Інтроверти в ІТ. Як використовувати ваші характеристики до Achieve Goals

Кілька років тому я працював сценаристом для навчальних курсів. Одного ранку бос зустрів мене з обличчям «ми повинні говорити».

Попросив мене поговорити з психологом. «Я думав, що ти не будучи психіатром». Виявилося, що він найняв психолога, який «допомагає подолати бар’єри спілкування в команді». Щоб зняти очі, психолог поговорив всім працівникам, хоча вони тільки побачили мене як проблема.

Я звернув цю пропозицію, і безпечно забули про неї. Але наступного тижня я зустрів цей психолог знову. Спочатку вона сіла на дивані і подивилась на каталоги. А потім я сіла поруч і сказав: "Я тут, якщо вам потрібна допомога". Після того, як я втомився від нього і сказав, що я думаю про це.

Ви уявите, що сцена? Я, як і в кіно про неоднорідних людей.

Після того, як я попросив залишити, колишній колега сказав мені, що люди не бояться мене, але вони не знали, що було на мій погляд. Я нічого не обговорював, крім роботи, зв'язку з колегами було часто зменшено на «добрий ранок» і «погано» якщо не було ніяких причин бізнесу.

І це було в той час, коли бос було створення «амосфери простоти»: всі (крім мене) фотографували для коерктивних позитивних постів на корпоративному блозі, що йде на природу (без мене) і обговорювали фільми. У цих дискусіях я відчув, як я був у класі літератури з аналізом вірша Тютчева.

Мені не потрібно, я зацікавився роботою, не спілкуючись. І по дорозі, крім моєї роботи, я зробив багато речей, таких як оптимізація процесу і так далі — це був стартап, тому багато речей довелося зробити з нуля, і що було привертало мене до нього. Я працюю.

Але навіть ініціатива не врятувала мене від пожежі.

Я думаю сьогодні, я можу зрозуміти бос. Я поставив себе на своє місце: 'Ця думка дивний. Здавалося б зробити все, що він дається і більше. Він не ледачий, хоча він приходить пізніше, ніж всі інші. Навпаки він працює непомітно. І тримати мов... Не бере участь у житті колективу. Він ніколи не був фотографований на блозі! Чи ховається він щось?

Я не знаю, як поводитися. Сьогодні, після того, як любляча неготування і вивчення стека книг з інтроверсії, в тому числі про те, що ми обговорювали тут, я знаю, що робити і що сказати.

Відмова Я: Для запобігання неконструктивних спорів, я розумію, що є кілька «привабливих» викривачів і інтровертів, але є, і прецедент є гарною причиною для дослідження. Крім того, вам не потрібно бути чистим інтровертом, щоб відчути всі шармії світу, що не закривається на другий.

По-перше, подивіться на те, що інтроверти не є. Звичайно, це не схильне бути науковими, і може спровокувати звинувачення у популізму, але все ж.7 міфів про інтроверти:

#1 Інтроверти не люблять говорити
Не вірно. Інтроверти не люблять говорити. Вони будуть мовчати до тих пір, поки вони мають щось сказати. Empty chatter одягає їх вниз. Але намагайтеся говорити про те, що вони цікавляться, і ви знайдете його важко зупинити їх.

#2 Інтроверти сором'язливі
Сором’язливість не пов’язана з інтроверсією. Інтроверти не бояться людей, але їм потрібна хороша причина для взаємодії. Неймовірно підтримувати контакт з кимось тільки з полудності або з урахуванням взаємовигідних "дружності".

#3 Інтроверти є грубими і не схожими людьми
Ні, вони не бачать точки в соціальній конвенції та діляться підробленими судами. Вони хочуть все бути справедливими. На жаль, це не те, як працює світ. Поведінка безсоння - це багато стресів для них, які воліють уникати.

#4 Інтроверти не люблять бути громадськими
Не вірно. Вступ не схожий на громадськість протягом тривалого часу. Вони вимагають менше часу, щоб зібрати інформацію і досвід, і багато іншого часу для їх обробки. І якщо ви думаєте, що звуки занадто utilitarian, то, так, це — вони ненавидять про це, на масштабі одного дня, або життя.

