Як ми ловимо код.

Я довго читача, близько двох років. А потім я вирішив зареєструватися, я хочу, щоб прокоментувати одну посаду. Ну, тепер я тут.

З Я хворий риболовець, переважно (99.9%) спінінг, я думав, що ЯПовця зацікавлена в риболовлі в нашій області. Я жити в Калінінграді. Я не хочу ловити більше риби. Я сподіваюся, що це буде корисним і інформативним. Я спробую...

Калінінградська область, як багато хто знає, і тих, хто не знає і не знає геометрія конфусу з географією, вірити мене, миється Балтійським морем. І в морі зазвичай живе всілякі морські халати. У нашому морі від ichthyofauna інтересу до нас, жити: код, Балтійський лосось, форель, сарган, кілька видів флаєрів, Балтійський оселедець (слалака) і дрібні речі більше... Але в морі люблять ходити з річок і бухт і свіжої води. Таким чином, ми ловимо в море також: перч, перч, щука, брева, роум і т.д.

З Я був на затишній вчора, я розповім вам про те, що зловити цей красивий, сильний, передативний, смачна риба.

Не ламайте його. Я скажу вам, коли це над.

Код.

У нас є величезна кількість. Промислове рибальство здійснюється невеликими сейнерами. Неподалік від риболовлі. В цілому, щоб зловити цю рибу, потрібно виїхати до моря, в середньому 3-10 км від берега. Відповідно, це на човні з боками близько 50 см, двигун від 20 к.с., катер повинен бути зареєстрований з прикордонним контролем і кожен вихід слід відзначити на прикордонних охоронцях. Вони вловлюють код двома способами. Перше, щоб говорити традиційно - ножиці, пальці, як в Норвегії. Друге - яг рибальство. Багато рибалок знайомі з цим терміном. Глибина, глибина 15-45м. Вага вантажу коливається від 25 до 70 грам залежно від умов риболовлі, глибини і погоди. Кріплення - скручувачі, ріппери, силіконові черв'яки та ін. У моєму арсеналі є RIB Grand S520BL човен, двигун Yamaha 70. Я люблю зловити джгу, хоча інші передача доступні. Але jig є прохолодними бітами, це зловживання, це класно... Не так з лебідкою, як кран, ви піднімаєте рибу вертикально. Ім'я

Так вчора я пішов з групою комрадів на місце під назвою Кабо-Таран, де я можу покинути катер. Ми приїхали до цього ранку. Ось краса, яка відкрила очей:

р.

Для того, щоб бути гарантованим уловити код, потрібно мати точку в навігаторі, де ця риба любить висихати. І це, як правило, пельмені і всілякі нерівності внизу, такі як сонячні кораблі і будь-які аномалії. Ми переїхали до наших улюблених точок, які пам'яті навігатора до пекти. Риба продемонструвала себе відразу.

Як правило, рибальство пощастило фольги, п'яні, новачки і проз. Пригода на третій раз в житті риболовлі і спійманий код майже 5 кг.

Риболовля здійснюється виключно в дрейф. Не можна кинути якір, тому що дно відбувається скелястий і сліпий гачки. Хороший якір, для великого човна коштує багато грошей. Занадто погано. Парашут кидає на борт. Ми використовуємо вихлопні парашути з військової авіації, але є також спеціалізовані. Парашут сповільнює дрейф так, щоб пальці (наприклад, Brilliance) мийку вертикально і стеки не досягають за катером. Ось як дратує, зловживає перспективною нерівністю внизу і, якщо є риба, то повернути кілька разів на початок цього місця і знову повернутися і знову до тих пір, поки ви не будете нудними або заповнювати всі контейнери з рибою або сонцем набори на горизонті.

Додано до [mergetime]1414858741[/mergetime]
Я отримав все. Я поговорю про інші риболовлі в Калінінградській області. Ви налаштуєте формат, які питання можна відобразити докладніше? Ну, ви знаєте, курча в загальному ...