Як зібрати 250 СУВ на місяць в Казахстані

Як зібрати 250 СУВ на місяць в Казахстані і чому класична музика грає на заводі
36 зображень

776674

«Наші люди повинні бути чудовими!», «Щоб потрапити в ситуацію – потрібно піти і подивитися на себе!» Плакати. Це перше, що ловить око в майстернях заводу SaryarkaAvtoProm LLP.

Як виявилося, цей досвід був прийнятий з японської мови. Костаніс приймав на японському заводі Toyota. І, як тільки було встановлено майстер-клас, в ньому розміщені плакати. Це, за даними управління рослинами, мотивує створення якісного продукту.

СяркаАвтоПром LLP - це перше підприємство в Казахстані, щоб перейти на виробництво мало-не, включаючи зварювання, фарбування та збірку. На базі автозаводу Котанії, метою якого є автомобіль 100% виготовлений в Казахстані.

Система мотивації також помітна в оцінці роботи людей, що здійснюють перші позашляховики виробництва Казахстану. Середня заробітна плата становить 90 000 тг, виключаючи бонуси. При розрахунку нагородження все враховуються: шлюб в роботі, пізності або, навпаки, ініціатива, переповнений план, якість.

Все починається в зварювальному магазині. Ось переважно молоді хлопці 20-25 років роботи. Випускники місцевих коледжів та університетів. По-перше, тому що легше перенапружувати їх, а по-друге, потрібно бігти, стрибати і використовувати фізичну силу.

- Всі деталі надходять з Японії, тиснуть, зварюють їх, пояснює бренд-менеджер Олександр Ревенко. Штампування обладнання дуже дорого, він окупається після мільйона тіл. У Костані. У той же час у нас є план на рік – 3000 автомобілів.

Один зварювальний апарат вагою 50 кг.

Все це обладнання було вперше зібрано в Японії. Перевірити, потім розібрати і відправити в Костане. Фахівці японської компанії відвідали Казахстан кілька разів під час складання. Всі полки були вимірені в лініях. У своїй схемі написано де і під яким кутом вони повинні стояти, до міліметра! Мета полягає в тому, що працівник не повинен зробити навіть додатковий крок, поворот, нахил.

Навіть японська пам'ятала Котана високої секретності. Немає діаграм, просто фото майбутніх майстер-класів. Політика компанії. Все, що в ньому належить тільки до неї. Працівники нумерували ноутбуки і флеш-накопичувачі. Крім того, для ноутбука підійде тільки флеш-карта. Зареєстровано всю історію копіювання, а потім перевірте службу японської безпеки.

9902068, Україна

Час був відданий величезний розкіш. Це економія, звичайно, підвищує ефективність. Але це не головне, японці пояснили, з такими підрахунками, облаштування робочого місця і особи менше втомилися. Такий догляд за працівниками. Але не вистачить занадто сходу. Конвеєрний режим диктує його правила. Це графік роботи. Дві димові перерви в день протягом 10 хвилин і на годину на обід. Деякі співробітники жарту: ви налаштуєте до ритму транспортера, щоб ви пішли в туалет на розкладі.

Зварка Вадима Симонова тільки двадцять, і він вже фореман:

- Я пішов на магістратуру. Потім він пішов додому, щоб зібрати пшеницю. У сезоні працювали і повернулися до міста. Ось де я знайшов набір. Японці навчили нас. Я не знаю японських. Вони мають дуже різний підхід до роботи. Вони хочуть зробити все, не бо вони повинні. Я думаю, що я дуже щасливий, щоб мати таке виробництво в Костані. У 20 році я ніколи не мріяв.

Походить до Костани. Завдання зварювальника – зібрати її в 34 хвилини. Протягом дня виходить близько 11-12 органів. Перше тестове тіло Костянтина Тойота, хлопці згадують, навіть під керівництвом японського, вони не встигли варити в одному зрушення. Це смішний, але це тільки 8 місяців.

до Ця модель Toyota в Центральній Азії, яка зібрана тільки в Котанії, - сказав Олександр Ільларіонов, відвідав фахівця, який змінив свою роботу в АвтоВАЗ до Костана. Я думаю, що відбувається в Котанії, це подія для всього Казахстану. У мене є багато, щоб порівняти. За рік тут виготовлявся сильний стрибок. Рік тому, мило розглянули старе обладнання, машини і на плоскому місці почали будувати майстерні. Більше року пізніше ви бачите.

