1495
Зелений ринок в Алмати
Якщо ви приїжджаєте в «Зелений Базаар» в Алмати, і у вас є камера, що висить вашу шию, навіть якщо вона вимкнена, то перше, що ви побачите, це натовп охоронних охоронців, які літають на вас як найнебезпечніший злочин у світі і починають свої запам’ятовані виступи про заборону фотографії. Я не знаю причин цієї заборони, але схід є східним.
18 зображень.
Р
Виявилося, що всього в п'ять хвилин дружнього спілкування досить і ви більше не боляче шпигуна, але дорогий гість, який дуже ласкаво просимо тут.
«Зелений Базаар» отримав свою назву, оскільки до цього не допускається лише зелена та змішана торгівля. Тепер, звичайно, все відрізняється і практично будь-яка їжа продається на ринку. Сьогодні Green Bazaar не тільки центральний ринок Алмати, але й одна з визначних пам'яток міста. У цьому пості я пропоную вам пройти прогулянку по ньому і подивитися, що тут торгують.
1,1 км Почнемо, звичайно, з фруктами.
2,2 км Вибір і якість не можна порівняти з нашими ринками.
до 1 2 3 4 5+
3. У
4. У Право на ринку можна пити смачний гранатовий сік, вичавлений вами з обраних гранат.
5. Умань У рослинній серії дуже дивні гриби привертають особливу увагу.
6. Жнівень А на піддону не менше дивних рулонів.
7. Про нас Деякі продукти можна порівняти з цінами Росії (курс 4.5).
8. У Я коханий сир та інші молочні продукти.
511377
9. Навігація І ось солодощі, виготовлені з молока.
10. Але основним товаром є м'ясо.
р.
11. М'ясні рядки дають найбільшу територію.
12.
13. Бібліотека з далекого минулого.
Габаритний зображення
14. Вирізати м'ясо приносять на такі старовинні візки.
15.00 р. І це місцева делікація, головне - відварити голову так, щоб шкіра на лобі не лопла. Це на замовлення.
16.00 р. Що базар без спецій! Їхній запах замочений у всьому.
17.00 р. Наприкінці посту я хотів показати загальний вигляд ринку, але, як завжди, буде хтось, хто точно зіпсує кадр.
Додано до [mergetime]1415227653[/mergetime]
Все. Кицька, тільки з м'якими тапочки.
18 зображень.
Р
Виявилося, що всього в п'ять хвилин дружнього спілкування досить і ви більше не боляче шпигуна, але дорогий гість, який дуже ласкаво просимо тут.
«Зелений Базаар» отримав свою назву, оскільки до цього не допускається лише зелена та змішана торгівля. Тепер, звичайно, все відрізняється і практично будь-яка їжа продається на ринку. Сьогодні Green Bazaar не тільки центральний ринок Алмати, але й одна з визначних пам'яток міста. У цьому пості я пропоную вам пройти прогулянку по ньому і подивитися, що тут торгують.
1,1 км Почнемо, звичайно, з фруктами.
2,2 км Вибір і якість не можна порівняти з нашими ринками.
до 1 2 3 4 5+
3. У
4. У Право на ринку можна пити смачний гранатовий сік, вичавлений вами з обраних гранат.
5. Умань У рослинній серії дуже дивні гриби привертають особливу увагу.
6. Жнівень А на піддону не менше дивних рулонів.
7. Про нас Деякі продукти можна порівняти з цінами Росії (курс 4.5).
8. У Я коханий сир та інші молочні продукти.
511377
9. Навігація І ось солодощі, виготовлені з молока.
10. Але основним товаром є м'ясо.
р.
11. М'ясні рядки дають найбільшу територію.
12.
13. Бібліотека з далекого минулого.
Габаритний зображення
14. Вирізати м'ясо приносять на такі старовинні візки.
15.00 р. І це місцева делікація, головне - відварити голову так, щоб шкіра на лобі не лопла. Це на замовлення.
16.00 р. Що базар без спецій! Їхній запах замочений у всьому.
17.00 р. Наприкінці посту я хотів показати загальний вигляд ринку, але, як завжди, буде хтось, хто точно зіпсує кадр.
Додано до [mergetime]1415227653[/mergetime]
Все. Кицька, тільки з м'якими тапочки.