Як живуть монки?

У 5:30 вранці в Жировичах це морозильна і волога, а коли вона освітлює, наливні креветки на водних органах. Це неймовірно тихий. Дзвінки починають кільце шести ранку, розмітивши початок сервісу. У цей ранній час не тільки монахи, монахи і новіки збираються в Успенському соборі, а й десятки жителів агро-таун. Так починається кожен день ченців, рік після року. Проживання в сім'ї за десять років. Проживати кілька днів у стінах Михайлівського Свято-Успенського монастиря, щоб дізнатися про те, що життя людей, які вирішили присвятити себе вірі в Богу.

50 фото і коментарі до них.
через

2,2 км Взявши вудки і ставши монахом - це рішення, яке не можна змінити. Відправлення монаха від брата сприймається як трагедія – і над тим, хто сам, бо охата, надана Богу, знищується. Це рідко буває тут, останній раз в дев'ятидесятках.

3. У Кожен, хто прагне до монастиря, має мотивацію, що вони є чудовими для обговорення: занадто особистий. Триває, під час якої людина доведе готовність взяти тонус, може тривати роками. Щоб відмовитися від задоволення, щоб жити в аскетизмі, щоб отримати до сходу, щоб виконати неслухняність і молитися нескінченно - офісні clerks або клубні промотори навряд чи готові для цього.

- Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Ви пам'ятаєте, як Альоша Карамасов не було достатньо йти до церкви в неділю? Він хоче бути з Богом щодня, - в цілому описує світогляд ченців, батько Євстатію, який навчає на семінарі. Кожна монка колись має значний захід, після чого він розуміє, що світ у звичному сенсі не цікавий йому, фокус зміни сприйняття, звичайні речі втрачають свою цінність.

4. У Завдання сповідувача полягає в тому, щоб перевірити, чи бажає людина присвятити себе Богу, є справжньою просвітою або флотуючим ентузіазмом. Він довго живе монастирським життям і має право залишити. Після того, як, якщо бажання не погасити і традиція ацетичного існування не лякається, майбутній черник бере на себе нудьги і набуває нового імені.

5. Умань У XVII ст., коли тут розкривається чудотворна ікона Божої Матері. Сьогодні монастирський комплекс включає в себе чотири храми, семінари, житловий комплекс, рефекторію, озеленення, сад. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наймолодший - 25 років.

- До революції, монастерії зайняли цілі райони, а їхні мешканці занурилися в сотні, отець Євстатіус продовжує історію. Життя було набагато простіше, ніж в будь-якому селищі - багато прийшли до монастиря, щоб вижити. Сьогодні, життя в монастирі - це робота, об'єктивна любов до Бога.

6. Жнівень

7. Про нас Братрен, що складається з нотаріусів, монахів і монахів, живуть в братських корпсах. Стільці розташовані як номери в гуртожитку. Заборонено для сторонніх людей вводити. Але, як кажуть мешканці, клітини досить прості: ліжка, столи, стільці. Не існує технологій або інтернету.

8. У Під час дня монахи роблять різноманітні роботи, які називаються Специфіка роботи визначається на основі знань і навичок людини. Головне завдання - сприяння функціонуванню монастиря. Вони працюють за принципом субсидійного землеробства, намагаючись самостійно задовольнити свої потреби.

Працівники – люди, які хочуть спробувати жити в моносичному житті без зобов’язань. Деякі приходять через глибокі духовні та психологічні проблеми, інші хочуть пожертвувати свою роботу Богу і знайти мир. Проживання протягом тижня або року і може залишити будь-яку хвилину. Останнім часом небагато робітників - 15 осіб.

9. Навігація

10. У дворі знаходиться невеликий свічник. Свічки різних розмірів створюються чорнилом Геласія за участю робітників.

- Наші технології примітивні - вони використовуються в Російській імперії. Нитка намотується на спеціальну форму. Потім в нього заливають молитовний віск. Воску охолоджують протягом декількох хвилин і свічки готові. 5,5 тонн воску обробляються на рік. Багато свічок вживають під час свят і приходу пігми. Взимку менше.

11.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

р.

16.00 р. Сакрісти – місце зберігання церковного інвентарю. Тут промиваються, сушені і залізні жилети, зберігають іконки. У співвідношенні монах Кирил працює на третій рік. Його обов’язки також включають очищення вівтару і моніторинг присутності вина і профорсу, опаду і лампи масла. Кількість робіт велика - тільки найбільш здатні призначати до цього повідомлення.

278262.

17.00 р. Ікона зберігаються в шафі, в якому підтримується певний режим - 20 градусів тепла і 20% вологості.

18 років У сусідньому селищі монастир має свою невелику ферму. Звідси, що свіже молоко надходить в молочний магазин. Ручно оброблені молочні продукти на кухні і подаються на столі.

19.00 р. Влітку переробляються 400-500 літрів молока. Зима - від 80 до 300 літрів. Так ми отримуємо натуральні сметани, вершкове масло, сир. Продається деякі продукти.

20.

р.

21. Монастир володіє 600 га землі, які забезпечують роботу на 200 мешканців агротаун, робітників, новічів і монахів. Овочі, фрукти, ягоди, зерна вирощені. Для вирощування землі в осінньому морозі не приємно. Але це форма одержимості, і вона виконується без сумніву. Семінари беруть участь у сільськогосподарській роботі, частина раціону харчування яких залежить від місцевого врожаю.

22.

23. На території саду на третій рік працює початківця Михайла. За його словами, є щось робити на землі цілий рік. Навіть при тяжких морозах страйк, догляд за садом не зупиниться.

