Уряд відзначає.

Я розумію, що люди сьогодні готові постраждати від усіх сортів труднощів з метою захисту своїх принципів на обличчі такої зовнішньої загрози. Але це не може йти на невизначений термін.
Прес-секретари наших правителів вже обіцяли людям кілька разів, що не буде збільшуватися ціни, що в рублі не буде великої падіння, що вітчизняні вироби з'являться в магазинах, що на полицях зменшиться кількість чужорідних рифів.
Здається, що це новий знак: якщо один з правителів обіцяв, що щось не станеться, то це обов'язково станеться.
Так, є зовнішня загроза. Але всередині набагато серйозніше. Зовнішня спрямована проти держави, а внутрішня проти своїх людей. Що зроблено в медицині, що зроблено з реформуванням освіти, що сталося з пенсійним фондом – все це під час війни повинно бути прирівненим з родзинкою до материкової. І тепер це майже війна.
Я не говорю, що наша влада є траєктором. Вони роблять це несвідомо, тому що їх свідомість просто не розробила достатньо, щоб зрозуміти, що потрібно зробити всередині держави. Що вони роблять, знищуючи Росію більш ніж будь-які іноземні санкції. Я вірю, що люди повинні реагувати на медичні «реформи» шляхом прийняття на вулиці. Все, що ви повинні зробити це дозвіл, щоб це зробити, щоб він не помилився для спонтанного повстання.
Члени уряду є IPadoblutsky масло і газові гроші смоктати. Вони розуміють нічого про економіку країни, яка називається однією мовою. Ми вважаємо, що розвиток країни залежить від впровадження нових технологій. Однак ніхто не припинив землеробство і збирання врожаю. Він не розуміє, що. Я не думаю, що він навіть забив ніготь у своїй квартирі, тому що ви не можете вдарити ніготь з iPhone.
Я вірю, що прем'єр-міністр, разом з усім урядом, слід негайно відкинути. Це єдиний спосіб зробити щось добре для людей.

В останні місяці і роки не було запропоновано до народу.
ЛДПР пропонує всілякі неспроможності: або позбавляти Обаму Нобелівської премії, так як якщо буде добре впливати на наш сучасний антифармінг, або позбавляти коні на подяки Болшого Театру дитячих органів. Щодо 4-денного робочого тижня. Закон був прийнятий, що люди назвали «Ротенберговим законом» (за його словами, компенсація буде оплачена олігархами внаслідок збитків від санкцій від бюджету країни – чергового «прокинутого» до спини батьківщини). Що потрібно зробити, щоб люди живуть краще. Чому? Так, тому що вони не знають нічого і не знають. Немає нічого!
Довіра людей в президенту все ж тепла. Але незабаром його слова не довіряють. Так, він сказав, що він дасть своє життя на батьківщину, після чого весь Кремль Путіноліз почав повторювати цю фразу. Уже 12 людей сказали, що вони дадуть своє життя для своєї батьківщини. «Гентльмен, ми не потребуємо вашого життя, віддаємо вкрадені гроші!» Але даючи їм, що гроші важче, ніж дати їх життя.
Подивитися на зарплату наших топ-менеджерів. Заробітна плата Ігоря Сечина в державній компанії Rosneft становить 4.5 млн рублів на добу!
Зарплата Олексія Міллера в державній компанії Gazprom становить 2,2 млн рублів на добу!
Зарплата Володимира Якуна в державній компанії Російська залізниця становить 1,3 млн рублів на добу!
І подивіться на загальну нездатність нашої країни. Ви знаєте, що таке безсмертність життя? Загальний дискрет для роботи. Скільки людей захоплюють в Інтернеті під час робочого часу, тому що вони нічого не роблять. Тексти пісень, а це означає: І нічого не робити, тому що вони не підходять і не знаю, що робити. Вони знають, як натиснути кнопки. Риба обертається від своїх голів. Яким урядом є люди.
Я шукав гру в театрі «Комфорт акторів Таганки». Це називається закінченням світового концерту. Художній керівник театру Микола Губенко. Відображається мозок молодого глядача! А юнаки в номері понад 50%. На мене під час міжмісії, голий поголені модою, а не тому, що вони були пишними, і попросили, якщо всі вони просто бачили був вірним. «Ми знаємо, що ми навчимося в школі, але не до цього ступеня!» Визначено, як це відбувається і для чого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Попри те, що країна перестала оцінити жорсткий працівник. І вони цінують менеджера, і навіть при подачі таких високопосадовних чиновників, як нинішній прем'єр-міністр і всі його продигали. Я консультую всіх, хто хоче зрозуміти хоча б трохи і отримати відповідь на питання: «Чому так погано?» У ролях великі фігури, які не зазвичай рекламуються – церковник про Сталін, Труман про Сталін. А ще найстрашніші котирування з виступів Новодворської, що ще ідолізовані лібералами. Вона сказала, як щаслива вона буде особисто стріляти російських людей. Що говорить Тимошенко. Мар Щор заявив, що лише 15 млн росіяни залишаться в Росії. Clinton був більш щедрим, кажучи, що 50 мільйонів достатньо для Росії, щоб виробляти нафту і газ для світу, тобто для Америки. Нарешті, примітно, що таке шавлія як Конфуція запам'яталася, що зробив мудрий висновок, що чим більше людей цінує іншу музику, тим ближче вони схильні до вимирання. Ми любимо інші більше, і сьогодні ми майже не падають. Я не згадую нічого, що хочу знати. Це було велике, що було так багато молодих людей на шоу. Використовується такі спеціальні сучасні технології, які зберігають глядача в суспенсі, незважаючи на складний текст. У акторів є великий.
Я привітую Миколая Губенко на театральну роботу багато чого потрібна наша Мати. Бажаю йому, що ніхто не намагався заважати і редагувати гру, перетворюючи його в формат.
P.S. Як жити в країні, в якій робоча особа за життя не може заощадити гроші на квартири? У той же час правники стигматизують все радянське, і це було в радянські часи, що більшість людей скидали з комунальних будинків, дайте їм піти в «Хрущовки», але ще в окремих квартирах. І це було зроблено безкоштовно!
Президент повинен звертати увагу на всі ці проблеми, інакше він скоро втратить повагу народу, що зараз залишається тільки на ненависті зовнішнього ворога.

Джерело: mzadornov.livejournal.com