Моя дорога, давайте мені вгадувати і розповісти вам правду.

У неділю Я чекаю другу в районі Київської станції Москви. Не доторкнувшись до будь-якого. Поруч - дівчина, періодично торкаючись в натовп. Тендітна як метелик, досить з величезними очима.
А потім два гіпси виходять з Кіоска. І прямо до нас. Прогулянка по дівчині. Оцінювання, що
Два «привабливі» на такому «об’єкті» багато, один «ромалі» знизився, другий починає процес «виховування».
Gypsy дівчина, я можу попросити вас питання?
Дівчина (D) - Отримай мене.
Золото, дозвольте мені вгадати, дайте мені сказати вам правду. Я можу бачити ваш жир.
D: - Вимкніть мене, я кажу.
Це три або чотири хвилини. Припустимо, дівчина, в пошуках натовпу, освітлює її обличчя і перетворюється на гіпсову жінку, яка її пославила:
D: Слухати, кристал, ви хочете мені розповісти вам?
- Що?
до Це його. Ви будете хворі. Ти хворієш. Ви не бачите добре. Моя голова зашкодить. Не прогуляйтеся. І все
Це для вас децеїту і вашої впевненості!
до Що ви йдете? Це ваш продукт!
- Так, ви маєте право. У мене є одна гора.
C: - (Реал) Ви йдете!
А потім є інший характер на передмісті. Він досить молодий хлопець. З породи, з якої биків у селах
Вони відлякуються. Миттєво оцінюємо ситуацію, він кидає навіть здавалося б, важку сумку з правої руки зліва, а на ходу.
Потрапляє його кулак на обличчя гіпсу. «Ромала» розірвав землю, і йде на короткий рейс і вдарив дорогу
Два чоловіків, «ланди» в пальці деяких станцій сміття. Він пішов.
Пауза.
Дівчина перетворюється на хлопця і говорить:
Ти ще не схожий на них так багато, моя гора?
Він (зробивши її її крихкими плечима однією рукою):
- Я.