1357
Г.І. Гурдіфф. Перегляди з реального світу
Питання: Як дізнатися більше? Відповідь: Люди нехтують. Ваша мета повинна бути придбати її. Самозбереження можливе тільки після отримання уваги. Почати з маленькими речами.
Питання: Що можна почати з? Що робити?
Ваші нервові та неспокійні рухи свідомо або несвідомо роблять всіх бачити, що у вас немає повноважень, що ви просто клоу. З цими неспокійними рухами ви не можете бути будь-яким. Перше, що потрібно зробити, це зупинити ці рухи. Зробіть свою мету, ваш idol. Допомогти вашій родині. Тільки тоді ви зможете привернути увагу. Це приклад виконання.
Ще одним прикладом є те, що аспіруючий піаніст ніколи не може дізнатися щось, але трохи. Якщо ви хочете грати без попередньої практики, ви ніколи не зможете грати в автентичну музику. Мелодіоди, які ви граєте, ви дізнаєтеся, щоб бути cacophony, зробити людей страждають і послухати вас. Це те ж саме з психологічними ідеями: для того, щоб набути все необхідне довгострокова практика.
Спробуйте зробити найдрібніші речі першим. Якщо ваша мета велика від початку, ви досягнете нічого. Ваші прояви будуть діяти як кофонічна музика і зробити ваших сусідів, щоб ви не знали.
Питання: Що робити?
Відповідь: Є два види виконання: автоматичне виконання і виконання відповідно до призначення. Ви не можете прямо зараз і зробите свою мету, ваш idol. Не дозволяйте нічого зупинитися, просто мати цю мету. Якщо ви можете зробити це, я даю вам більший виклик. Тепер ви відчуваєте хірурга, щоб зробити речі, які занадто великі для вас: це аномальне бажання. Ви ніколи не зможете зробити їх, і що бажання тримати вас від того, що ви можете зробити. Забудьте, що бажання, забути великі речі. Зробіть свою мету, щоб знищити маленьку звичку.
Питання: Я думаю, що мій найгірший недолік є занадто цікавим. Якщо я намагаюся говорити менше, буде це гарне завдання?
Відповідь: Для Вас немає сумнівів. Ви руйнуєте все з вашої розмови. Ці розмови створюють перешкоди для вашого бізнесу. Коли ви занадто багато, ваші слова втрачають вагу. Спробуйте подолати цю звичку. Якщо ви можете зробити це, багато благословення прийде до вас. Насправді завдання дуже добре. Але це велика річ, не невелика річ. Я пообіцяю, що якщо ви досягнете цього, навіть якщо я не тут, я дізнався про своє досягнення і надішлі вам допомогу, щоб ви знали, що робити далі.
Питання: Що робити, якщо ми переносить прояви інших? Чи буде це завдання добре?
Відповідь: Щоб перенести прояви інших - відмінне, остання річ для людини. Тільки ідеальна людина здатна до неї. Починайте, зробивши свою мету, або ваш idol, щоб мати можливість нести єдиний прояв одного обличчя, який ви не можете носити без нерва. Якщо ви хочете, ви можете. Без бажання, ви ніколи не “можете”. Найпопулярніші речі в світі. Все відбувається через свідоме бажання.
Питання: Я часто пам'ятаю свою мету, але я не маю енергії, щоб зробити те, що я думаю, правильно.
Відповідь: У людини немає енергії для виконання своїх навмисних цілей, адже всі його сили набуті вночі, під час пасивного стану, пригнічують на негативні прояви. Це автоматичні прояви, що протилежні позитивному, добровільному виявам.
Для тих, хто вже здатний автоматично запам'ятати вашу мету, але не має потужності для досягнення її, я рекомендую наступну практику. Сидіння в відокремленому місці не менше години. Розслабляйте всі ваші м'язи. Подаруйте їм свободу потоку асоціацій, але не відсмоктуйте їх. Розкажіть їх: Якщо ви не дозволите мені зробити те, що я хочу зараз, я буду задовольняти ваші побажання пізніше. Ознайомитися з іншими асоціаціями, якби вони належали комусь іншим, утримуючись від їх ідентифікації.
Наприкінці години візьміть шматочок паперу, напишіть свою мету на неї. Зробіть цей папір ідол. Ніщо інше значення для вас. Зробіть його з кишені, прочитайте весь час, повторіть його щодня.
Таким чином, це стане частиною вас, спочатку теоретично і тоді насправді. Щоб отримати енергію, практикувати цю вправу в спокійному сидячи і завершити релаксацію м'язів, якби вони померли. Після години, коли все в вас заспокоїться, зробіть рішення про вашу мету. Не дозволяйте вашим асоціаціям споживати вас. Налаштування цілеспрямованої мети та усвідомлення її дає вам магнетизм, можливість «до».
Питання: Що таке магнетизм?
Відповідь: Людина володіє двома речовинами: речовина активних елементів фізичного тіла і речовина активних елементів астрального тіла. Обидва речовини, коли змішують разом, утворюють третину; такі змішані речовини зібрані в окремих частинах тіла людини, і формують навколо нього особливу атмосферу, як атмосфера навколо планети. Атмосфери різних планет постійно набирають або втрачають речовини через вплив інших планет. Людина оточена іншими людьми, як планета, оточена іншими планетами. У певних межах, коли між ними виникають дві атмосфери, які «симпатичними» зв'язком, відбувається між ними зв'язок, виникають законні наслідки. Щось приїжджає. Обсяг атмосфери залишається незмінним, але його якість змінюється. Людина може контролювати свою атмосферу. Як електрика, вона має позитивні і негативні частини. Одна частина може бути збільшена і виготовлена для потоку як струму. Все має позитивну і негативну електрику. Бажання і не схожість людини може бути позитивним і негативним. Астратурний матеріал завжди проти фізичного матеріалу.
У давні часи священики виховали хворобу благословення. Деякі з них змушені класти руки на хворі: деякі могли загострити біля, інші на відстані. священик - людина, яка змішує речовини і загоює інших. Він магнітізатор. Пацієнтам не вистачає змішаних речовин, не вистачає магнетизму, «живого». Це «змішується речовина», якщо концентрований, можна побачити. Аура, або сяйво, є справжньою справою, вона іноді бачить в святих місцях або церквах. Mesmer rediscovered використання цієї речовини.
Щоб використовувати цю речовину, необхідно спочатку придбати її. Він ідентичний з увагою і набутий тільки свідомою роботою і свідомим стражданням, через добровільне виконання трюфелів. Зробіть невеликий об'єкт ідолу, і ви будете прагнути придбати магнетизм. Як електрика, магнетизм може бути концентрований і протікає. Реальна група дає реальну відповідь на це питання.
Г.І. Гурдіфф. Перегляди з реального світу