Як обробити балкон

Так, дорогі камради, прочитавши про те, як люди вбивають час, оздоблювальні балкони, я вирішив зробити це подвиг, добре балконів в новому хата у мене є два шматки.

Я зроблю бронювання прямо зараз, я не претендую авторство і мега якість, я зробив майже це на "чорті" і на великих інтервалах, тому що робота, ділові поїздки, лазінес і інші речі, перешкоджають мені зробити все якісно і вчасно.

Він фотографував на пінованному блононі, іноді на лобзиках.

Тут на фото вже встановлена криза (добел-наіль 40*6, рейка 15*20), приклеєна до монтажу пінопласту і стібки, покриті монтажною піною. Змонтований пістолет знову працює!

Як обробити балкон

І так що нам потрібна перша:
1,1 км Піно пістолет!!! Вартість 400 рублів, добре рятує піну. Пластиковий резервуар для носа.
2. Електрична щелепа.
3. Перфоратор (+ свердла на бетоні на 6 і 8), викрутка, металева ножіва, будівельний ніж (+ взаємозамінні леза), шурупи, будівельна кришка, рівень будівництва, олівець / ручка, TWO RULES (і потім я трахнув їх навколо квартири, щоб запустити), щось невелике.

І так, я кажу заздалегідь, що я не планую зробити балкон теплом, але іноді такі думки були викидані і просто в тому випадку, якщо я приклею пінопласт до «холодних стін».

З балкона два, він зробив кришку двома способами:
1,1 км Спочатку робимо обрешітку рейками на початку (Hello Master Yoda), потім ріжемо піну і висаджуємо її на монтажну піну на бетонну.
2,2 км Висаджуємо піну пінопласту пінопласту, потім фольга здається фольгою, потім робимо кірку.
Я віддаю перший варіант.

Інша сторона балкона.
Архітектори будинку повинні приводити іржаві нігті в голову шапкою для цього квунора у вигляді трапеції на стелі (підтримка верхнього балкона).

Як обробити балкон

утеплити стелю.
Якщо місце є плоским, то манжетна піна на полістиролу, натискаємо на стіну / стелю, змащуємо зліва / ворог, протримуємо хвилину і все тримаємо.

Як обробити балкон

Якщо стеля не плоска і в'язниця заважає, то ось моя ідея:
Піша піна, прес і вставки шурупами так, щоб наша приклеюється частина не випадає. Це працює, це холдинг.

Як обробити балкон

Всі приклеєні шви пінопластовані, залишки вирізаються, прикріплюємо фольгу аолон (це здається).
Докладемо все на 19 мм гвинти. Швидко приклеївши їх в теплоізоль.
Шланги і шви на феншу приклеїті фольгою стрічкою.

Як обробити балкон

З іншого боку.

Як обробити балкон

Плеймейт

Як обробити балкон

Починаємо пластикові панелі на стелі для гоління. На шурупах розпилювалися напрямні по колу, виріжте панелі на бажаний розмір і вставте в пазки.
Невелика замітка, на стелі, зліва буде плінтус, можна вирізати нижній край напряму для легкої установки панелей.

Як обробити балкон

Починалися стелі і стіни.
На жаль, початок укладання стінових панелей не захоплюється на фото, але там, як і з стелю: вирізати за розмірами, вставити, зафіксувати шурупи (Я не схожа на степлерне будівництво).

Як обробити балкон

Ось фото з іншого балкона.
Колір панелей не вибирав себе, побачила знайому тику обробку і зробив щось схоже, для чого вона має повагу і повагу.
Починаємо в одному куточку і йдемо в коло.

Як обробити балкон

Повільно і Додаток було завершено, якщо це було погано.
Приготувати монтаж схилів: закріпити напрямні до віконної рами ...

Як обробити балкон

Виріжте розмір схилів з великої панелі, приклейте кут.
Це простий: 7 разів вимірюється і потім відрізати.
Я спробував його 10 разів і вирізати його неправильно.

Як обробити балкон

Далі у нас є ламінатна підлога.
Але спочатку підкладка і фольга стрічка з одного кута.

Як обробити балкон Р

І з іншого

Як обробити балкон

Далі, за схемою з панелями, вирізаємо ламінат за розміром, акуратно вставляємо замок в замок і монтуємо пальничку.

Як обробити балкон

Тепер трохи хитрощів з монтажом коміра
Виріжте його за розміром.

Як обробити балкон

Наносимо клей / рідкі нігті на елемент живлення і заливаємо порожнини кріплення піною, але ...

Як обробити балкон

До цього потрібно вставити схили і каркас з фарбою стрічки, щоб не чистити піну пізніше. Він прийшов на мій розум...
Так, і піна не дуже потрібна, 2/3 обсягу порожнини. Для деяких, це багато, але підвіконня підвіконня кріпиться.

Ми поширили їх всі.

Як обробити балкон

В цілому на них наноситься клей і піна, встановлена підвіконня і поміщається колапсовані гантелі зверху, для тяжіння.

Як обробити балкон р.

Але перед тим, що можна покласти на камін.

Як обробити балкон

І на поріг я заливав трохи піни.
Але він не займе довго і він добре.

Як обробити балкон

Тепер ми ріжемо, ми очищаємо його, ущільнюємо балкон практично готовий.
Я не зробив вогні на балконі, хоча я зробив дроти для цього випадку. Якщо я хочу зробити це, все, що я повинен зробити це встановити перемикач і стелі.

У далекому куті підвіконня прикріплюється до іншої жертності від наших архітекторів.

751994 р.

Ще одна фото.

Як обробити балкон

І крайня картина.

В цілому цей балкон знаходиться на сонячній стороні і він постійно спекотний.
Другий також не холодний, тому не закриваючи балкони, які теж не погані в принципі.
Дякую за нерозрив, буде питання, я спробую відповісти.

Сама пропаш була, коли він почав пиляти стелю плінтуса, головоломка у вигляді крісла і як пиляти кути я був розбитий

Як обробити балкон