1088
Коли воїн хворий, він на шляху до своєї волі. Він знає, як чекати.
Коли воїн хворий, він на своєму шляху до його заповіту. Він знає, як чекати. Його смерть сидить його на своєму маті. Друзі Смерть таємничо радить йому, як варіювати свої обставини і як жити стратегічно. І зачекає воїна. Я б сказав, що воїн дізнався без будь-якого клопотання, адже він знає, що чекає його. Одного разу він досягне успіху в тому, що, як правило, неможливе виконання. Він навіть не помітить свою незвичайну поведінку. Але як він продовжує робити незвичайні речі, або як і незвичайні речі продовжуються до нього, він стає усвідомленням прояву деяких сил, які випромінюють від свого тіла. Спочатку він схожий на свербіж або печіння, які не можна заспокоїти. Потім стає біль, велика незручність. Іноді біль і дискомфорт настільки великий, що воїн судом протягом місяця. Чим краще за нього. Великим буде завжди преподобний біль.
Коли зникнуть суди, воїн помітить, що він має дивне почуття про речі. Він помітить, що він може, насправді, доторкнувшись, що він хоче з почуттям, що походить від його тіла, від точки біля ока. Почуття - це волі, і коли вона здатна охопити її, можна сміливо сказати, що воїн - чарівний, і що він затримував волі.
До Юань припинив і здавалося б, чекаючи мої коментарі або питання. Я був занадто поширений з ідеєю, що саркер повинен відчувати біль і судоми, і я був некомфортний запит, якщо я також піти через це. Нарешті, після довгої тиші я запитав його про це, і він сміхався, якби він чекав питання. Він сказав, що біль не був абсолютно необхідним і що він, наприклад, ніколи не відчув його, і просто прийде до нього.
"Я був колись в горах", він почав, "і прийшов на пугар, жіночий". вона була велика і голодна. Я побігла, і вона кинула мене. Я піднялася скелі і вона припинила кілька футів, готовий атакувати. Я почав кинути камені на неї. Вона рояла і була про атаку мене. А потім мій буде повністю виходити; я припинив пума перед стрибком. Я потурбував її з мій. Я дійсно доторкнувся її nipples. Вона дивилася на мене з сонними очима і класти вниз. І я пішов, як сина укусу, не чекаю її відновити.
До Юань зробив дуже комічний жест, зображуючи чоловіка, який вирішує життя, бігаючи і тримаючи капелюх.
Я сказав йому, що я був втілений, щоб подумати, що я був тільки чекаю на жіночі гірські леви або судоми. Я бажав волі. «Мій бенефактор був чарівним з великою силою», - він продовжував. - Він був воїном до кістки. Він був дійсно чудовим досягненням. Але людина може піти ще далі. Людина може навчитися бачити. Після того, як він навчився бачити, він більше не повинен бути воїном або магічним. Коли ви стаєте глядачем, то все стає нічого. Здається зникнути, і одночасно залишається. В принципі він може отримати те, що він хоче і досягти того, що він хоче. Але він не хоче нічого, а замість того, щоб змусити себе, граючи звичайні люди, такі як мозкові іграшки, він розчиняє серед них, розподіляючи їх фоллі. Єдина відмінність полягає в тому, що спостерігач контролює його фоллі і звичайний чоловік не робить. Коли один стає глядачем, він втрачає інтерес до свого чоловіка. Зрозуміло відкинути все, що він знав.
«Я соромлюся в думі відкликання від усього, що я знаю», - сказав я.
- Ви повинні бути приречені! Ви повинні бути поголені не цією думкою, але тим, що ви нічого не маєте перед вами, але рутинне повторення тих же дій протягом усього життя. Уявіть чоловіка, який вирощує зерно з року до року, поки його не залишають, і він падає, як старий, роголений собака. Всі свої думки і почуття, все, що найкраще в ньому, були жертвовані одне: виробництво їжі, виробництво їжі. Неприємна жертва, відходи часу, щоб жити, і їсти на життя, і жити знову їсти, і так до смерті. Зловмисники, винайдені людьми, проте складні вони можуть бути, є тільки патологічні спроби забути, не заходячи за межі замкненого кола - їсти жити і жити їсти. Для мене це не може бути гірше, ніж втрата!
Ми є людськими істотами, і наша долина, щоб дізнатися більше і більше незрозумілих світів.
«З Новим світом реально?» Я просив безглузно. - Припинити тебе! Ми просто на початку. Шукаю тільки незламним воїнам. Температурний дух і стати одним. Якщо ви навчитеся бачити, ви будете знати, що невідомі світи не мають номеру, і це все, перш ніж нам.
Вишивка для багатьох – це захоплююче дозвілля, яке приносить задоволення і дозволяє створювати приємні дрібниці для декору кімнати або практичного застосування.
літаючий транспорт