Ремонт квартири своїми руками

Я нарешті готовий писати мій перший пост на сайті, який заощаджує мене в сумних моментах мого життя більше року.
Ремонт в квартирі потрібно тривалий час, але враховуючи, що я живу з батьками, вони постійно розповіли мене – «це буде гроші – робити те, що ви хочете, але в той же час жити так.» Коли я можу підтримати себе і, отримавши певну суму, я вирішив провести мій відпочинок не в теплих країнах, але об'єднуючи мій страшний коридор.
Планувалося зробити ремонт в двох комбінованих коридорах звичайної трикімнатної квартири (пл.проект).

51 зображень.

схема двох коридорів. довжина першого становить близько 9 метрів, ширина 1,5-2 метрів (нині я не пам'ятаю), проточна дорога, з дизайнерськими ідеями тут щільно, адже кожен додатковий об'єкт буде просто перешкодою.

р.

02. Мар
Завдяки прекрасним будівельникам 90-х, які так чудово розкручували суглоби пластин - відмінність на рівні стіни становить близько 5 сантиметрів, вона завжди відремонтувала всіх, але за 2 ремонти, які були до, ніхто не вирішив зробити все з ними. Все вийшло просто - за пару тисяч стін вирівняли (не маяків, звичайно, так як не їсти простір) - візуально неприпустимо.

03.03.2014 р.
Це насправді вид вхідних дверей з шафи. Ці шафи вирішили не змінити (так вони виглядають досить толерантно, а з фінансами не так добре – фітинги тільки для зміни). До речі, на цьому фото потрібно звертати увагу на освітлення - одна незручна лампочка світла (також в похмурому плафоні) за всю довжину коридору. Миття підлоги, наприклад, ввечері погано - бруд не видно. Хоча, можливо, це було для кращих.

04.03.2014 р.
Це той самий вид, тільки з вже вирівняною стіною і чистим шафою.
Процес, щоб говорити, пішов ...
Проведення планів цього коридору:
1,1 км На стелі, як і багато до, приклеюють пінопластову плитку. У планах - розтяг з точковими лампами.
2,2 км Стіни -- 70 відсотків людей, які я знаю - сказали, що стіни в передпокої повинні бути світлі. Але я чітко вирішив, що світло відверті шпалери хворіли і, маючи приварені з батьками, я купила темно-коричневі. Ви побачите наступну картину. До речі, на продаж в Лерой - тільки 500 р за рулон ширині метра
3. У Двері - з'явилася внутрішня Стара двері, покрита дерматином і зовнішнім праскою (подається в 90-х роках для замовлення, вагою більше, ніж центнер ... чому - Я не розумію до теперішнього часу, тому що немає нічого крадіжки). У майбутньому він все ж переконував своїх батьків, щоб вивести як з них, так і поставити один нормальний сучасний.
4. У Це начинка на праві - домашній вішалка. Ми також вирішили замінити його ще більш сучасними.
5. Умань Добре, що міжкімнатні двері також вирішили поставити все одно.

05. У
Цей вид у другому коридорі з спальні No 2 (якщо ви подивитеся на схему) є фігурним елементом «стін» з усіма сортами необхідного і непотрібного ясен всередині. Я збив на столі і сказав, що він не буде тут, але mini-library. Домовилися батьки.
До речі, тут можна побачити відкриття (переїзд з одного коридору до іншого), який також був вигнутим і косим.

06. У
З Я не імітую, і всі дві технічні освіти, всі підраховані на папері. До речі, я був невірним на максимум 10 відсотків. В цілому немає зайвого матеріалу, що залишилося.

р.

07. Мар
Процес казки про те, що минуло вніс активну фазу. Занадто шпалери, кинуться лінолеум (який колишній кіт коханий воді... добре, звичайно).

08.03.2014 р.
На цій фото ви вже зможете побачити процес побудови стіни. Я коротко поясню: так як я ніколи не займаюся ремонтом і будівництвом, я вирішив, що необхідно почати не з найпростішим, але і з розеткою ... показати) і поставити перемикач і розетку на іншому кінці коридору. Але насправді я вирішив, що це було зручно, тому що маршрутизатор раніше стояв у спальні No 1 і не вдалося дістатися до Wi-Fi до спальні No 2. Без нього це не так.
Він був тільки болгаркою на тисячі рублів, взятих з хорошого сусіда-сон-в-права. На мій погляд, найскладніший і нудний етап. Пил і бруд були всюди - від мого копченого легень до підвіконня в в'їзді (від дверей до входу відкриваються, тому що інакше зробити щось в пилоподібній тумані нереально).

