Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Унітаз LAUFENK сучасні санітарні керамічні вироби підлягають підвищенню вимог до якості та зовнішнього виконання.

Унітаз Лофен

Сучасні санітарні керамічні вироби підлягають підвищенню вимог до якості та зовнішнього виконання. Унітаз у ванній кімнаті або санвузла тепер сприймається не тільки як повсякденна необхідність, але і як спосіб зробити дизайн приміщення неповторним, вибираючи незвичайні форми і тип монтажу.

Де знайти гідну санітарну керамічну продукцію
Як приклад, точно відповідає потребам сучасності, унітаз швейцарської компанії LAUFEN підходять, які можна знайти на http://santmir.com.ua/catalog/unitazy-laufen у всіх видах і рядах виробництва. Кожна серія має свої концептуальні та стильні особливості. Але неординарний дизайн будь-якого з них в дуеті з високою якістю продукції задовольнять потреби навіть дуже вимогливих клієнтів.

Особливості туалетів LAUFEN
Ім'я * Є моделі для підлоги, бокового бруса і монтажу.
* Спеціальні антибактеріальні скління поверхні запобіжності не дозволяють шкідливим мікроорганізмам розмножуватися. Він також захищає продукт від появи іржі, жовтого нальоту, подряпин і збільшує його міцні властивості.
Ім'я * Флуш представлена двомодною системою, яка істотно знижує споживання води.
Ім'я * Кнопка Flush має спеціальне захисне покриття, яке запобігає стиранню.
* Компактні розміри дозволяють монтувати унітаз LAUFEN у невеликих квартирах без компромації корисного простору.
Ім'я * Наявність мікроліфтного механізму для німого опускання кришки.
Не можна ігнорувати різноманітні форми та силуети в різних серіях виробництва. Підходить до площі та прямокутної форми. Є серія з класикою і усіма звичними формами без зайвої кутовості або округлості. Особливий інтерес - моделі серії ALESSI з їх округлою м'якою формою і плавними лініями силуету.

Всі продукти відповідають стандартам ГОСТ і ISO.