Після зварювання напівфабрикати Toyota потрапляють в зчеплення вимірювальної лабораторії. Тут фахівці перевіряють геометрію тіла.

Але факт, що кожен організм займає 13 лазень, не всі моторики знають про це. Кожна ванна має різні хімічні рішення. Вони очищають тіло всіх сортів речовин, які можуть зробити розмальовку просто без використання. Надає цей «поганий» і антикорозійний ефект.

(Багато)

На додаток до хімічного кругового душу автомобіль також бере катафорезну ванну. Що таке, автомобіль промивається при струмових розрядах. Це дає майбутній забарвлення ефекту однорідності. Біля лазні - запах кислоти, після чого іонізований повітря.

Після купання, висихання. 180-градусний плита. Що стосується живопису, то тут дизайнери Toyota готові зустрітися з майбутніми власниками. Лінія квітів широка.

На цьому етапі переважно чоловіки працюють. Але майстер Мустичного сайту – Альена Мороз, який прийшов до Костани з України на рік тому. Alena називає себе сірим кардиналом. Не завжди помітно, але завжди близько, контролює роботу підопічних.

Дно також покритий анти-нізною мастикою.

І тепер, коли організм готовий до трансформації, фахівці в грунтовці беруть його. Мастик наноситься вручну, на кожен зварювальний шов. Це для ущільнення, щоб не вода, ні навіть запахи потрапити в салон.

доб.2

На цьому етапі трансформації дівчат з'являються в рядах робітників.

Більшість з них зібрані.

Вміло працюють викрутки, видаючи 8 автомобілів на годину.

Вони кажуть, що вони працюють більш ретельно, ніж чоловіки. Це, до речі, під час своєї поїздки до заводу, Нарсултан Назарбаєв зазначив: І ось, якби навмисно, за гарну половину рослини, японське обладнання тепер і включає в себе різні класичні мелодії.

Як виявилося, система звітує новий етап роботи. Ви швидко звикнете до звичайного пілінгу, і тут - класичний.

доб.

Як працює Казахстані Toyota.

Після складання починаються численні етапи перевірки.

Контроль як зовнішнього вигляду, так і функціональності автомобіля.

Потім тестовий сайт. Вибрація, шум, гальмування, повороти, поведінка на грубих дорогах – все оцінюється тут. А потім назад в магазин: Контролери, фіксатори дивляться, як автомобіль реагував на перший пробіг.

р.

Процес складання Toyota Fortuner, фактично, якщо розрахований на автомобіль, займає лише годину і половину.

Вартість Костянтина Тойота в сервісних центрах становить від 37 тис. дол.

99530Р

У майстер-класах з збірки Toyota практично кожен день журналістів. Республіканський прес особливо зацікавлений у автоіндустрії Котанії. «Не воркшоп, але фільм-сет якогось роду. й

р.

Вони так використовуються для того, щоб вони просто не зверталися до уваги.

Президент Нарсултан Назарбаєв, відвідавши автомобільний завод Костянтина, залишив автограф на одному з автомобілів. З цього моменту на цьому машині викреслено від тих, хто бажає купити його, але було прийнято рішення залишити копію в музеї підприємства. У той час як останній під будівництвом, президент Toyota вже відвідав виставку в Астані. Автограф президента повернувся до Костянтина.

- Кожен розуміє, що відбувається тут, звичайно, є подією, - сказав Бакчан Хусайнов, керівник конструкторського бюро, професіонал з 40-річним досвідом роботи. - Ось я, коли на Котаній їжі і зустрітися з нашим Toyota на дорозі, вона стає настільки приємною на душі. Не для себе. До країни. Я скажу вам, що ми можемо зробити багато. Японці не співпрацювали з нами в варті. Так само, проходячи нас досвідом, і ми, до речі, приймали щось. Зацікавлений, запитав, записаний...

Так, під класичною мелодію і камерою спалахів, народився новий продукт Казаха. З ім'ям, що буквально перекладається як «супутна». І станеться початок. На сьогоднішній день вже було продано майже половину від 380 Toyota Fortuner SUVs. 8 місяців.

Останній.
До них відомі лише дороги Казахстану. Міжнародний ринок – плани майбутнього.
Звідси.