Приватне житло з системою опалення

З сьогоднішнього дня кішка Вівторок і рік наш улюбленець з ім'ям Симонія, необхідно було порадувати кота.

Кішка російська синя. З приходом осені вона почала дуже замерзнути і нещадно прокинутися в середині ночі, піднімаючись під ковдрою, щоб прогріти себе.

Ось наша сіра зачіска.

Ми вирішили купити будинок для вихованця, але після того, як шукайте асортимент і ціни (o_O) для готових будинків в домашніх магазинах, ми вирішили вирізати будинок самостійно.

Ми маємо таку нішу в меблевій стіні, в якій часто кішка любить сидіти.

Вранці цей ескіз був складений:

І зробив невеликий розрахунок, який необхідний для матеріалів:

(1) фанера 10мм до 1050мм х 500мм.
2) Дошкільна тканина - 1,5м х 1,5м
(3) Піна 10мм - 2м х 1м.
(4) Теплова плівка для підлоги 0,25м х 0,5м
(5) Мережевий шнур.
6) 20 кутів і шурупів

Далі все це щастя було придбано на місцевому ринку Барабашово, за такими цінами (бізнес в Харкові, але ціна дам і в рублях для зручності читачів, грн / рубль курс 1руб = 0,325 грн).

1 час Плівуд зрізається з залишків в гаражі з лобзиком, але якщо я купив аркуш в будівельному магазині і замовив її зріз, я отримую десь 54 грн матеріалу (1/3 лист) і 20 грн різання.
2) Тканина - 110 грн
(3) Поролон - 40 грн. (але тільки 1/2 листа пішли)
(4) Куточки - 10 грн.
5) 1/8м2 теплого поверху - 50 грн.
(6) Дріт з регулятором і крокодилом - 30 грн.
7) 3 грн гвинти.

В цілому матеріали прибули до 317 грн ~ 975 російських рублів.

І почався вечір і збірка.

Перш за все, він закріпив плівку теплою підлогою з меблевим степлером, кладуть крокодили на краю контактної смуги, і ізольовані контакти з сирою гумкою.

Головне не впадати в провідну смугу

Додано до [mergetime]1414492629[/mergetime]
З'ясуйте те, що сталося.

Щось таке.

Потім закручують каркас будинку кутами і шурупами.

Натюрморт

км

І ми вже знаємо, що ми хотіли зробити.

Додайте піну в 1 шар на внутрішні бічні стінки і в 2 шари на дно. Трохи з степлерної піни теж.

пошук

Р

Відкрийте тканину

Після чого почали ріжучі м'які тканини і м'які меблі застібка внутрішніх і зовнішніх стін.

р.

Натюрморт

Спробуйте будинок в нішу ... а потім намагайтеся вичавити будинок новим тенантом.

р.

Тоді вони зробили те ж саме з верхом будинку. До речі, без верхньої кришки - вона виглядає як ліжко для маленького собаки. :

ні

Всі роботи завершені, електрика додається до будинку ... новий тенант розмахливий у всіх сортах поз.

Для цього я дасть вам можливість залишити...

П. С.
Плівка прогрівається до максимуму 45 градусів Цельсій ... регулятор зазвичай не потрібно, вона відчуває тепло, як від нагрітого ліжка.
Витрата 1м2 плівки від корейського виробника становить 180 Вт / год ... тому, що ми використовували тільки 1/8 м кв. - потім 22,5 Вт / год. ~ 16 кВт•год на місяць.

Немовля, звичайно, наші дівочі... лінійки не порізати електрику з віялом, як в ромашки 90s ...

Я все право, ви можете коментувати.