#5 Дивний інтроверти
В основному індивідуалісти. Вони трохи схильні до свого почуття, орієнтуючись на їх внутрішню віру. Вони думають самостійно, тому їх суди часто дивляться з тих публіок. Ззовні ця поведінка може здатися ексцентричним, екстравагантним або навіть ударним. Але шокує суперечать дуже визначенню інтроверсії, тому не існує ударних інтровертів. Неприпустимо, Марилін Мансон.

#6 Введення закритих свердловин
Вони можуть здатися зануренням в себе, але це не означає, що вони не помітили, що вони йдуть навколо них. Навпаки всі однакові датчики працюють постійно. Ще одне, не все, що відбувається навколо них, вважають гідність їх уваги.

#7 Інтроверти можуть зупинитися, щоб неспроможність і бути
Ноп. Попити їх до соціалізації, як захоплення черепахи без її оболонки.

Наука, бітч Відмова II: Я розумію, що життя не є бінарними на своєму ядрі, але багато іншого. Ні, я не раджу ділити світ на два. Я не говорю, що є два види людей у світі.

Перейдемо на верифіковані категорії.

У когнітивній нейронауці термін «покращення» не має універсального тлумачення. Часто описано як «характерний спосіб реагування на зовнішні стимули». Ці реакції є стійкими, нездатними і можуть відбуватися коротко після народження, припускаючи, що вони генетично визначені.

У той же час особистість, величина не є постійним і впливає на виховання батьків, навколишнє середовище та культурні чинники. Темперамент безпосередньо впливає на особистість, оскільки темперамент генетично визначений.

Звісно, ці визначення та теорії суперечать цьому дня, але перший підхід до питання емпірично був професором Єримом Каганом, піонером у віковій психології. Перед його дослідженнями всі теорії були засновані на думках.

Не болять вас з описом експериментів, цікавих людей можна подивитися тут.

У експериментах з п'ятисот чотиримісячних немовлят, група Kagan’s визначила два види поведінки – низькореактивна поведінка, в якій малюки погано реагують на стимули, а високоактивна поведінка, в якій реакція була виражена і тривала.

Виходячи з назви, можна припустити, що екстреверти в майбутньому будуть малюки, які застрягають сльози на очах жінки в газовій масці. Але виявляється точно навпаки – дослідження все ще триває, і їх результати свідчать про те, що це від високоактивних немовлят, які перетворюються особистості.

Водночас з спостереженнями проводилися вимірювання фізіологічних показників, результати яких давали підстави вважати, що високоактивні немовляти, тобто майбутні неперевершені особистості, мають більш чутливу амігдалу.

Таким чином, люди, які схильні до інтроверсії, отримують набагато більше сигналів, які вимагають більшої уваги, часу і енергії для обробки, ніж екстренверти. Інтроверти витрачають більше часу, ніж розмова. І на жаль, для дії.

У 2001 році Інститут громадського здоров’я Белград провів дослідження. 123 студенти (43 чоловіків і 80 жінок) попросили виконати арифметичне заняття в свідомості, в тихих і непристойних лабораторних умовах. Прийняття суб’єктів до одного або іншого типу темпераменту було визначено за допомогою особистого анкети Ейсенка.

Визначені проблеми концентрації, рівень втоми та шумоподібне роздратування на 10-точковій шкалі.

Група, що складається з екстровертів, справляється з завданнями набагато швидше, будучи в умовах шуму. Інтроверти, на відміну, досвідчені неприємності концентрування, втома і подразнення при однакових умовах.

Аналіз кореляції розкриває високу поперекову залежність від рівня шуму.

Тепер ми з'ясували, що інтроверсія – це неякісна якість, яка може перешкоджати успішній кар'єрі світу екстрертів, що ми можемо зробити це?

З книги про інтроверти:

«Приміром, ми допускаємо всі подаровані еконцентрики, які встановлюють компанії в гаражах, щоб висловити свою ідентичність, як вони, будь ласка, але це досить винятком правила – наша толерантність зазвичай поширюється на тих, хто керує казково насиченою, або принаймні тим, хто обіцяє зробити це».

