Жінки, чоловіки, жінки, жінки

У 12-річну дружину в клітку затримала 64-річний чоловік. Він купив дружину від людей, які рухаються. У 2000 р. у віці 50 р. Луо Цзіньдун, будівельний працівник в провінції Китай Гуандун, розуміючи, що всі його брати давно одружилися, і це час для нього, щоб почати сім'ю. Тим не менш, робоча людина не встигла шукати дружину, тому він вирішив просто купити її, напишіть британську вкладку Дзеркало. Повернувшись за гроші на керма, і в поверненні отримала молода жінка, якій він відразу одружений. Рік після шлюбу, пара мала сина. Щасливий батько назвав дитину на честь, не запитуючи думки своєї дружини, ім'я якого він ніколи не був, щоб дізнатися. Будівельник каже, що він вперше згадується жінці, яку він купив, як його «дружина», і після пологів сина «мати». «Так, коли я був на роботі, вона збереглася в перевірці моєї матері. Вона не виходила, тому не потрібно дати їй ім'я, 64-річному поясненні.

Рік після народження сина, психічне здоров'я дружини різко погіршився: вона стала агресивною і почала атакувати її матір'ю. Після обговорення її поведінки, Ло і матір його вирішили заблокувати без назви жінки в комірці з баром. Вона була порушена в 2002 році і збереглася в крихітному клітку. «Що ще я можу зробити?» - сказав будівельник. У мене немає грошей на її лікування, і мені потрібні гроші для ремонту будинку. Я мав працювати щодня, щоб годувати себе і сім'ю, і я хотів, щоб мати там мій син. Я дуже люблю її. Якщо це не було, я не заблокував його. Щодня перед виходом на роботу, я готую для неї, а також дайте їй душ кілька разів на тиждень. Я піклуюся про себе як краще, я можу, але я не маю грошей, щоб платити мої лікарняні рахунки." Будівельник розповів про те, щоб доповідачі надіялися отримувати пожертви від «кіних людей». Справа в тому, що людина відчайдушно потребує грошей.

«Я 65 років і більше не можу працювати в будівництві», - розповів локальні ЗМІ. Я хочу подарувати сина краще життя, ніж мій. Закон, 13 був одним з кращих школярів, але був недавно виведений з школи для боротьби з іншим хлопчиком. Я не славу йому, бо він втратив його бабуся кілька років тому, і я ніколи не дав йому правий напрямок. Він в будинку зараз, але я спробую повернутися до школи. Я хочу краще майбутнє для нього. Я хочу, щоб допомогти мені відновити будинок і платити за лікування дружини. Покірні локальні ЗМІ навіть друкують номер телефону 64-річної Ло для тих, хто хоче допомогти покращити ситуацію людини, сина та його «дружина».

Джерело: fedpost.ru/lydi/46536-lyubyashhij-muzh-12-let-derzhit-kuplennuyu-zhenu-v-kletke.html