09.03.2015 р.
Для тих, хто збирається зробити щось схоже в домашніх умовах - подбати про волосся (вони потім дуже складно мити).

р.

10.
Це мене, з інструментом в руці. Я зробив картину.

11.
Я тут з помічником. Я думаю, що це буде нереально працювати. І враховуючи ціну, рекомендую.

12.
Що відбулося після першого дня роботи.

13.00 р.
Вид з вхідних дверей

14.
Син-в-право справи євреї - тепер і приховування з бетонного пилу в приміщеннях

р.

15.00 р.
Тут вже мама вирішила допомогти - відмивають сумлінно пасовані шпалери (до речі)

16.00 р.
У другому коридорі все зроблено за тим же принципом - всі вимикачі і розетки перевели в зручні місця на рівні метра з підлоги. Ось чому це так брудно.

17.00 р.
Кіт відчував себе власником ремонту.
Фото показує одну з коротких моментів, коли підлоги були відносно чистими.

18 років
Коротко про підлоги.
У багатьох старих будинках підлоги влаштовані за принципом: бетонна плита-лаг- ДСП. Зняття лаг і ДСП в двох коридорах для бетонної стяжки здалося нереальним завданням (звідси 3 осіб мешкали в квартирі весь цей час, і неможливо піти з однієї кімнати в інший обхід коридору). І від мого досвіду сина-в-прави, підлоги будуть трохи холодними. Тому вони вирішили витягнути всі нігті з ДСП, і витягнути разом листи з бетонними плитами з анкерами.
Ось, здається, мій розрахунок був clumsy - я спочатку купив 70 анкерів. Вони насправді потрапили близько 150.
Робота не легко – довга, нудна, монотонна, тверда.

П.С. Через шість місяців поверхи, звичайно, креака, але не критично. У будь-який час краще, ніж раніше.

р.

19.00 р.
На передніх дверцятах вони вирішили зробити підлоги по-різному - зняти дерево і засипати стяжки, щоб приглушити теплі підлоги в під'їзній зоні (для висихання взуття в осінньо-зимовий період). Для того, щоб дізнатися про те, що це таке тепла підлога.

20.
Процес автопсії. Плитка вийшла досить важкою. Мета полягала у збереженні решти сексу.

р.

21.
Тут ми вирішили зробити тепле напівмісце готове.

22.
Паралельно з цим я вирішив зробити коробку, яка охоплює потворну батарею, біля якої вони використовували для сухого взуття в маленькому коридорі. Як за те, що вона стала холодною там - нам не важливо, щоб приміщення не було
Коробка також спочатку розроблена, розрахована. Матеріал - профіль + гіпсокартон.

23.
Мій вірний помічник. Наявність люка дозволила не тільки помилитися нічним небом, але і перевозити навіть триметрові профілі без проблем.

24.
Тепер говорити про електропроводку. Дріт в квартирі алюмінієвий. Тепер, звичайно, я шкодую, що я не знайшов його. Тепер виходить, що з машини з входу є алюмінієві дроти, а потім мідь. Я знаю, що це неправильно, і це все неправильно, але тепер це занадто пізно, щоб змінити все.
Я не буду писати про маркування та кабелі в деталях, бо я дізнався все це за допомогою мого улюбленого Google.
На фото, до речі, так званий розподільний ящик. Точніше місце, де потрібно було поставити при установці кабелів. Від руки.

р.

25.
Підготовка до заливки першого шару стяжки. Придбаний пісочний бетон і «Плітоніт» для укладання керамограніту. Кіт кладуть щасливо в пилі і грязі... (і потім злийте мене). . . . )

26.
Ну, тут я.
Спочатку він був твердим, потім о .

27.
Коробочка, в'язаний, вшитий і встановлений гриль. Не обмежувалося щастя.

