Питна плита в гаражі.

Будь ласка, не порушайте. Тут буде 7 зображень. Так сталося, що в цьому році завдяки високій вартості обігріву, опалення було вимкнено в нашому гаражному кооперативі. Було прийнято рішення покласти плиту на деревину, так як взимку запеклі. У мене є друга робота в гаражі. Виправлення педанта на що-небудь може пересуватися. Немає тепла, просто нічого. Ми подарували мені плиту. Щоб відкинути його патологією, зайдіть його. Побачивши це диво, я вирішив взяти її додому. Стіна плити 3 мм, початкова довжина 460 мм, ширина 400 мм. Зварений зовні сталевими пальцями діаметром 40 мм, щоб не привести тіло. Р

Вид, з боку годівниці. Всі дрібні, але не достатньо.

Довгий 460мм. Звичайні колоди просто не вводять печі. Було прийнято рішення: Готуйте новий «федер», з подовженням самої духовки.

29534534

Пригадуючи в клітці, на таємничому гаражі знежирення «Пригадицзо», обрізки кута, обрізки іржастого аркуша 3 мм товсті і 76 труби були виявлені.

Поставте все разом, дотримуючись загальної довжини 150 мм. Я зробив його з того, що було, а потім що було, я затопив його.

Побудовані нові двері.

Це все. Труба була використана не тільки як доповнення, але і взяти холодне повітря знизу і підняти тепло. Я не знаю довжини труби, але це не точка. Займав 5 годин роботи, невелику ручку металобрухту, 20 електродів, 6,125 лапсів, для трохи болгарки і 0,5 коньяку з назвою Абшерон. Дуже дякую. Доброго дня! Що я провів мій юридичний день. Хіба!