Не потрібно грати в команду, але це не просто. Якщо ви змусите інтроверт «грати в команді», вони пройдуть більше енергії «наряддя», ніж «грай». І це не сором'язлива, а не недолік, хоча з точки зору корпоративного світу це.

Так що ви робите, людина, яка не любить свічку, говорить про минулу нічну гру серій Thrones або нову модель iPhone?

На жаль, є більшість правил тут - якщо ви знаходитесь в Англії, вам доведеться приїхати на ліву сторону дороги, незалежно від того, як може бути незалежна ваша думка.

Таким чином, єдиний спосіб, щоб навчатися працювати над вашими «вагами» і адаптувати життєвий цикл до світу екстрертів.

Що означає практика? Неважливо, скільки ви погоджуєтесь з поняттям полярних температів, це дослідження показує, що інтроверти можуть значно підвищити ефективність, якщо вони працюють під керованими шумними умовами. Для екстревертів, протилежний явно вірний. Якщо ви є екстреним, вітання. Неймовірно, що хтось створить спеціальні умови для них на роботі. Що ми робимо?

Звісно, найбільш очевидне рішення для роботи з дому. Але перш за все, багато інтровертів знають це. І по-друге, звичайно, це не завжди можливо. Тому єдиним рішенням буде створення «безпечних островів».

Наша країна все ще довгий шлях від Google офісів з їх зарядними капсулами, але швидше за все, ваша компанія має місця, де ви можете бути окремо від часу, наприклад, конференц-зали. Незважаючи на те, що це все ще тимчасове рішення, і якщо ви не єдина інтровертна компанія, то, ймовірно, час для обговорення цього питання з вашими перевагами. Хороший бос хороший при підрахунку грошей, і у вас немає проблем, що занурюється за розумність організації місць відпочинку.

Як правило, не зателефонуйте їм відпустки, швидше за все, влада не буде захопленою.

Увійти
Ясон Фрідман, засновник 37 знаків, пояснює, чому люди воліють працювати з дому.
«Це особливо стосується людей креативних професій – дизайнерів, програмістів, інженерів, мислителів. Для того, щоб отримати виконану роботу, вони просто потрібні довгі періоди часу, де ніхто не буде турбувати їх. Ви не можете попросити когось, щоб перейти в режим креативного мислення протягом 15 хвилин і подумати про проблему. Так, ідея може швидко придумати, але, як правило, дійсно, подумати про проблему, потрібно зануритися в неї, і для цього, вам потрібно час, багато часу, коли ніхто не буде турбувати вас.

І в той час як типовий робочий день триває вісім годин, скільки людей можуть дозволити собі бути самотніми з думками протягом восьми годин? І сім? І шість? Може бути п'ять або чотири?

Коли було останній раз, ви залишили один за чотири години, коли ви були в офісі? І два? Чи можливо це? Дуже мало хто може дозволити собі зануритися в проблему протягом декількох годин в офісі. І ось чому люди воліють працювати з дому, або якщо вони працюють в офісі, щоб прийти рано вранці, поки ніхто не є, або навпаки, залишитися пізно, коли всі пішли. Або працювати на вихідні, або на площині, або в машині, або навіть на метро, адже ніхто не заважає їх. ?

Це не про інтровертів. Уявіть, як імперативний для них. Після того, як у своїй справі до рівняння додано ще кілька елементів - суспільні взаємодії, потрібно грати роль, і інші.

Хлопець Кавасакі: Ви можете знайти його важко, але я інтроверт. Я повинен грати певну роль, але за природою я лонер. ?

Знайте, хто Guy Kawasaki дійсно важко вірити. Але це не єдиний приклад, коли людина, яка приурочила своє життя, щоб об’єднати людей разом та їх зусилля, “закриті”. й

Craig Newmark, творець Craigslist, розповідає про проблеми спілкування та які допомогли йому боротися з ними.

