Бітерні гравітації

Травма дитинства - страшна річ. Але ми не говоримо про них. Ми говоримо про крихітні відступи, які зараз здаються тривіальними і навіть смішними для нас, але з яких причин все ще пам'ятають. Це колекція реальних дитячих історій. Якщо ви поділитеся власними історіями в коментарях, які будуть чудовими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Кухня або праска

Одного разу в «Дитячому Світі» я побачила два абсолютно необхідні речі в іграшковому господарстві. Невеликий чайник з червоною бампою на кришці і металевою праскою. Мені дуже потрібні як. Мої батьки сказали: «Ми будемо купувати одне». Я розумію їх. Можливо, вони вирішили, що це час для своєї дочки, щоб звикнути до того, що в житті вони завжди повинні вибрати. Але я був лише чотири. Е. Я хворий так багато! Як я побачила мій мама, мій тато, щоб я дрочити мене і купити два іграшки одночасно. Вони були адамантними. Я постраждав протягом 5 хвилин, потім вирішив, що чай можна зробити в існуючому горщику, але абсолютно нічого не прасувати ляльки плаття. Так було придбано залізо. Але я ніколи не полюбив його. Повинен бути привидом, що отримує чайник.

Мило господарське мило

Історія, яка якось застрягла в голову. Я був маленьким малюком і грав мило. Фантастика, в цілому, що я Baby Soap і я не можу змочити. Моя бабуся зіграла по всьому дня і вона була веселою. І ввечері мій дід захопив мене в руках і поклав мене під душ. Я соромлюся, що я був мило, і що я б розчинився, і дорослі з'ясували, що зупинити розмову про несудимість, що неслухняний - і досить, і що потрібно знати захід. Що таке сором'язлива, що хвилина назад все було чудово, і раптом вони взяли без попередження і знищили все. Я ще не пам'ятаю.

Курочки.

У віці п'яти років я вирішив підняти курчат. Вона зайняла три яйця дієти з холодильника, кладуть їх в вовняну носку, загортають носок в її великогабаритну ручку, приховавши її все під ліжком і почала чекати курчат до люка з яєць. Очікується відчайдушно. Навіть вночі я б прокинувся і слухаю мій курча squeak. А потім мій мама зробив загальне очищення. Про курчат. З одного боку, моя мама була дуже добре. Я не лежав, ляпас і шок. Навпаки, серйозно, як дорослий і рівний, вона пояснила мені, чому б не було курчат. І з іншого боку, було важко купити курку і покласти її під ліжком?

Сережки для мами.

Я повинен бути п'яти років, знайшов камінь з золотистими бризками, показав мій дядько. Ми дядько, капітан довгого рейсу, мав велику владу серед нас. Він сказав мені з якоїсь причини, що було реальне золото в камені, і що було достатньо для сережок моєї матері. Я закінчився куполом скель. Згодом, звичайно, хтось влаштував князі в грязі. Добрих людей пояснили, що мій дядько мене приречений. Я хотів дати маму нові сережки.

Боротьба кота

В нашому дитинстві були іграшки з фарбованої гумки. Вони красиві, але вони крихкі. Один з цих кошенят мав голову відірвати. Я спробував і пришивав його, і пришивав його - ні. Так я загорнув кошеня в шиї з пов'язкою, кладемо її на своє ліжко, і приписав його як поранений бійець. Все було добре, поки мій мама вирішив очистити свою кімнату. Як правило, моя мама не торкалася моїх іграшок, але вона повинна пересуватися щось, а кошеня впала і впала в два рази. Голова окремого, торсо окремого. Моя мати природно вирішив, що іграшка була зіпсована і повинна бути відкинутися. У будь-який час я був кричущим так багато, що ми пішли в будинок янура ввечері, викопавшись через траву, і знайшли кота. Мама навіть апологована.

Набори

Пам'ятайте карамельні подушки? Продаються ті без вентиляторів. Ми не мали їх в домашніх умовах, оскільки сім'я може дозволити краще харчування. Я кохав ті подушки до смерті. Я забрав гроші з свинарського банку, купив два грами подушок і приховав її за акумулятором. Добре, чітко подушки перетворилися в одну величезну подушку. Її бабуся знайшов її, а ввечері на столі читати лекцію, яку було б соромно приховати солодощі від родичів і «все секрет стає очевидним». Я не був трохи сором'язливим, але це було дуже дратує, що мій "порошковий" всмоктується в сміття - я б її і такий біт.

Даша лялька

У мене була висока принцеса лялька. 1,5 м.кв. Чудова лялька. Вдова, родичі приїхали до нас, і з'явилася дівчина, яка склала 3 роки молодше мене. І вона бажала ту ж ляльку - у них невелике місто, і вони не продаються там. Закрили магазин і магазин. І дорослі вирішили, що це буде краще подарувати їй Даша, а потім я купую саме те ж саме. Я торкнувся. Це була моя лялька. І коли мої батьки чесно пішли купити другий, я кинув табло, що мені нічого не потрібно. Ось ми йдемо.

Похід.

Я виріс слабкий, постійно хворий, але я мав багато друзів. У школі і на дворі. Як тільки ми зібралися з нічним походом – не по собі, хтось з них взяв. Добре, вогонь, дерев'яна петля, намети, рибальство. Моя мати змащена, але вона дасть мені. Протягом тижня я почав готувати, запакував мішок, кладуть свої черевики на двері. Ми влаштували хлопці, щоб зібрати в гаражі на шість ранку. Взагалі класика жанру: він дощував на ніч, він отримав холод, і мій мама просто не прокинув мене. Я боївся, що я хотів би зловити холод і падати запаленням. В цілому я не боявся ніде - що б сталося. Я прокинувся восьмий, кинувся на місце зустрічі - там не було. Я не загинув мене, але я майже загинув відступ. Стійка з головою в тому гаражі та продажу.

Медуша Горгон

Одного разу я знайшов цю дивну річ, досить великий, як розбійник голови Медуса Горгона. Я був впевнений, що я зробив відкриття, неупереджену протистоянку в найближчому дворі. Я думав, що я повинен показати його науковцям. Вона мила, укладена на стіл, захоплювалася і була горда. Мама прокинула! Немає нічого, щоб тримати в будинку. Я все ще думаю, що це був вірним, що це було древно, що випливло до нас в Новосибірську з давньої Греції. Тільки зараз немає способу перевірити.