Люстри на кухню своїми руками з підручних матеріалів

Моя дружина знала мене, що природно болить мене. Я сказав, що я хочу люстри, як це ніхто не має. Шукаю на конях цінні теги і китайську якість в магазинах, я вирішив покупити себе.

31 фотографії.

Так, це причина, яку я почав отримувати мозок.

Вони купили пластини 130 рублів і деякі муги 75. три з тих і тих.

р.

до

до

4мм буріння. було обрано, тому що в магазині під боком інших на склі просто не було.

Я свердлю дно муги. Це повільно.

Вибачте все, що це не б'є.

Процес відбувся на кухні на обідній стіл.

Привіт! година і половина і три отвори просвердлили, це поворот пластин! два отвори в нижній частині, тому що один дріт не хоче сходження. довелося свердлити під другим дротом.

Я починав буріння, а потім rrraz! Бюджет будівництва збільшений на 130 рублів.

Ну, я думаю, що я почав буріння з виворітного боку, перевертався, запечена пластиковою водою, а потім ...

Моя дружина ментально вилікувала мене, але з посмішки вона сказала - це океї, але я не даю третій пластині.

В результаті ми придбали три нові керамічні 60 рублів, нову трубчасту бурю і знову почали.

Як я пробурив, я викривав все! Моя жінка почала розчаруватися в мене.

За допомогою Божої допомоги і керівництва утворюється отвір.

Здійснюючи те, що отвір занадто малий, було прийнято рішення ебать в далекому магазині і купити 8-мм спис-подібний дрилі.

Бог почув молитву і все пішов.
Я з'ясував, що це буде виглядати.

До речі - основа - шматочок сірого кольору LDS 20х80 купили в Лерої в відділі меблевих дощок на 100 рублів.

р.

почав думати, як приклеїти її до стелі? вирішив зробити гачки і петлі. є петля у всій її славі.

р.

Добре, ці гаки були викручені в стелю, злегка зігнути їх, щоб полегшити знос готового виробу.

Збір

На шляху я зрозумів, що на дротах тримати всю структуру через вагу не опцію. Я отримав ще 4мм отвір в нижній частині кожного кола, три отвори в цілому, два під проводами, один під шнеком.

7071.

зворотний перегляд

Я вичавив дизайнера нога дитини, тому що гвинт потрапив в той же отвір, як дроти ... він був необхідний якось кріплення.

Потім справа техніки, ножа і стрічки.
(Святка не синя, бо вона попросила її купити дружину. вона сказала, що синя вже не в моді, для якого вона пізніше була названа незрівнянною жінкою)

Кілька фото готового виробу на стелі

Натюрморт

р.

в наявності

в наявності