У 2002 році в Університеті Бар-Ілан виявили, що інтроверти спілкуються більш вільно, ніж екструверти. І другий, інтроверти більш відкриті для спілкування в Інтернеті, ніж в реальному житті.

У зв'язку з тим, що зв'язок через Інтернет усуває необхідність спостерігати соціальні обряди, а також стреси, пов'язані з оцінкою.

Першим кроком у вирішенні проблеми є формування його. Ви, ймовірно, не бачите це як проблема. Що проблема?

Я думав, теж, доки історія від початку статті відбувалася до мене. А потім інший і інший. В кінці я зрозумів, що в мене була проблема і проблема.

Якщо ви не можете говорити про це, бажано просто.

Коли я зрозумів, що я був більш комфортним, працюючи з дому, в контрольованому середовищі, я отримав кращий агент, який я міг знайти. Коли я шукав його "продати" для завершення незнайомців, він зданий, як Супермен для мене.

Але після роботи з ним на деякий час я зрозумів, що він не піклується про те, що продати і не розумію, що робити. Він не хоче зрозуміти. В результаті він зробив такі концесії і прийняв такі умови, які знизили значення операцій практично нульовою. Я не знаю, як пояснити йому, що це не про ціни або прибуток.

Я мав три варіанти: спробуйте знову, знайти інший агент, або дізнатися, як поговорити з людьми.

Я вирішив, що це був час бути незалежним у віці 27, і я взяв перший крок – Я підписав на неготаційний курс. Важко уявити місця більш не підходять для інтроверту, ніж курс обслуговування клієнтів.

Важливо відзначити, що я не думаю, що досягнення Dale Carnegie є неминучими. Звісно, тому що вони безпосередньо суперечать моїй неперевершеній природі. І на згадці книги «Як подружити і впливати на людей», мій кулак мимовільно.

Але не всі системи переговорів базуються на брехні, компромісах та маніпуляціях. На відміну від тих, хто критикує такі методи.

Звісно, інтроверт не зможе «змусити себе» і стати сучним екстревертом, незалежно від того, наскільки важко він намагається. У будь-якому випадку я не знаю таких прикладів. Але йому доведеться «поганяти на праву сторону дороги» і незабаром він приймає, що краще для нього і своєї кар'єри.

Ми вже писали про переваги зони вашого комфорту, а також запрошуємо в курсах переговорів – це чудовий приклад цієї практики, але це не повинно бути курсів. Ви можете почати з невеликих цілей.

Інтернет - це ідеальне середовище для інтровертів для співпраці, а також послуг, таких як SmartProgress, що полегшують пошук людей, які випробували.
У вас є багато ідей, але ви боїтеся, що ви не будете робити це самостійно? Створіть мету, опишіть сутність проекту та включіть статус «закриття для партнера». Повідомте про свої досягнення, ви помітите. Завдяки SmartProgress мій друг знайшов бізнес-партнер. Про свої кроки і майбутній партнер побачили детальні та продумані повідомлення, які поклали враження від педантичної особи про нього. І вона працювала. Він не представить свого бізнесу інвесторам, не шукав партнерів на спеціалізованих ресурсах, але просто помітив його мету і його відданість.

Інтроверти, як правило, важко знайти навіть для того, щоб почати шукати однодумців. Тому що вони не знають, як представити себе і їх проект. Або вони вирішили заздалегідь, щоб їхні ідеї не були інтересами до будь-якого, — вони майстерні розрахувати все на своїх поглядах. А хто хоче сказати, що це божевільна ідея і підтвердить їх страхи.

Запропонуйте вашій інтровертній другу, він, ймовірно, має безліч нереалізованих ідей. Учні знають секрет: ідеї потрібно поділитись, і вони діляться. І навіть з людьми, які не запитували про це. Інтроверти розглядають таку поведінку неприпустимо, і PR в будь-якій формі для них є дивним для бродіння, які вони не переносять. Таким чином, інтроверти просто потребують бізнес-партнера.

В той же час не потрібно жертвувати щирість - ви не знаєте, як підтримувати розмови "про погоду" - це не обов'язково, я все ще не знаю, як. Хто навіть пише книги на тему, і деякі навіть читати їх.

