3937
Як прикрасити вуличний кран на дворі
Одного разу тому ідея народилася для прикраси вуличного крану на дворі для чогось незвичайного. Я мав два ідеї, що було дійсно божевільним, і той, що був концепцією.
Ідея є там, руки там, будівельний матеріал там, тому чому ні?
33 фото.
У мене була кришка на плювати, в якій водяні крани люблять це (і, відповідно, торк над цим котом). Під праскою ще була підлога тонкої фанери - виконана в хоті відразу після покупки будинку, від чого під рукою. Все це обертається - і мені довелося покрити праскою так, щоб вода не пливла.
Перейти до роботи. Спочатку я зняв всі підлоги.
І він спалив все, щоб пекти, тому що ламки скидаються там багато - він зробив екстерменит для цих істот. Фото не дуже вдало, тому я доповнить один знайдений онлайн.
А потім я почав вирізати фундамент для майбутнього монтажу.
Ідея є там, руки там, будівельний матеріал там, тому чому ні?
33 фото.
У мене була кришка на плювати, в якій водяні крани люблять це (і, відповідно, торк над цим котом). Під праскою ще була підлога тонкої фанери - виконана в хоті відразу після покупки будинку, від чого під рукою. Все це обертається - і мені довелося покрити праскою так, щоб вода не пливла.
Перейти до роботи. Спочатку я зняв всі підлоги.
І він спалив все, щоб пекти, тому що ламки скидаються там багато - він зробив екстерменит для цих істот. Фото не дуже вдало, тому я доповнить один знайдений онлайн.
А потім я почав вирізати фундамент для майбутнього монтажу.