Мед, чому?

Любов.
Чому мій шкарпетки під стілецькою катастрофою, і використовувані бавовняні колеса по всій квартирі елемент інтер'єру?
Чому ви залишаєте порожню пластину в холодильнику сюрприз, але ви думаєте, що це прекрасно нормально залити суп з великої сковороди спочатку в середню, потім в невеликий, і, нарешті, в чашу?
Чому ви запитаєте мене, щоб познайомитися з друзями, а потім, коли ви втомилися і хочете піти додому?
Де ви отримали свою впевненість, що я народився електрика і сантехніка?
Чому ви сповільнилися, коли ви бачите Seagal на екрані, і отримаєте переконливо відхилений, що я не хочу дивитися інші Nine і Five Tenth Weeks з вами?
Чому ви так дратували, коли я дивлюся в горщиках і заспокоїти, якщо я не зацікавився вашим приготуванням?
Покажіть мені, чому я хочу захопити Анджеліна Джолі, теж, коли я люблю Памела Андерсон більше, які ви голодуєте?
Очевидно, чому людина скаржаться на мальалізу викликає вам нескінченний потік саркатичних зауважень і, встановивши приклад, з температурою 39, починайте загальне очищення?
Чому ви так ревнощі вашого шампуню, коли ви використовуєте залишки гойдалки на області бікіні?
Чому ви кидаєте щось з моїх речей і безневинно клацайте очі і скажете, що це про те, що ви нічого не можете зробити з ним, і я повинен дивитися мої речі, але кожен ранок ви хочете, щоб мене піти навколо квартири, шукаючи вашу гребінець?
Чому ви витрачаєте годину перед дзеркалом, перш ніж ви вийшли, а потім покажіть мені, що ви повинні чекати назавжди?
Чому ви незадоволені п'ятими рушниками, коли ваші трусики і бюстгальтер завжди висихають в своєму правому місці у ванній кімнаті?
Чому ви отримуєте божевільний, коли ви знайдете нігті на підлозі, і волосся в горщику борщу досить нормально для вас?
Чому ви скаржаєте, що покупка зимових шин для автомобіля є більш важливим для мене, ніж покупка нових завантажень для вашої дружини, хоча ви отримуєте хворе слово «Громадський транспорт»?
Чому ви вимити шкарпетки білими сорочками і міном з ганчірками?
Чому ви розім'ялися про покупку презервативів і відправте мене до супермаркету щомісяця, щоб отримати колодки?
Чому ви впевнені, що дзеркало для ванної кімнати все мій кредит?
Чому ви snuggle вгору і snuggle до мене, а потім ви дізнаєтесь, що ви хочете, щоб отримати спіймана?
Чому ви хочете, щоб позбутися від гантелей, ви завжди проходите через те, що вони займають багато місця, і ви ніколи не хочете, щоб дозволити піти з іржі швейної машини, коли це був останній раз, коли я зшивався в 7 класі?
Що потрібно говорити про наші відносини на ніч, і коли я запитаю вас, щоб зробити мене сніданком вранці, ви називаєте це помилка, яка тримає вас змія?
Чому ви скаржаєте два години на день другу на телефоні, який ви відновили погано, і ви не встигли піти в тренажерний зал?
Чому ви загартовуєте мене з полицею на третій місяць, якщо ви не визначилися, куди повісити?
Чому ви очікуєте, що я можу бути креативним під час вибору подарунка, і ви дали мені набір парфумів Old Sce на рік?
Чому ви кажете, що ви збудете бристли, а потім - "Ойди, ти скрикінг"?
Чому це те, що якщо ви даєте замовлення (наприклад, закріпіть проводку, перемістіть фортепіано, просвердліть стіни перфоратором) і після п'яти хвилин вона ще не виконана, ви дефіантно розгортаєте рукави і знизите до бізнесу самостійно?
Чому це, коли я дзвонити з магазину і запитати, що купити, кажуть «не потрібно», і коли ви приїжджаєте додому, ви раптом знайдете, що у нас немає картоплі, немає хліба, ні миючого засобу?

-img2---