870
Іслам і толерантність? Я не знаю.
Я ніколи не буду шукати політику тут і їсти без мене - Я не хочу! Але це там, де він прийшов в... Це, люди, не політика. Це сковорода. Це фото з щорічного «святого» (Я не знаю, що його викликати) мусульмани Шиа (так написано, я не розумію ці тонкощі). Пророк Мухаммад написано: захоплення для вбивства онука пророка Мухаммеда. Займається одночасно в декількох країнах. Як виглядає - ні слова. Особливо вражені дітьми, які запроваджують у «хуні» з молодого віку.
І як ці люди мають на увазі деякі політичні переговори, комунікація там, толерантність до них повинна бути показана – це їх національна митниця і так далі.
Я не стріляти. Натхнений недавнім постом - "Самопольська держава, що вони дійсно роблять там?" Якщо хтось інший не блаженний про ці «люди». й
Будь-який, тут. Не для слабкості серця.
02 мар
Р
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
74615659
07 мар
08 мар
09 мар
10 хв
р.
11.
12.
13 хв
14.
15.00 р.
16, ебать його.
І як ці люди мають на увазі деякі політичні переговори, комунікація там, толерантність до них повинна бути показана – це їх національна митниця і так далі.
Я не стріляти. Натхнений недавнім постом - "Самопольська держава, що вони дійсно роблять там?" Якщо хтось інший не блаженний про ці «люди». й
Будь-який, тут. Не для слабкості серця.
02 мар
Р
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
74615659
07 мар
08 мар
09 мар
10 хв