1023
10 Уроки життя Люди Learn Too Late
1,1 км Ми живемо тут і зараз.
Ваше життя не входить до народження та смерті. Ні, це між Вашою інгаляцією та вашим виховаанням. В даний час є те, що тут і зараз, тільки життя ви коли-небудь будете мати.
Тому, намагайтеся жити в будь-який момент життя повністю, в доброті і миру, без страху і махровості, з яким у вас є в цей момент. Всі ви можете очікувати від будь-якого, включаючи себе.
2,2 км Життя короткий
Це ваше життя і ви повинні боротися за це. Боротьба за правду. Боротьба за те, що ви вірите в. Боротьба за те, що важливо для вас. Якщо ви любите і ніколи не забули, щоб розповісти їм, скільки це означає вам. Як пощастити вас, тому що ви все ще маєте можливість зробити або змінити щось. Тож зупинятися на моменті і думають. І якщо вам потрібно зробити щось, починайте сьогодні, бо скільки буде вам завтра?
3. У Сьогоднішні труднощі окупляться завтра.
Коли мова йде про важку роботу, чи отримує диплом, починаючи від бізнесу, або будь-якого іншого особистого досягнення, яке вимагає багато часу і зусиль для досягнення, ви повинні запитати себе одне питання: «Ам я хочу провести кілька років мого життя, щоб більшість людей не хочуть жити в житті, щоб вони ніколи не мріяли? й
4. У Прокрастинація робить вас рабом вчора.
Коли ви легко ввімкнете бізнес, не відкладаючи його в довгий ящик, вчора стає дружнім другом для вас, завжди готовий взяти тягар назад. Тож спробуйте зробити щось сьогодні, що ви можете подякувати себе за сьогодні. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, завтра ви будете раді, що ви зробили це сьогодні.
5. Умань Ви можете дізнатися з будь-якої помилки.
Добрі речі трапляються з тими, хто продовжує надіяти в непритомності всіх розчарувань, тим тим, хто все ще вірить в непритомність гіркоту своїх помилок, тим тим, хто продовжує любити навіть коли любить їх. Так не шкодуйте, що сталося з вами – це все ще не може змінитися, оскільки час подорожі ще не придумав. Подумайте про це як цінний урок, і перейдемо.
6. Жнівень Ви є найкращим другом.
Щастя, коли вам подобається, і вам не потрібно схвалення будь-якого іншого. До того, як ви можете побудувати здорові стосунки з іншими, зробіть друзів своїми руками. До того, як ви можете впевнено дивитися на очі інших людей і створити стосунки з ними, ви повинні навчитися виглядати гідно любові і поваги в власних очах.
7. Про нас Дії говорять голосніше, ніж слова.
Прогулянка по шляху життя, ви обов'язково познайомитеся з дуже правими людьми, які говорять тільки правими словами і скажуть їх на місце. Але в кінці ви повинні судити їх не словами, але за діями – вони підкаже вам все, що вам потрібно, і набагато голосніше.
8. У Навіть невеликий акт доброти робить світ кращим.
Посмішка у людей, які мали важкий день. Бажаєте до них. Види є єдиними інвестиціями, які завжди окупаються. Якщо є люди, є можливість бути своєрідними. Якщо це просто посмішка, то не тому, що ви занадто багато подарувати, але тому що світ сповнений людей, які відчувають себе нічого не залишилося.
9. Навігація За кожну красуню лежить біль.
Ви торкаєтеся і падаєте, зробіть помилки і нехай, але незважаючи на все, підніметесь і рухайтесь – ви живете і життя навчає вас. Ви не знаєте, що ви не знаєте. Але ви були тільки поранені, не перемогли. Подумайте про те, наскільки цінним є урок, щоб зламатися, розбити бар'єри до вашої мети, до чого ви любите. Так, іноді буває, що досвід порушує ваше серце, але це не достатня ціна за безцінні моменти радості і задоволення? Так піти вперед, навіть коли ви перебуваєте в болі, тому що ви знаєте, що внутрішня сила, яка приніс вам до цього місця, може перенести вас.
10. Час і досвід болю в області ліктя
Коли я попросив мені бабуся кілька років тому, як забути всі погані речі, що сталося до мене, вона змащувала два кола і сказав: "Погляд на них." У нас є наш досвід життя. Mine є більшим, тому що я старший і бачив багато. Тексти пісень, а це означає: І трохи червоного кола всередині були всі погані речі, які трапилися до нас. Давайте скажемо щось погане, тим самим. Але на моєму чорному колі вона займає набагато менший відсоток його площі. Це дуже багато, тому що це велика частина вашого досвіду. Я не говорю, що це не важливо, але я дивлюсь на це дуже інакше. Зрозуміти, що найголовніше для вас зараз і закриває все біле світло, в кінцевому підсумку буде переходити в минуле і буде здаватися далеко від того, що це зараз.
Кожен крок, який ви приймаєте, є наступним розділом у книзі вашої долі.
Як ви навчитеся жити свідомо?