Які помилки зробив Микола II?

Так Чукча не є письменником - Чукчаним читачем і після пошуку на фотографіях королівського миття з солодким snot про те, що Коля No2 класу я вирішив написати пост на основі копіювальної пасти з Тирнеця і моє особисте розуміння того, що ви можете судити людей тільки їхнім лікуванням.

Як особиста людина, як людина Миколая II, необхідно оцінити на одному критерію, і як державник - на інших. Як за перший аспект, він був хто, як правило, згадується як «повний чоловік». Його частість була абсолютною, він ніколи не обдурив. Зважаючи на сім'ю, дітей і дружини, він може служити моделлю для своїх суб'єктів. Якщо Петро Я був названий кращим столяром Росії, то він може називатися кращим сімейним чоловіком в країні.

Але ось що про Микола Олександрович як держав... На жаль, в цьому полі він не виглядав блискучим. Він зробив багато помилок, які призвели до розпаду імперії.

Якими були помилки:

У XIX столітті Росія прийшла під сильний вплив Західної ідеології, і Миколая, продовжуючи шлях Олександра III, почала будувати стан вздовж капіталістки, протестантського шляху, а не на корінних російських засадах. У нас була зелена вулиця, відкрита до будь-яких скрабів, і в найкоротші терміни з'явилися неймовірно багаті люди: залізні магнати, банкіри, селекціонери і т.д., які знеболювалися ненависті серед населення. Наша колективна свідомість відхиляє нерівність, поділ на дуже багату і дуже бідну.

Микола, після того, як західники, дали багато свободи, очевидно, бажаючи, що кожна людина має «інстинктивну» моральність і совість. В результаті, наприклад, для того, щоб час був, все відійшло з радикалами. Під час панування Миколая ІІ відкрився справжній полювання на держслужбовців. Столипін намагався виправити ситуацію, почав повісити терористів. Але було так багато шуму! Лео Толстого, з однією стопою в могилі, написав сердитися статтю «Я не можу мовчати», в якій він направляє смертну пеню терористів. Столипін виконав 8 000 осіб і терористів загинув 32,000. 4 рази, що!

Буде можливо, в умовах воєнного часу, щоб пригнічувати незалежну (незалежно від інших, неросійських капіталів) прес. Французька, найбільш демократична у всій Західній Європі, забрали її. Коли почалася війна, у Франції були створені спеціальні Содеркоммандои, які повинні були арештувати можливі опозиціонери на першому сигналі. Не революціонери - опозиції! Немає того, що ніхто не був заарештований. Всім шанувальникам миру були спокійні. Чи був останній імператор на полум'я для революції 1917 року? Я був. Він поганий м'якше і більше людей, ніж ліберал, і навіть тоді практично безглузді європейські лінійки. Які удари під час війни? Повинен бути законом про те, що всі працівники називаються військовою службою! І не буде удару на робочому місці, тому що коли ви солдати, страйк означає зйомки. Ліберальна Англія, як і раніше, мобілізація робітників на своїх робочих місцях на тривалість війни.

І, нарешті, треба було рішучо протистояти захворюванню, яка подала імператору в кут і навіть досягла точки його фактичного арешту (Псков), в результаті безумовного прямого зради - порушення присяги - Генеральним Рузським. Попри те, що навіть в ситуації, коли царський поїзд, страшно подумати, було позбавлено можливості переїхати в напрямку столиці, цар може протистояти. Дуже легко уявити.

... На поїзді є декрипція старої людини, але сміливо для всіх його дегрепітів, самовіддано імператору, міністру суду Барона Фредерікса, державної посадової особи. Враховуйте ситуацію часу: посадова особа, яка мала право на затвердження будь-якого рішення імператора (безглузді Fredericks будуть схвалені!), ратифікувати при відсутності будинку. На поїзді особисто лояльний до Цара, його прапор-додаток є Рейар Адмірал Нілов, і на поїзді, конвій - козаки, які слідувати за Царом смерті, якщо Царські накази. Уявіть: в салоні з імператором, генералом Рузським, який погрожує, практично шаутінгом на його імператорі. А Нілов стоїть в коридорі... «Нілов!» Нілов з'явився в другому. "Навіть тут!" Повісити Руський на телеграфі! і повісити його, до речі. Швидко і незабаром козаки можуть. І Фредедикс, після траєктора Рузського шока в петлі, замовив дати кругову телеграму: «Я контроль за містом, Я замовив руки, Рузський висить, Микола.» Але тільки Імператор Миколай внутрішнє не подарував такому порядку. Це не те, що вони були привезені – це не слава і, звичайно, не гріх, це час, коли проголошували хоча б сервіс губ (недостатньо, викликаючи його поганим словом “людство”). імператор Миколай був дивним.

З себе: милосердя повинна бути показана до розгромлених - жорстокості до розгромлених ворогів є індикатором нижчості, але милосердя до ворожого нападу ви слабкий характер.
Що це стало? До ослаблення Росії жертвам громадянської війни:
Всього загиблих і загиблих ран 2 500 000
Вбито в терорі 2,000,000
6,000,000 померла від голоду і епідемії.
2,000,000 еміграція
Загальний 12,000,000
Зрозуміти населення Москви зараз 12 млн майже 10% населення Росії! Для ебать так багато людей дуже дивний!
Але крім цього, колосальне ослаблення економіки, промисловості, зменшення вже низького рівня життя мас населення!
Побачити першу світову війну, яка в цей час Миколай не припускав ніяких думок? Я не припускав, що час війни – Росія була вбита в війну, і тепер перетягни в ірмоіль не відвідував зразкову сім'ю і просто красиву людину ім. Миколи II.

І той факт, що він одружився німецькою мовою, хоча всі знають про європейську безпліддя, що вони страждають гемофілією і в майбутньому є висока ймовірність виходу престолу без спадкоємця, що означає неприємність.

В цілому Миколай є хорошим чоловіком, але він явно не підходить.
Людина, яка не знає історії своїх людей, не має майбутнього.

Оздоблений. Ви можете стріляти.