Унітаз LAUFENK сучасні санітарні керамічні вироби підлягають підвищенню вимог до якості та зовнішнього виконання.

Унітаз Лофен

Сучасні санітарні керамічні вироби підлягають підвищенню вимог до якості та зовнішнього виконання. Унітаз у ванній кімнаті або санвузла тепер сприймається не тільки як повсякденна необхідність, але і як спосіб зробити дизайн приміщення неповторним, вибираючи незвичайні форми і тип монтажу.

Де знайти гідну санітарну керамічну продукцію
Як приклад, точно відповідає потребам сучасності, унітаз швейцарської компанії LAUFEN підходять, які можна знайти на http://santmir.com.ua/catalog/unitazy-laufen у всіх видах і рядах виробництва. Кожна серія має свої концептуальні та стильні особливості. Але неординарний дизайн будь-якого з них в дуеті з високою якістю продукції задовольнять потреби навіть дуже вимогливих клієнтів.

Особливості туалетів LAUFEN
Ім'я * Є моделі для підлоги, бокового бруса і монтажу.
* Спеціальні антибактеріальні скління поверхні запобіжності не дозволяють шкідливим мікроорганізмам розмножуватися. Він також захищає продукт від появи іржі, жовтого нальоту, подряпин і збільшує його міцні властивості.
Ім'я * Флуш представлена двомодною системою, яка істотно знижує споживання води.
Ім'я * Кнопка Flush має спеціальне захисне покриття, яке запобігає стиранню.
* Компактні розміри дозволяють монтувати унітаз LAUFEN у невеликих квартирах без компромації корисного простору.
Ім'я * Наявність мікроліфтного механізму для німого опускання кришки.
Не можна ігнорувати різноманітні форми та силуети в різних серіях виробництва. Підходить до площі та прямокутної форми. Є серія з класикою і усіма звичними формами без зайвої кутовості або округлості. Особливий інтерес - моделі серії ALESSI з їх округлою м'якою формою і плавними лініями силуету.

Всі продукти відповідають стандартам ГОСТ і ISO.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное