1583
Сім'я і робота є духовною практикою, і це набагато складніші і вигідні результати. . й
«Я хочу присвятити більше часу духовній практиці, але, ви знаєте, дружина, робота, діти». Він ще не зрозумів, що його сім'я і робота є духовними практиками, які є більш складними і нагородами, ніж медитація на сніжних вершин Химаян. Я знаю, що я говорю про те, що у мене є як за мною.
Життя – найкраща духовна школа. Як ваше відображення стає більш чітким у дзеркалі повсякденного життя, ви стаєте більш відомою і приймаєте себе як ви. Ви дізнаєтесь про природні наслідки ваших дій, ви отримуєте мудрість, яка так необхідна на шляху особистого та духовного зростання.
Духовна практика починається на землі, не в небі.
Цей пучок сліпий на мене один ранок, чверть століття тому, як я сиділа спокійно в медитації. Тоді мій трирічна дочка Holly прийшла і витягнула її ногу, вимагаючи увагу. Я соромлюся у відповідь, «Не торкаю мене, я медитація!» І тепер я зрозумів, що я пропустив основну справу в усіх духовних практиках: промовляючи свою дочку в той момент було набагато важливіше, ніж повторення Мантри над і знову.
Коли люди просять абстрактні питання про час, простір, або реінкарнації, я незмінно запитую, як вони відчувають себе про фізичні вправи, здорове харчування, час сну і доброту на інші.
Ден Міллман.