Який великий Новгород ви.

Привіт, кожен! Цього разу ми підемо до Новгорода. Одне з найстаріших міст, колись тут було те, що російська державність народилася. Він був у Великий Новгороді, як літописи розповідають, що Рурик був покликаний до правила. Нещодавно місто відсвяткував 1150 річницю. Багато, це не так?
Місто є дуже величним і виразним у всіх відносинах, тому ви хочете дізнатися краще.

Коли ми залишили Санкт-Петербург на 5:00, ми були на нашому шляху. Ми поспішаємо, бо ми боїмося не бачити світанку в місті. Це час, коли ви можете прийняти найкрасивіші фотографії.

На 8:30 ми припаркували і побігли до Новгородського Кремля, щоб взяти деякі фотографії у високе сонце.
Погода була чудовою - легка заморозка, близько -5 градусів, але без вітру. Небо було зрозуміло, що я хотів би мати принаймні кілька хмар, але це ще добре.

Ми побігаємо з Кремлем протягом години, знімаючи фотографії, і ми не хотіли пропустити момент. Ось як народилися ці фотографії.

Тоді сонце виросло вище, і ми тихо пішли на огляд Кремля. Це центр Великого Новгорода, він любить історію.
Перше, що ми побачили пам'ятник 1150-річчю від дня народження російської держави. Про тисячрічна історія всього народу, передає всю владу Росії. Цей величезний масив сталі і каменю просто приваблює вас, змушує вас піти знову і знову.

Пам'ятник величний і красивий. Це може бути оброблений різними способами: захопленням або дегусттом є кожен бізнес. Але, незважаючи на це, не можна відчувати силу, що від нього відчував.
Пам'ятник 1150-річчю російської державності можна побачити за годину, прокочуючи навколо нього, як Земля навколо Сонця, але варто.

Софійський собор - найстаріша церква в Росії, побудована рабами. У вигляді давньоросійських шоломів виготовляються маковиці соборних голів.

На західному порталі Magdeburg Gate монтується. Раніше був головний вхід до собору, тепер вони відкриті тільки на великих святах.
Є кілька версій про походження воріт. Я люблю той, що говорить про те, що хвірт є трофією Новгородян, які пішли на шведський стіл Сігтуна.

Габаритний зображення

легенда голуба
На центральному куполі Софія Собор можна побачити сидять голубці. Згідно з легендою, коли в 1570 р. Іван жахливо покарав мешканців міста, поголів'я сіла на хресті і кріпиться від жаху. З того часу, вважається, що до тих пір, поки голубка там, місто не є небезпекою.
Під час Великої Вітчизняної війни собор був поганий, а хрест був вилучений з Великого Новгорода іспанськими корпсами, що борються з боку Німеччини. У 2004 році внаслідок переговорів з іспанською короною перехрестя повернулися до Великий Новгород.
Оригінальні голуби і хрести знаходяться всередині собору, і які вінці тепер є копію.

Фотографія заборонена всередині собору. Попри те, що ніхто не дивився, я вирішив поважати правила і не заважати молитву. У них було багато. Дуже велика кількість громадян з невеликого до великого приходу до Софійського собору за ранкову службу.

до 1 2 3 4+

Дзвінниця Софіївського собору поруч з ним. Кожного разу, коли дзвінки дуже красиві. Тут знаходиться оглядовий майданчик. Поруч починається маршрут по стінах Новгородського Кремля.

Вид з дзвіниці і з стін Кремля відкривається так само. Ви не бачите нічого, але це приємно, щоб просто дістатися. Квитки на дзвіницю і стіни різні, але можна придбати один одного.

990 Р

В цілому Новгородський Кремль – це цілий кластер різних цікавих об’єктів, тут кожен знайде місце інтересу.
Забавно дивитися дітей і їхніх батьків перекидати в вічний вогонь.

Висловлення Великого Новгород не можна згадати про свою церкву. Місто, в якому знаходиться концентрація церков на квадратний метр, просто небаритний. Але це окрема історія, і кожна з церков можна навчатися окремо.
Я хочу розповісти про атмосферу в місті. Дуже приємні і дружні люди. Всі магазини і кафе були веселими і веселими. Це просто приємно бути в місті і встигнути.

Ми вдарили золотисту осінь. Є багато листя, дерева просто чудові.

Ось вид Кремля з іншої сторони.

Ще одне цікаве місце в Великий Новгороді – пам’ятник Перемоги на Катериній Хілл. Це меморіальний комплекс Героїв-Ліберистів Новгорода.

Далі ми підемо за межі міста, щоб побачити Руриково Городишче. На шляху буде ще один пам'ятник.

Є також відомий танк T-34-85. Довгий час я нічого не написав в моїй колонці «Танки Перемоги».
По суті, за довгий час я хотів писати про T-34-85, але все ще не можна знайти підходящий пам'ятник, щоб взяти фотографії для цієї категорії.

р.

Далі ми зустрічаємо ще один цікавий храм. Це церква Спасителя на Ковальові. Побудований в чотирнадцятому столітті. Він виглядає дуже барвисто зовні, це життєрадісна, що ми не вийшли всередині, ми були буквально 1 годину пізні.

-img28---

Церква відкрита з 11.00 до 16.00, крім четверга та п'ятниці. З 1 жовтня по 1 квітня до 14.00.
Я вгадаю, що я повинен повернутися назад.

-img29---

І це опори залізничного мосту, побудовані в передреволюціонарні часи. Це остання точка до фортеці Рурик.

-img30---

Зараз на місці фортеці є коптифікована церква і, звичайно, камінь князя. Місце цікаве, добре вкрите, з берега відкривається чудовий вид на річку і навпроти берега, де стоїть ще одна церква.

-img31---

Як виглядає церква всередині, структура була посилена так, щоб не згорнути.

-img32---

З цією поїздкою до Великого Новгорода приїжджає до кінця, прийшов час повернутися до Санкт-Петербурга. Насолодіться цим невеликим містом, щоб ми вирішили повернутися, але в теплому сезоні.
Дуже дякую.

-img33----

Джерело: barlophotos.blogspot.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное