Складання термінальних хворих: Що таке?

Як часто це занадто пізно, щоб реалізувати щось важливе в житті? З цією метою ми завжди можемо скористатися досвідом, які були передані нам в якості edification. Це те, що деякі пацієнти, які прийшли до самого краю життя, зробили: 1. Не робіть її драмою. Відриваючись на що-небудь може стати звичкою, і це не має сенсу. Не сердитися про те, як поганий день був 2. Занадто багато хвилювань не зробить ваше життя краще. Щоб хвилюватися, особливо про речі, які ще не трапилися, є футилією і безконтактним.3 Прийміть час, щоб зробити нові знайомства і підтримувати корисні зв'язки. Це гарне місце для побудови кар'єри в довгостроковій перспективі.4 Не чіпляйте до застарілих відносин, нехай все йде в звичайному режимі. Іноді люди вибираються з одного боку. Захоплюючи стосунки, щоб продовжити б зробити більше шкоди, ніж добре.5 Я не змогла закінчити те, що я почав. Щодня дає нам тисячі можливостей, які не повинні бути пропущені. 6. Я бачу, що я не знаю, щоб приготувати добре. Зрозуміло, це стає приводом, щоб зібрати частіше з сім'єю і друзями.7 Я бачу, що я працював так важко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не шкодую про те, що мій батьки, перш ніж вони зникли. Потрібно розуміти, що батьки не будуть назавжди, але знання та досвід можуть допомогти багато.9 Не пропустіть шанс волонтеру. Багато причин, щоб допомогти людям, особливо коли вони потрібні. 10. Визначте свою позицію. Навіть якщо інші люди не згодні з вами, це не причина, щоб дати ваші переконання.

11. Не тримайте назад, особливо тих, які ви любите. На них краще пустити, а не житло. 12 хв Не боятися приймати рішення, інакше ви закінчите шкоду. 13. Не змінюйте свою мрію, щоб порадувати інших. Вважаю до інших, але не жертвувати своє щастя. 14. Не хвилюйтеся занадто багато про те, що інші люди думають. Як ви постаралися, ви починаєте розуміти, що думки інших не впливають на своє істинне щастя. 15. Я боївся сказати фразу «Я тебе люблю». Люблю ще одну людину неоціненний подарунок, навіть якщо любов не взаємодіє. 16. Я хочу, щоб я знав, наскільки добре я був. У вас є багато визначення краси, і ви не повинні думати, що ви не впевнені в тому, що будь-яка увага. 17. Я бачу, що я не кинути мій капелюх. Звісно, ви повинні працювати там, щоб забезпечити вашу сім'ю і оплатити вашу іпотеку, але ви не можете відчувати себе недійсним щодня. 18. Не дозволяйте поведінки, що суспільство очікує вас на вас. Ви повинні вирішити, хто ви або суспільство вирішили для вас.19 Я не розумію іноземною мовою. Це може бути дуже корисною. 20. Я шкодую, що я ніколи не виконав в публічному режимі. Звісно, це може бути Вашим істинним викликом, але намагатися зробити це принаймні один раз в житті є важливим життєвим досвідом. 21. Я хочу подякувати. Ви дізнаєтесь, що ваше життя поліпшить. 22. Подорожуйте на кожну можливість, коли ви молодий. Чим старше, тим важче знайти час, так як більше людей будуть залежати від вашої присутності. 23. Нехай фізична активність є пріоритетом для всіх. Як ви старієте, ви дізнаєтеся, як важливо, щоб піклуватися про ваше тіло. 24. Спробувати більше часу з родиною та друзями. Ми приїжджаємо в цей світ на обмежену кількість років.

Джерело: