І це Америка теж. . й

Source19 Фото і короткий опис
Фотографії натискаються.

Я нещодавно повернувся з США.

Як багата природа, так страшні великі міста! Багато сміття на вулицях, безпритульних людей і мігрантів з усіх сторонніх країн світу.

Помешкання розташоване лише в 15 хвилинах ходьби від центра Лос-Анджелеса. Це не Росія, де ми іноді думаємо: «О, є багато Таджиків». Мексиканський Квартал є коли всі імена, що знаходяться в іспанській, рекламній підписці. Якщо ви їдете в магазин і клієнтів і продавців - Мексиканська, і 80 відсотків - Мексиканська.

2,

3,

4,

5,5 км

6,

7,7 км

р.

8,8 км

9,9 км

10, Короткий привід - найдорожча вулиця Лос-Анджелеса, Родео. Алмазний Верту для 25 тис. дол. та інших унітазів золота. До речі, є магазин, де, за довгою традицією, вони пришивають костюми для Президента США. Для того, щоб потрапити туди і зустрітися з краваткою, потрібно обрізати $ 1,500.

р.

11 мар

12,

13 як це підходить? Дорогі спортивні автомобілі, алея зірок на Beverly Hills і на тих же вулицях дратує недритос, продаючи всілякі сором'язливі костюми, клоуни в костюмах Superman і Spider-Man, практично вражаючи один одного обличчя так, що ви приймаєте картину з ним і даємо оксамитові пряжки ... Товсті тітки cramming у величезних гамбургерів і стероїдних кроках. І все це разом! Відправити Negroes, китайці, індійці, італійці та гелі знає, хто ще! Все змішане! Особи, культури, способу життя, мови... Не можна знати, що подобається або не схожа на Америку, оскільки не є анітурієнтів для скручування. Небалансована країна! На одній вулиці можна зустріти найбільш незрівнянний, бездомний чоловік і мільйонер, і трохи і їдальня! Є тільки одне, що спільного: кожен робить все, щоб спокусити, lure, спів, танець, насос, екцит, обмін - все, що ви хочете зробити, до тих пір, поки ви дати йому ебать долар! Вся система побудована на ній, кожен заточений для неї.

Нью-Йорк також є тихим жахом. Центральна вулиця міста.

14 мар

р.

15,

, Україна

16,

17.10 р.

18, походився на вул. Стіна. Так багато фільмів були зроблені про нього, тому багато книг були написані! Я впевнений, що якщо я коли-небудь бачив американську владу і тріумф американської мрії, це було там! А що ви думаєте? Рис. Прямокутна вулиця, 300 метрів довга, заспокійлива в сміття, як і решта міста.

19 ВСІ