Досвід використання розумних масштабів Fitbit Aria

499 р.

Здавалося б, що не кожен розуміє переваги таких гаджетів і вважає безкінечні іграшки, це не випадок. Лібра Я купив на початку 2014 року близько 5 тис. рублів в одному з інтернет-магазинів Москви. Поповнення сім'ї.

А курсорний аналіз ринку показав наявність деяких без назви моделей з Китаю, або непередбачуваних моделей, без дрилі. Ця модель Aria купила її розширену у вигляді Wi-Fi та дизайну:

р.

Добре, що гріх приховувати, наявність мого фітнес-браслету Fitbit Force (нині припинено), який можна поєднувати в одну екосистему через мобільний додаток або фірмову панель на інтернеті.

Коробка:

Ніяких спеціальних, крім того, коли вона була перевезена, люди на метро не змогли зрозуміти, що вона була написана і там було відображення на обличчі.

Всередині ручного, чотири акумулятори АА. Виготовлений дуже добре. Дуже гарно виглядає як вдень, так і ввечері. Запущена програма, синхронізація та масштаби готові використовувати.

Я зроблю трохи з'єднання тут.

Я чекав великий сюрприз, приклеївся на поверхні ваги з попередженням, що вагітні жінки не повинні використовуватися. А для цього гаджет був придбаний! Таким чином, виходить, пов'язано з тим, що вимірювання виготовляються таким чином: покрокова обробка лезами ніг, наданий певний електричний імпульс, після аналізу яких дані про вміст жиру в організмі. Відповідність з американським саппортом нічого не дала, відповідь була йти до лікаря і він розповість, як шкідливий цей імпульс. Про те, що, якщо зважені в гумових тапоньках, нічого не призвело, це було дуже важко, очевидно, для відповідача. В результаті дружина зважала себе в звичайних тапочки з поліуретановою підошвою і це не впливає на здоров'я дитини.

Вимірювання відбуваються буквально протягом 10 секунд. Вага, відсоток жиру і перші три літери зважених незмінно освітлені, ваги розуміються до 8 різних людей. Для цього, звичайно, необхідно зробити відповідні налаштування. Біблії напишіть «Гуест» з проточною лінією, якщо це непланований супутник або родич. Дані автоматично отримують на Wi-Fi через ваш профіль на сайт fitbit.com, потім на ньому або через мобільний додаток, зручно дивитися на всі діаграми: динаміка ваги, bmi (для індексу маси), худий і жир (жир і м'язи) і інші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Графік роботи дружини, за яку було фактично заплановано:

8713633

Мінуси:

Мінуси з жирною і м'язової маси (бони):

Моя BMI ще нормальна (зелена зона):

Зрозуміло не вводити в технічні характеристики ваг, це не так важливо, у порівнянні з тим, як вони комфортно виконують свої функції.

Мінус запам'ятався тільки один, під час початкової настройки не встигнути натиснути кнопку на комп'ютер або щось інше. Я не можу дізнатися, як повернутися до заводських вагових налаштувань. Виявилося, як маршрутизатор. Необхідно знайти невеликий отвір на вагах на зворотному боці (приблизно в квадраті B2 в термінології "Ша битва"), коли ви включите, затискайте або голку натиснути на кілька секунд.

Біблії можуть автоматично або вручну розміщувати вагу користувача на Facebook або Twitter.

І нарешті, кілька хитрощів. Як зважити дитину? Він отримав перший себе, потім з дитиною в руках (не голий, не забудьте про електричний імпульс), різниця легко розрахувати. теж вимірювалася вага кота.

р.

Джерело: geektimes.ru/post/240976/