Як зробити ремонт на лоджії своїми руками

Прочитавши численні повідомлення про ручної роботи на балконах, я нарешті вирішив засклянити власну і займатися її утепленням і поліпшенням.

Ідея:
- зробити затишний номер відпочинку з вуличної лоджії з барною стійкою під вікном (погляд з вікна має);
Організувати закриті місця для зберігання різних туристичних товарів і велосипедів;
Ізоляція, так що взимку стає продовженням приміщення, а не просто заскленим холодним балконом (продемонструвати повністю подвійне склопакет з дверима, що розділяє приміщення з балкона до тих пір, поки не стане, можливо, через деякий день).

Як виявилося, так як робота прогресує, буде багато геморою через нестандартну форму лоджії - внутрішні і зовнішні стіни напівкруглі. Відповідно, підлога і стеля, барна стільниця проти стіни були найскладнішими етапами.

Що ми працюємо з:
Площа лоджії становить близько 6 квадратних метрів (за планом будинку в будь-якому випадку), ширина 1.20 м, довжина на зовнішній стіні 5,5 м, довжина на внутрішній близько 4,8 м.

42 зображень.
Для якості картинок не роготься, всі фото з планшета, добре, іноді від пучок.

Ось ми йдемо. Ізоляція:
6 пакетів з полістиролової піни Penoplex, 1 рулон фольги фольги Isolon.

Очищаємо всі бетонні поверхні балкона металевою щіткою.

Увімкніть залишилися проміжки після установки подвійного засклення.

Починаємо прикріпити до "грибки" ізоляційного пластини.

Довгий час я думав, як закрити порожній вікно (при установці подвійного склопакету пластикові сендвіч-панелі метрової ширини надягали по краях балкона, місця зберігання припускаються тут і, відповідно, не потрібно скло тут). Так я вирішив закрити його з підігрівом.

З іншого боку - все схоже, тільки все ще вирізається і спінюється під проводами з конди.

Закрити Ось стик, отриманий при шаруванні на одному утепленні через те, що вікна сендвіч-панель глибше стіни. Не існує альтернативного рішення. Другий шар утеплювача не був вирівняний - тому що він не буде видно, тому що це майбутнє "гараж" для велосипеда, а його призначення - захист тепла - цей дизайн виконує.

р.

Бажаєте родині...

р.

По дорозі я купив підлогові бруски - майбутні поперечні лаги. Покриваємо їх антисептичними і просоченнями.

р.

Я закручував першу лагу для тесту. Це океї.

Починався переклеювання стін і стелі фольгою фольги. Наклеюється на подвійній скотчі і клею, що не їсти її. Торгівля з покупкою ... Тільки пізніше я дізнався, що піна виходить з самоклеючій бази ... Я не зробив це знову. Всі шви ущільнюються фольгою.
Покладіть стіну під світло дроту.

Поставте освітлювальний дріт в потрібному місці.

3815.

Я кладу під проводом для розетки (для конвектора, який я підвішався над ним).

р.

Аналогічно, вставляємо фольгу на іншу сторону балкона.

Утеплення під вікном при цьому не можна зафіксувати, тому що немає стільниці, які необхідно просвердлити в першу чергу, після чого приховати всі кріплення з цією ізоляцією.

Перехресні лаги і утеплення підлоги. Попарений для зрізання утеплювача, тому що балкон напівкруглий і замість прямокутних пластин довелося зробити трапезоїд ...

поздовжні лаги.

Коте - це контрольне будівництво.

Між поздовжніми лагами одягаємо залишився нагрівач. З тих пір, як було переважно обрізання, виявилося головоломка піни і монтажної піни. й
Тепер закриємо його фанером 16. Він був геморою, які вирізати його з ... Знову, без прямого кута ...

193007

Великий розчин прийшов - щоб зробити трафарети з листів Ватмана і вже пилили фанери на них.

р.

Вирізати його електролобзиком. У фоновому режимі старий призвело з студентських часів, які постійно довелося перетягнути, бо його місце завжди на балконі.

Поки не було часу на ковзання - витратили всі вихідні на балконі - купили новий свинець на 29 колесах в судовому спорті восени 40% знижка.

Я зробив стільницю для замовлення. Я шукав місяць, де можна зробити всю стільницю довжиною 3,6 м за розміром. Всі стандартні стільниці лише 3 м, і я не хочу зробити суглоби, і я не хочу інших матеріалів з непрактичності або ціни. Поки вони шукали, а потім чекали їх зробити, вони почали штукатурювати стіни інтер'єру декоративною штукатуркою. Моя дружина вже підключена.

Фото не дуже чітка, але вона виглядає круто. Будь-який, хто бачив декоративну штукатурку, виглядає як буде зрозуміти. Неймовірно з нею вперше в житті.

Тут вийшов стільниця і невеликий шматочок на підвіконні. Давайте спробуємо.
Також кладемо розетку для майбутнього відділення під конвектором (якщо ви уважно подивитеся, можна побачити зелену палицю з 15 см від підлоги).

Я поклав підвіконня на шнурах. Після того, як раніше вирізати на неї світловий вимикач з рівним регулюванням, покласти розетку.

р.

Я не зробив фото того, як я ріжу плоский край стільниці під закругленою стінкою балкона і як закріпив його на стіну, але це був анський р***! Що сталося в кінці.

Ми остаточно пошиваємо нагрівач.

до 1 2 3 4 5+

Коли монтажники кладуть склопакет – питання про те, як відступати від стелі якось не піднімалося. Але коли він пришив стелі з утеплювачем (50 мм), він зрозумів, що з'єднання ... На набряклому матеріалі стелі залишається 1,5 см (товщином - ми вже заважимо отвір вікон). Пластикові панелі вже 1,6 см товщиною. Я довго шукав альтернатив... В цілому я купив зразок недорогого пластику для маленької плитки.

р.

Виявилося навіть добре, купивши всю стелю і приклеюємо до рідких нігтів. У той же час я кладу на плафони лампи і перевірила, як все виглядає в агрегаті. Я думаю так.

На стіну під барною стільницею пришивають пластиком.
Брудна робота над тим, що можна класти лінолеум (з ламінатом прийнято рішення не набридати).
Я отримав барні стільці, які були на відкритому балконі протягом декількох років і були використані тільки влітку. Я збираюся купити інші з моєю спиною.

Kote тестує стілець.

198074

На івто за 1к купили 2 стільці. Я хотів пофарбувати дерево білим, але поки я вирішив залишити його, як це, я буду час перефарбувати його.

р.

Стіна за шафою була закрита листом волокно і виготовлена велика поличка для наметових виробів. Спробувати на вершині. Норм. «Гараж» для вели закриє фотокарткою в всю ширину і висоту отвору.

З іншого боку, я хотів зробити вбудовану шафу, але вирішив не впоратися і купити збірну стелажі на 2.5k. Накриття буде закрито фото завісою в всю ширину і висоту отвору.

Попередній фото показує конвектор. Він є. Потужність 1,5 кВт.

р.

Було прийнято рішення купити рулонні штори на вікнах. Побічні білі готові, і сині повинні бути зроблені для замовлення, тому що великі штори (поширині 180 см) важко підібрати колір – практично немає вибору.

Центральна рулонна завіса.

Вид з вікна.

р.

Затишний вечір за ноутбуком.

Усі роботи завершені, відсік зберігання вівсяних і стелажних залишків. Поки ми шукаємо джерела для фотографій, осінь прибули.
Це його.

Не лікуючи, я зробив його вперше, без досвіду.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное