1018
Найпопулярніші для домашніх птахів своїми руками
Я вирішив зробити тут для дому перо подарунки так, щоб сім'я клітинка, вже неоднозначно збиваючи "Че є "Ла" в нашому клітці Gnezdo???", був щасливий.
Я пішов в магазини - є або півметрові коробки - птахофабрики, або ... hmm ... щось абсурд. Тексти пісень, а це означає: І душа вимагає щось пам'ятне, що може бути гордо засвячений як "сім'яні гнізда".
Чи не думаю, що я можу?
11 фото + відео.
Р
Брошкові бруски на березі річки. Я зробив його.
Я перекручував деякі кошики в руках, наприклад, пролетіли через «Хто монстри жити», я починаю в'язання. Блок живлення. Всі очі.
6369936
Найтонші гілочки, зигзаг, круглі, пішли...
Підгин, кріплення. Майбутня куля!
Зберігати Ви маєте сумніви про розмір?
768942
Прийміть знос. "Зняття сова."
Казка! Ми будемо робити це ще раз, з в'язкою і вушним вирізами.
Подушити всередині багато сухої трави і урочисто піддаються. Вона рубається/застрахований, він "Фацепалм".
Так, проектна версія і що ви хочете? Далі йдемо.
Перший удар пройшов - намагаючись.
Затвердження! Починається обробка інтер'єру.
р
Я зробив, курка.
р.
Я пішов в магазини - є або півметрові коробки - птахофабрики, або ... hmm ... щось абсурд. Тексти пісень, а це означає: І душа вимагає щось пам'ятне, що може бути гордо засвячений як "сім'яні гнізда".
Чи не думаю, що я можу?
11 фото + відео.
Р
Брошкові бруски на березі річки. Я зробив його.
Я перекручував деякі кошики в руках, наприклад, пролетіли через «Хто монстри жити», я починаю в'язання. Блок живлення. Всі очі.
6369936
Найтонші гілочки, зигзаг, круглі, пішли...
Підгин, кріплення. Майбутня куля!
Зберігати Ви маєте сумніви про розмір?
768942
Прийміть знос. "Зняття сова."
Казка! Ми будемо робити це ще раз, з в'язкою і вушним вирізами.
Подушити всередині багато сухої трави і урочисто піддаються. Вона рубається/застрахований, він "Фацепалм".
Так, проектна версія і що ви хочете? Далі йдемо.
Перший удар пройшов - намагаючись.
Затвердження! Починається обробка інтер'єру.
р
Я зробив, курка.
р.