Лекарство от хит

У мене є друг лікаря, який любить давати різні сувеніри, які зараз виробники ліків розмежовують - ключові ланцюжки, муски, календарі. І нещодавно приніс пакет таблеток для запору, для дітей, «Фитолікс» (ім'я, просто у випадку, змінено, або ви думаєте, що реклама). Шукаю, як цукерки м'яти, обгортки яскраві, красиві, добре запах, їсти, я не хочу...
Я був цей пакет, висить у моїй кишені, висить, так що я б викинути його, ймовірно, і ось якось у Sbera поганий, це одна таргія. вона була забита в платежі, і коли вона зрозуміла, вона була неправда. Я не думав, навпаки, зрозумілий, я кажу, бізнес, є багато з нас, і ви один з нас. Я отримав цю цукерку і подарував їй її. Вона сказала нічого, але вона взяла цукерки, і з спокійним серцем я пішов далеко.
З цього дня вони пішли в дію, фітолуси. Я практично не сидить зараз ні в банках, ні в кафе, ні в магазинах, ні в житлово-комунальні послуги. Я просто посміхатися і дати вам цукерки. Але в справедливості, відповідно до інструкцій, в залежності від ваги тіла, я не тварина. Якщо шинка тонка - одна фітолуса, більш насичена - два. Тут на складі надійшло товари, зберігач отримав скандал, але пишні одночасно, як скульптура в Боторі, тому вона відразу подарувала чотири шматки.
Ви будете сказати, що я скажу, або скраб, і ви, ймовірно, будете праві. Я навіть не збираюся лежати, що моя слава болить. Навпаки я відчуваю себе графом Монте Кристо, принаймні... помста солодке почуття. І я все ще маю половину пакету зліва...

й