Які жінки хочуть.

Будь-яка жінка має лише три потреби. Якщо ви думаєте, що це квартира, автомобіль і хутро пальто, ви неправильно. Все набагато простіше і доступніше.
Руслан Нарушевич називає ці потреби «Три листи B.»
1,1 км Проксимість
2. Видатність.
3. У Безпека

Проксимість
Жінки дуже соціально-залежні від спілкування. Ми не розуміємо, чому ви йдете під землею. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Все, що ми робимо в житті, в кінцевому підсумку, має одну мету: відчувати себе близько до інших. Ми дуже любимо інтимні розмови з друзями, кіно про інтимність і любов.

Ми також хочемо, щоб дізнатися, що в вашому серці. Зателефонуйте вам і запитайте, "Чому ти?" кілька разів на день. Не керувати. Що ви думаєте про нас. Не менше іноді.

Ми живемо через негативні емоції, коли ми говоримо про них. Так, коли ми бачимо вас в серйозному стані, ми хочемо поговорити з вами (хоча ви хочете бути самостійно в цей час). І ми хочемо, щоб ви спілкувалися з нами, коли це не просто. Це не просто, особливо для вас. Ми всі почуття, думки та події разом. Але якщо ви пам'ятаєте, що ми просто повинні говорити і ставити на плечі, ви можете відчувати себе краще.
Ми не хочемо порад, рецептів, резюме. Ми просто хочемо, щоб ви послухали нас, послухайте нас і скажімо, «Мій маленький, він повинен бути дуже важко для вас зараз». Але я з вами. І я тебе люблю.
Так, ми хочемо почути весь час, щоб ви любили нас. Якщо вам не потрібно, але це необхідно, щоб нам було повітря. Ми хочемо знати, що ви і я, як сьогодні, як ми були вчора. Що ви ще любите нас.

Видатність.
Як ви, ми хочемо, щоб відчувати себе цінним і необхідним. Для нас важливо зрозуміти, що кожен вечерю ви готуєте з вдячністю. Що ви цінуєте кожну чисту сорочку у вашій шафі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.
Ми любимо компліменти. Божевільний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що ви вдячні і за нас. У той же час дуже важливо, щоб ваші компліменти були різними, спрямовані на наші якості і бути щирими.

Безпека
Ми невразливий і чутливий. Навіть якщо зовні ми будуємо товсті стіни і оболонки, всередині ми завжди маємо маленьку крихку дівчину. І ми дійсно хочемо бути обережними.
Якщо ви не знаєте, як броньовані танки, і ви думаєте, що ми не потребуємо вашої турботи. Але без неї ми втратимо нашу жіночність і красу. Більш ніж все, ми хочемо бути обережними.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це може бути легко для вас, особливо останніх. Але нам подобається. Для такого догляду ми готові надихнути, поклонятися і доглядати за собою.

Ще більше, ми хочемо, щоб зупинити роботу з світанку в сутінки і почати створення будинку. Створіть гармонію, любов, атмосферу в ній. Ми хочемо, щоб бути навколо наших дітей, варіть вас на вечерю, купуйте нові штори. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

І ви можете подумати, що не кожна жінка хоче. Але подивіться на очі і глибоко всередині ви побачите цю маленьку дівчину, яка любить створити світ навколо неї.