28.
Не дуже послідовно, але я постаю картину. Тут найскладніший був (в той час для моїх офісних ручок) - від подвійного перемикача, щоб зробити два один і між ними, щоб подрібнити гніздо ...

29.
Це результат. Заплановано.
До речі, розетки і вимикачі взяли "Леганда", колекція "Етика" - дешево і мило.

30.
За цей час я вже погодився на стельах. Я звернув їх схеми установки світильників - в великому коридорі 10, в невеликій 7. Зображена схема лише маленької)

31.
Результат був задоволений - він світиться яскравим і красивим. Лампи, звичайно, вийшли не дуже дешево (дорожчі, ніж самі стелі), але я все ще йде і милуватися : Я думаю, що я добре.

32.
Тепер я не розумію, чому, але побудував стіну на передніх дверцятах з тим же гіпсокартоном (достатньо мені сподобалося процес) і приховав всі інтернет-зв'язки там.

33.
На двох шарах стяжки укладають теплу підлогу - купили одну з найдешевших (ім'я не пам'ятаю). Я думав, що вона буде розірватися, і дрібно. Як працює? Правда, один мінус - зверху укладаємо ще один шар стяжки, а потім кахельний клей ... Підлога з підігрівом для тривалого часу +1

р.

34.
Хочу дізнатися, куди погріти:

До речі, інструкція була простою і зрозумілою.

35.
При укладанні плитки прокидають кілька монет.
Нехай нащадки, потім радіє в пошуку.

36.00 Р
Процес укладання керамограніта я також недооцінений. Я думав, що чим більша плитка, тим простіше її укласти. Все виявилося, щоб бути протилежним - неможливо довести це до того ж рівня з сусідами... Добре, дрібно.

37.
Я поклав плитку вниз. Шановні друзі!

38.
Наступним кроком було закріплення шпалер. В кінці повідомлення я сподіваюся, щоб мати коментар на вибір:
Я повинен ставити шпалери перед. Але це перший раз клей фицеліну. Дуже добре.

39.00 р.
В іншому передпокої теж були шпалери. У той час, до речі, це 9 травня Тому вони поспішали поставити ламінат на довгі вихідні.

р.

40.
Я не зробив ламінат самостійно. Тому я боюся на майбутнє сексів (навіть, в розумінні статі в квартирі), званий другом, який обіцяє, що ми зробимо все швидко і ефективно :
Сам ламінат вирішив взяти 33 класи і також темний. Сім'я була в транс:

7579899

41.
Ведуться процес. Правда не дуже швидко, так як вони вирішили класти красиво, акуратно і в шаховому порядку (борди з шамферами, всі суглоби чітко видно)

173365 р.

42.
Ну і завершується одна передпокій. Вони відвертають моркву і давайте зробимо другий. Час на годинник був 22:00.
Кіт перевіряє якість укладання... Я не можу бачити картину, але тоді я не затверджу.
Не існує фото, але при укладанні ламінату в другому коридорі електрична щелепа спалюється і мені довелося пиляти дошки з звичайною ножівкою. Завершено 3 a.m. Сусіди збиті і shouted... Продовжуємо патологічно і продовжимо.

1990Р. 2199Р.

43.
Дверцята, після всього, кладемо новий.
Торекси, середня ціна.
Неприємний утеплювач досить пристойний, виглядає дуже добре (особливо в порівнянні з старими двома).

44.
У маленькому коридорі вже почали купувати меблі. За допомогою MEGE для накопичених точок і ІКЕА для можливості їх проведення.
Так я купив шафу для точок на кредитній картці Megov.

45.
Результат його установки. Вийшла як планова - красива і комфортна.
Направо, де з'явився весь будиночок, пізніше з'явилася поличка того ж кольору, і квіти на ньому ...

46.
Для обробки схилів вхідних дверей і в цілому обробка вхідної зони в цілому купується стіна МДФ панелей темного кольору (під кольором дверей), які вдало занурюються в кришку. Не невеликий автомобіль :

3415667

47.
Скорочений як це.
Не без шкарпеток, але всім подобається.

До речі, я купив новий замок - тільки 4 тис. Також темний.

48.
У мілководному коридорі це стало.
За винятком будь-яких рамок для фото, квітів і т.д.

49.00 р.
Стеля в неглибокому коридорі

р.