1318
Московська дитяча залізниця.
25 зображень
Ці фотографії чекали свого часу. З кінця травня до останнього неділі серпня, з травня до останнього неділі серпня, з огляду на те, що у московській дитячій залізниці було навіть думка залишити цю посаду. Приїжджайте, подивіться на теплі, сонячні серпень дні в холодному листопаді.
р.
Урочиста поїздка для дітей російських залізниць була організована Рекс-експресом. Що це, ви можете побачити - e-strannik.livejournal.com/90886.html. Тренер у сфері бренда «живо» доставив дітям та батькам до станції. Кратово.
Прогулянка по березі озера до вул. На дитячому поїзді пішло взяти на себе сидіння. Це просто ім'я дитини, але це дійсно все там. Водій, помічник водія, тренер і диригент.
Кролики тут, швидше за все, не буває, але контроль ще не спить. Це як велика залізниця.
Під час поїзда ми чули історію про історію дитячого залізничного вокзалу, його особливості та які можуть працювати тут. А під час катання на перехрестях реальні автомобілі зупинилися, бо поїзд, хоча і дитячий, але це також реальний.
р.
07 мар
Р
На станції Юност ми показали операцію гарматного механізму.
черга
та стаціонарний обов’язок.
, Україна
Повернемося.
12.
13 хв
14.
І ми відвідуємо депо, де обслуговується локомотиви.
Коли я був малюком, я не хочу йти в салон реального локомотива.
Херсон
17.00 р.
До речі, двигун в ньому точно так само, як і легендарний танк T-34.
19.00 р.
р.
Контрольна точка всієї московської дитячої залізниці.
Модель залізничного вокзалу в центрі відпочинку "Арк".
Р
А після обіду були майстер-класи.
І Ігри на свіжому повітрі на березі красивого Кратовського ставку.
24.
Останній.
Вечора, вечори поїзда REX доставили всіх до Москви.
Це був такий цікавий і зайнятий день.
Звідси.
Ці фотографії чекали свого часу. З кінця травня до останнього неділі серпня, з травня до останнього неділі серпня, з огляду на те, що у московській дитячій залізниці було навіть думка залишити цю посаду. Приїжджайте, подивіться на теплі, сонячні серпень дні в холодному листопаді.
р.
Урочиста поїздка для дітей російських залізниць була організована Рекс-експресом. Що це, ви можете побачити - e-strannik.livejournal.com/90886.html. Тренер у сфері бренда «живо» доставив дітям та батькам до станції. Кратово.
Прогулянка по березі озера до вул. На дитячому поїзді пішло взяти на себе сидіння. Це просто ім'я дитини, але це дійсно все там. Водій, помічник водія, тренер і диригент.
Кролики тут, швидше за все, не буває, але контроль ще не спить. Це як велика залізниця.
Під час поїзда ми чули історію про історію дитячого залізничного вокзалу, його особливості та які можуть працювати тут. А під час катання на перехрестях реальні автомобілі зупинилися, бо поїзд, хоча і дитячий, але це також реальний.
р.
07 мар
Р
На станції Юност ми показали операцію гарматного механізму.
черга
та стаціонарний обов’язок.
, Україна
Повернемося.
12.
13 хв
14.
І ми відвідуємо депо, де обслуговується локомотиви.
Коли я був малюком, я не хочу йти в салон реального локомотива.
Херсон
17.00 р.
До речі, двигун в ньому точно так само, як і легендарний танк T-34.
19.00 р.
р.
Контрольна точка всієї московської дитячої залізниці.
Модель залізничного вокзалу в центрі відпочинку "Арк".
Р
А після обіду були майстер-класи.
І Ігри на свіжому повітрі на березі красивого Кратовського ставку.
24.
Останній.
Вечора, вечори поїзда REX доставили всіх до Москви.
Це був такий цікавий і зайнятий день.
Звідси.