744
Невеликий ремонт.
Так, було ще один невеликий відпочинок, де кожен з нас спробував зайняти себе чимось. Так я вирішив піти в вихідні поїздки в місто, щоб побачити своїх батьків, я рідко бачу їх пізно. Після прибуття вони вирішили викрутити пивну баночку з братом, як можна не приїхати з... добре, потім ви знаєте.
Моя мама і попросила мене прийти і подивитися, що я можу зробити з її кухні підлогою. Ми приїхали і оцінили масштаби трагедії. Спочатку було запропоновано зробити все відповідно до нової технології - заповнювати все невеликою дробою керамзиту, і прикрити його гіпсовим волокнистим листом зверху. Але ця ідея не вдалося, тому що там немає керамзиту. В кінці вирішили змінити ДСП до ДСП.
13 зображень.
Р
Скраб старий лінолеум.
458050 р.
Фрагменти пам'яті...
З великою складністю з'явився перший і найбільший шматок старої ДСП, забитий до лаг.
У процесі видалення
3648534
Вони подумали, що відляки будуть занадто гинуть, але після автопсії вона виявилася протилежною. Останні були в відмінному стані, ймовірно, тому що вони були оброблені деякими зеленими щитами.
Очистити поверхню і влаштувати лаги в одному порядку.
Коли до нас приносили нові листи ДСП, то стало зрозуміло, що не вдалося перетягнути їх в первісну форму через розміри - 350х175 і вага. Було прийнято рішення вирізати їх навпіл і перетягнути їх на 3-й поверх у цій формі.
Прокладаємо листи.
Про нас
Electrojik, я розповім вам, річ!
Я бачу, що я пропустив кілька кроків, я був дуже пристрасний про роботу.
Покладаємо ламінат зверху.
Я запитав, щоб закрити завісу.
Це його. Штори висять, можна пити моркву.
У мене є все, ви можете курчати.
Моя мама і попросила мене прийти і подивитися, що я можу зробити з її кухні підлогою. Ми приїхали і оцінили масштаби трагедії. Спочатку було запропоновано зробити все відповідно до нової технології - заповнювати все невеликою дробою керамзиту, і прикрити його гіпсовим волокнистим листом зверху. Але ця ідея не вдалося, тому що там немає керамзиту. В кінці вирішили змінити ДСП до ДСП.
13 зображень.
Р
Скраб старий лінолеум.
458050 р.
Фрагменти пам'яті...
З великою складністю з'явився перший і найбільший шматок старої ДСП, забитий до лаг.
У процесі видалення
3648534
Вони подумали, що відляки будуть занадто гинуть, але після автопсії вона виявилася протилежною. Останні були в відмінному стані, ймовірно, тому що вони були оброблені деякими зеленими щитами.
Очистити поверхню і влаштувати лаги в одному порядку.
Коли до нас приносили нові листи ДСП, то стало зрозуміло, що не вдалося перетягнути їх в первісну форму через розміри - 350х175 і вага. Було прийнято рішення вирізати їх навпіл і перетягнути їх на 3-й поверх у цій формі.
Прокладаємо листи.
Про нас
Electrojik, я розповім вам, річ!
Я бачу, що я пропустив кілька кроків, я був дуже пристрасний про роботу.
Покладаємо ламінат зверху.
Я запитав, щоб закрити завісу.
Це його. Штори висять, можна пити моркву.
У мене є все, ви можете курчати.