На даний момент, здається, що інтроверти не мають нічого спільного з людьми. Це правда? Чи може інтроверт бути успішним динаміком, політиком, підприємцем, кінопродюсером — коротко, людина, яка має більшу частину часу контакту з людьми?

Коротка відповідь так. Чим довше відповідь так, але.

Bill Gates, Elon Musk, Abraham Lincoln, Warren Buffett, Mark Zuckerberg, Guy Kawasaki — якщо цей список не переконує вас, у мене є кілька аргументів. Не тільки можуть інтроверти керувати компаніями і людьми, але вони часто роблять так краще, ніж екстроверти. Є хоча б два пояснення для цього.

По-перше, через свій погляд, важливо для інтровертів вирішувати проблеми і досягнення результатів, не звертаючи уваги до свого его. Неважливо, що ви завершите своє завдання, важливо для них, які ви завершите завдання.

По-друге, інтроверти усвідомлюють свої слабкості з раннього віку, тому витрачають більше часу на тренінги, тренінги, тренінги та навички спілкування.

Елон Муск, як він навчився не з'являтися

Ми використовуємо для пошуку лідерів виключно як активних, так і харизматичних «енергайзерів». Але це тільки тому, що є більш акцент на цих типах лідерів культури.

Джим Коллінс, у своїй знаменитій книзі Добре Велике, не звернувся до питання про екстра- або неперевершений характер «рівне п'ять лідерів», але він завжди зрівнявся з тим же: особистість лідерів. А серед них було дивно мало людей, які витратили гроші на дорогих автомобілях, яхтах та інших зовнішніх атрибутах, а в їх описі були слова «моде», «розширені», «негромадські».

Ви можете звернутися до цієї інформації, як непідтверджені ромби або міфи, але на мій погляд, кореляція є більш ніж очевидною - інтроверти не подбають про свою самооцінку або зображення, в той час як в житті відверта, его грає значну роль.

Звісно, імідж важливий для бізнесу, і методи важливі для ділових переговорів, адже, як ми знаємо, навіть найрозумніші люди приймають рішення на основі емоцій. Після того, як справа виконана, ніхто не піклується про те, що ви зносите або що ви зносите. Відтепер тільки одне питання. Звичайно, результат.

Я сподіваюся, що ви закінчили читання цього. Я не поставився до репутації Інтровертів, я люблю багато вас опонентом спрощення, і у мене є багато скарг про цю книгу, включаючи американський стиль. Але книга допомогла мені сформувати проблему, яку я спробував ігнорувати.

Так, ми вважаємо, що американці часто неускладнені прості речі, а потім ретельно перемішують їх, але навіть в цій формі, книга змушує нас думати, що ми не можемо контролювати все, скільки ми хочемо.

Ми не можемо просто перетворювати сліпу око до незручностей різноманітності життя і докинули, що немає проблеми, що «Америка завжди робить велику справу з горою». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я не навчився, і я не думаю, що я коли-небудь навчаюся мати непотрібну розмову. Як мінімум, що я ніколи не знаю, коли достатньо достатньо, і я можу отримати бізнес.

Враховуючи свої особливості. Але я можу організувати свою роботу так, щоб я мав час зарядки.

Один з порад для інтровертів з книги Вивчіть свідомо жертвувати ваш комфорт на користь результатів. Так, після розмови з людьми, інтровертами потрібно час відновити. Якщо ви хочете досягти чогось.

Якщо вам необхідно поговорити з людьми на телефоні, звичайно, ви можете делегувати її до когось іншого. Я використовую для цього. Але потім я зрозумів, що це було втечу від проблеми, не рішення. Тепер я знайшов спосіб зробити це самостійно - Я відповідав дзвінки, що стоять. Я не знаю чому, але це працює.

Знаючи про проблему, можна придумати розчином, навіть якщо він виглядає приступним ззовні. Повернувшись від проблеми, ви не можете помітити, як вона буде рости на розмір, коли це буде важко контролювати.

Джерело: habrahabr.ru/company/smartprogress/blog/242489/