10 котирування від Paulo Coelho

1,1 км Якщо ви попросите мене, якщо я з вами, я кажу так. Але якщо ви попросите мене, якщо я можу жити без тебе, я кажу те ж саме.

2,2 км Єдине, що неможливе виконання мрії – страх провалу.

3. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4. У Де ми чекаємо, ми завжди на час.

5. Умань Якщо у вас є ті ж люди, то це здається, що вони приходять в життя. Коли вони вводять своє життя, вони хочуть змінити його. А якщо ви не станете те, що ви хочете, щоб ви були, вони вимкнено. Кожен знає, як жити в світі. Не можна зафіксувати власне життя.

6. Жнівень Коли ви любите, ви можете бути будь-яким. Коли ви любите, ви не повинні розуміти, що відбувається, тому що все відбувається всередині вас, щоб ви могли перетворитися на вітер.

7. Про нас Любов - це єдине, що різка розуму, пробуджує творчу уяву, що очищає нас і звільняє.

8. У Любов не є звичкою, не компромісом, не сумнівом. Це не те, що романтична музика навчає нас. Любов... Немає специфікацій або визначення. Любов і не запитайте. Люблю.

9. Навігація Дитина може навчити дорослих три речі: щоб радіти без причини, завжди знайде щось робити, і наполягати.

10. Неважливо, що інші думають, тому що вони думають щось в будь-якій точці світу. Розслабтеся.

Джерело: