесі, дросельний удар був розпущений. У світлі моєї смерті роздратування за адресою Дону Юна виглядає так маленька!
Так, він сказав злегка після довгого паузи. Одне з нас має знову розуміти, що смерть після кожного з нас, що це завжди там, за ліве плече. Для того, щоб позбутися від некомпетентності людей, які живуть, якщо смерть ніколи не торкається.
浜у 涓 蹇