Мій пластиковий хобі. Танці пішли.

Я бачу багато фото своїх творінь, тобто масштабних моделей. Я вирішив це зробити.
Я роблю це довго. Я фокусуюсь на сучасному обладнанні на масштабі 1-35, щоб прощати мене шанувальниками Другої світової війни і WoT :

Я починаю, можливо, з моєї останньої роботи, 122 мм самохідні гармати 2S1 Gvozdika (підтвердити Skif). Ті, хто знає цю компанію, знають, що саме дерево її моделі. Хоча вони добре потрапляють в малюнки, але вони не мають деталей на всіх. Я мав вирізати модель, щоб дати йому божественний вигляд.

Пробудження югославської армії (Федеральна Республіка Югославія) у Косово, 1999.

фарба заважають око, як готовий колір для моделей технології Югослава не існує в природі.

Напис «Портакус відписаного» буквально означає повернення забутого. Він сказав: «Ви не чекали нас, тут ми. й

CCSSS на вежі вже мій імпровізація, так як у мене не було зображення цієї сторони якіца :

До Гвоздики я побачила ту ж саму машину Югослава, але вже танк М-84А, яка, власне, є поліпшеною версією добрих старих Т-72.
Якщо хто цікавиться, вони можуть прочитати про це тут.

Не існує готових моделей M-84, мені довелося закінчити своїми руками набір компанії Тамія, відома в моделях кола.

33717518

Прототип був армійський танк Югослава в Косово, події 1999 року, момент виходу армії з Пристіни.

Я вибрав прототип для різнокольорових бочок, я дуже сподобалося їх.

Натюрморт

Ось прототип. Не працює прапор.

Я вже збираю цю модель, я просто мати фарбу.

Я забув згадати, що це був леопард 2A4 від Italieri.

Вибір впав на зламаний фінський камуфляж

Тексти пісень, а це означає: Я поклав фарбу в очі.

Р

Камуфляж, пофарбований пензлем. Я проживав багато часу, але я був щасливий з результатом.

Меркава Мк1, Фірма Тамія. Модель дав мені брат. Я не можу пам'ятати, що я зробив.

Здоровий танк, навіть на масштабі 1/35, я кажу вам.

Модель, хоча старий, але досить дивний

Р

Буде потрібно зібрати ще Меркава, добре їсти коробку з Mk 3 :

"Babylonian Lion", aka T-72M1 Іракський 3-й танковий дивізіон Салатін.

Як видно, напис на дошці означає «лев немовляти». й

Так як цистерни в Іраку були спочатку зеленими, і були перефарбовані на місці, після чого під спекотним сонцем вони досить швидко піднімалися.

Який я насправді спробував відобразити.

Додано до [mergetime]1414750925[/mergetime]
ЧИ. Це ще те ж саме Тамія :

Це диво, від компанії Acedemy? було зібрано довгий час:
Напис на рік поле читати, що він був IDF M60A1 Blazer. Але виявилося, що це не M60A1, а Magach 6 Alef, а потім з деякими розтяжками.

Але не відкинути модель для цього. :

Вентилятори WoT напевно помітять, що цей танк схожий на M103.

Вони будуть праві, тому що вони мають загальний представник.

Це один з перших речей, які я зробив (або не було?)

Т-55, Трамп

Напис означає «Чорний Відов».

Танк ВРС (Войська Республіка Српське), Боснія, 1993

Додано до [mergetime]1414751703[/mergetime]
Інші моделі не заслуговують вашу увагу, і я дав їм сина, щоб бути розірвав :

Це його. Дуже дякую.