- Сьогодні ми знімаємо листя, до землі. Починаємо обрізку саду взимку. У саду переважно вирощують ягоди і плодові дерева. На озерах знаходиться чорниця. З червня по серпень зібрано близько 150 відра чорниці. Ми намагаємося забезпечити те, що їжа в монастирі є екологічно чистим, без хімії.

24.

25.

26.

27. Оголошено О. А. Агапуй – допомогти людям, консультування у багатьох сферах: сімейні проблеми, церковні питання, залежність та козалежність. У своєму офісі мешкає кіт Xerox, який виступає антидепресантом.

28. Хворість тих, хто намагається врятувати залежних близьких, є недоліком розуміння сутності захворювання. В залежності від людей, як це було, дві особистості: хороший, укладений Богом, і поганий, який з'явився в зв'язку з хворобою. Намагаючись допомогти людям, родичам жертви не Богу, а сама хвороба. Для того, щоб допомогти Богу.

Реабілітаційний центр «Анастас» займається забезпеченням залежних і козалежних людей. У цій кімнаті постійно збирає Аль-Анон, створений для спілкування з родичами та родичами залежних. Схожі групи існують в багатьох містах Білорусі. Я бачу, як сім'ї, які відвідують зміни громади, як люди відновлюють. Листи подяки означають, що ми не працюємо в марно.

29. Робота переривається шротами о 13:00, а через годину ченці знову розіграють на робоче місце. На столі зазвичай просту їжу: каша, овочеві салати, фрукти, молочні продукти. Риба на свята. Немає м’яса в раціоні ченців.

30.

937824

31. робочий день закінчується в п'яти годину. На шістдесят дев'ятий годину мешканці монастиря походять в вечірню службу. З освітлювального собору, переважно тільки свічки - сотні свічок, які спалюють для когось здоров'я і відпочиють на збиті штани.

32.

33.

34.

35.

р.

36.00 Р Вечеря в рефекторі чекає монахів о 21:00. Починається і закінчується молитвою. Обов'язкова процедура. Як правило, вечеря на монахах легко - хтось навіть віддає перевагу від нього.

37.

38. Процесіон навколо монастирських будівель, який також входить в щоденний розклад, виглядає особливо ефектно в осінньо-зимових вечорах, коли він вже досить темний. Після обряду монахи розігнаються в клітинах і починають читати індивідуальні молитви - "справедливе правило".

39.00 р.

5955975

40. Під час великих свят брати відпочивають: вони йдуть до святої весни, прогулявшись по лісу, дозволяють собі спати довше (поранковий сервіс починається пізніше звичайного), читати, писати листи родичам. ритм життя розбавляється неофіційними відпустками один раз на рік, подорож з пігром на інші монастирі протягом двох тижнів. Вчена духовенгія іноді бере участь у конференціях або соціальних програмах. Монастирська громада є однією родиною.

41. Так, монахи не мають зарплати. Готівкові стимули кладуть тільки на честь певних свят - близько 300 тис. рублів (Білорусь) за кишенні витрати. Вони не відчувають особливої потреби для грошей: монастир повністю забезпечує харчування, одяг і житло.

42. У 1996 році легендарна людина прийшла до монастиря в Білорусі - філософ, поет і громадський діяч Олег Бембель, відомий під псевдонімом Зніч. У монастику громадський діяч отримав ім'я Івана.

- Я познайомлюсь з храмом відразу після закінчення Великої Вітчизняної війни у віці 6-7 років, коли моя тітка прийшла до сімейства. Я став мій духовний наставник. Протягом багатьох років вона взяла мене до церкви. Коли я був 42, як членом партії та членом Інституту філософії, я був таємно закріплений.

Я привели до Бога, як світлий, так і політичний. Влітку 1996 р. прибув до Жировичського монастиря на три дні. Я жив тут 19 років.

43.

до Що подарувати людині монастик?

до Це де я відчував справжню свободу. Отець Георг Латушко, ректор Петро і Павло Собор, один раз сказав, що справжня свобода знаходиться в Христі і в церкві. Свобода без банків є демонічною свободою.

- З яких джерел ви дізнаєтеся світові новини?

до У Братства немає інтернету. Моє першоджерело інформації є pilgrims. Іноді можна говорити з високовідвертими церковними чиновниками. Вони передають сутність. Після того, як медіа інформація розбавляється, в ній є багато зайвих. Монахи не потрібні стільникові телефони; вони приходять тут, щоб зосередитися на молитві і неслухняності.

до Скільки часу відбувається молитва?

Молитва виражена всередині автоматично, без зупинки, заливаючи себе без розкладу. Руки зайняті роботою і серцем зайняті молитвою. Вона йде без слів.

44.

45. Після спілкування з монахами ми йдемо подивитися деякі іконописні місця Михайлівського Свято-Успенського монастиря, приваблюючи паломами з усього світу. У с. Жировичи є найвідоміші святі джерела в Білорусі. Люди приходять тут з водяними каналами. Не була душа на джерело. Тексти пісень, а це означає: Є тихий ліс навколо. Приміщення з льодом, вода, в якій вважається терапевтичним, також порожнім.

365790 Р

46.

47. На кладовищі, знайомства з XVII століття, виросло не далеко від монастиря. До сотні років тут поховані не тільки звичайні люди, але й монахи, є ще могили деяких Вронських в 1885 році. Не менш древній будинок є дерев'яним храмом.

48.

49.00 р.

50.00 р. З пагорба відкривається чудовий вид на монастир. Він заморожує в осінньому ландшафті.
Жителі монастиря впевнені, що для того, щоб зрозуміти монастирське життя, потрібно жити тут не менше року. На перший погляд ви можете побачити дивні люди в чорному одязі. Внутрішнє життя – глибина, яка тисяч книг спробувала відобразити протягом двох тисяч років. Не можна вписати в єдиний звіт.

Це його. Спасибі всім.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное