Шарль де Голль і Париж самому.

Добрий день, кожен. Я чекав довго і нарешті вирішив приєднатися до спільноти.

У мене була поїздка до Франції (так, що трапилася теж). Основні зупинки: Париж – Аррас (мале місто на півночі Франції) – Страсбург і завершили подорож Франкфурт-на-Майні. Тому, я вітаю вашу увагу на короткий фотозвіт про подорож до Європи. Подорож виявився дуже насиченим, тому протягом тривалого часу я вибрав компроміс між кількістю фотографій, і було багато з них, і докладний опис поїздки і мої спостереження.

Тут буде 49 фото, будь ласка, не перейдемо.

Трохи ліричне введення. Я працюю для невеликої компанії в Любертсі, яка виробляє розчісні датчики газу. І це просто так буває, що дуже велика частина нашої продукції і купити в Франції. Тому періодично відбуваються взаємні зустрічі. Але для мене ця поїздка була першою.

Подорож завжди починається з польоту. І так як я великий ієратор, я обов'язково сидю на вікно. Удачливий час. І на висадці мав можливість побачити / p Чарльз де Гаулле і Парижа з висоти птаха.

Пощастило захопити навіть Ейфелеву вежу на ковзані.

Культурна програма починається з основного символу Парижа. Розташована на березі Сени, Ейфелева вежа була побудована для Парижа Експозиція 1889 року і має висоту 324 м. Не можна уявити столицю Франції без цієї пам'ятної структури і найбільш відвідуваної туристичної привабливості у світі.

Люди в чергі для підйому не дуже багато, тому без думки двічі вони вирішили піднятися до вершини. Під час очікування ліфтів на рівні 2 захід сонця підійшов. Шукаю Парижа з вежі на заході, я повинен сказати, дивовижна! У кадрі бізнес-центру Парижа - Дефенс.

На той час ми досягали вершини, сонце вже встановив. Головний недолік вежі полягає в тому, що вона не показує вежі самому. Давайте зафіксувати це неспроможне непорозуміння. Вид з висоти майже 300 м.

Центр Парижа, Сейн. Якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити Лувр, Нотр-Дам і багато інших цікавих пам'яток. Майже весь центр міста побудований з будівлями 6-7 поверхів, тому виглядає дуже гладко.

Шарль де Голль і Париж самому. , м. Київ

Після того, як вежа пішло їздити на Сіні. За цей час він був абсолютно темним. На набережній збираються величезні натовпи людей і привітають туристів, які купують на річкових трамваях.

День народження 2. Культурна програма продовжується на Лувре. Я думаю, що всі чули. Але про її безпеку, і паркан, я не думаю багато.

Після того, як Лувр, де ми приїхали до дуже близького, ми побили. З пішохідного мосту над Сенем, вид на найстарішу частину Парижа - острів Чіте. На самому острові Нотр-Дамський собор, Нотр-Дам де Парі.

до 1 2 3 4 5+

Досягнувши знаменитого Нотр-Дамського собору Парижа, вони дісталися до сервісу, що проводиться всередині. Ну, так, собор працює. Органна музика грає всередині, співає. Хоча я не особливо релігійний характер, я був дуже вражений тим, що сталося.

до 1 2 3 4 5+

Повернутися до готелю. На метро. Паризький метро є одним з найстаріших у світі, що охоплює майже весь місто. Архітектура не блискуча, але дуже функціональна. Я дивився, що поїзди працюють з гумовими колесами. Ймовірно їздити тихіше.

День народження 3. Я отримав раніше, ніж мої колеги, щоб покинути місто самостійно і побачити красу самого романтичного міста. Перша визначна пам'ятка на шляху - City Hall of Paris, Hotel de Ville. Вранці, за відсутності багатьох туристів, дуже приємно покинути місто.

Шарль де Голль і Париж самому. Р

Ранок Парижа є дуже красивим. Сейн і Сент-Луїс-Айленд.

Неприємний квадрат з напівсолодким квадратом. Пройшов йому день до, всю площу був пунктирований туристів і місцевими А ті, хто хоче помилуватися головним характером безсмертної роботи Віктора Гуго рано вранці. Так ми збираємо тишу.

11427661

Paris Grand Opera в кінці проспекту. Один з найвідоміших оперних і балетних театрів. А також постановка відомого роману «Помант опери», на якому згодом заснувала всесвітньо відомий музичний колектив однойменної назви. Під будівлею є дійсно ціле озеро, хоча сам став не можна побачити, але можна помилуватися інтер'єрами без проблем - вранці і вночі вхід вільний для всіх.

Я щасливий! Я прийшов тільки в час для відкриття, о 10:00. І в той час як екскурсоводи були прикрашені їх групами туристів, я захопив до каси і зумів побачити грандіозну сходи Гранд-Опера в гордій самотності.

Великий піонер вражає багатством його інтер'єру.

Шарль де Голль і Париж самому. р.

Кілька коробок також відкриті для вільного доступу. Так ви можете дивитися решетари. Дивовижна краса приміщення на одній фото не може бути передана.

Туілі Сад вранці. У день нема чого падають яблука, а вранці також пристойні люди. Хтось займається джгутом, кілька хлопчиків кладуть пару стільців і захоплюють м'яч, маленькі діти під наглядом позоляторів грають на підставах. Але частина саду перед Луврою ще пуста.

Прийміть Champs Elysees до Arc de Triomphe. Я пам'ятаю ногу від Taxi 2.

І насправді Париж Arc de Triomphe. Розташований в Шарль-де-Гульській площі. Узагалі, французький генерал-де-Гуль фігура іконіка. Він часто згадується як Ленін.

Зустріч біля арки з колегами, розділеними на 2 групи. Одна група йде в Діснейленд, і ваш хмелюстка йде в Версаль. З часу роботи ми тільки побачили парк. Незважаючи на те, що Петроф з'явився пізніше, ніж Версаль, як його аналог, Санкт-Петербург Нижній парк, якось вражає мене більше.

Паризь залишив подвійне враження. З одного боку місто неодмінно красиве і гідне відвідування. The Eiffel Tower, the Louvre, Notre, the Seine, the Grand Opera – це не повний список пам'яток світу. З іншого боку, Париж, як і будь-який мегаполіс, має свої проблеми. І переселенці далеко від останнього місця. Якщо ви відключите збиті доріжки, іноді вам цікаво, ви в Франції? Кількість чорносливів, арабів та інших ненативів іноді відходить від ваги. В цілому я був готовий до багато, але купа бездомних Negroes прямо на площі перед станції Gare du Nord, поруч з яким ми зупинилися, дивилися навіть мене. На вуличках вранці можна побачити всі сім'ї, які знаходяться біля будинків. Скуди на вулицях також присутні в достатній кількості. Граффіті - проблема для європейських міст. Навіть всі стіни підходових тунелів фарбуються. Підсумок: варто відвідати Париж, але варто бути готовим до того, що місто не завжди і не скрізь те саме, що він засмагляв численними творами мистецтва. Порадуйте його як звичайний місто зі звичайними мешканцями і звичайним життям. І насолодіться ним, сніданком на бульварі Магента і п'ятою чашкою спекотної кави відомих французьких круасанів (це дійсно дивно смачно там).

У той же час для нас ми переїжджаємо до нашого другого та основного призначення – місто Аррас. Місто знаходиться в північно-східній частині Франції, недалеко від кордону з Бельгією, приблизно 160 км від Парижа. Незважаючи на свій скромний розмір і населення всього 40 тис. осіб, місто має дуже вражаючу історію. Ми взяли місцеві швидкісні поїзди з національного перевізника SNCF. Час поїздки становить лише 50 хвилин. В цілому дуже зручно подорожувати залізницею в Європі. Ви можете подорожувати з півночі на південь всього за кілька годин. Поїзди тут набирають швидкість понад 300 км / год. Центральні квадрати Аррасу (посередині) розташовані два з них) Сама площа набуває великого ринку протягом дня. Увечері з містами вмирає. Тексти пісень, а це означає: І він прокинувся знову на ніч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Один з головних визначних пам'яток Арраса є величезним собором, Сен-Вааст-ла-Уг. У місті з надзвичайно вузькими вуличками я не знайшов нормального кута для захоплення цієї величезної структури. І отримавшись всередині, ви отримаєте відчуття, що весь місто може вписуватися тут.

Центр міста зберегла свій розвиток практично в оригінальній формі з середньовіччя. Ну і французи самі переважно живуть в приватних будинках, розташованих на околиці. Але ці вулиці обов'язково мають свою чарівність. І, на відміну від столиці, в Аррасі практично немає мігрантів. А сам місто виглядає нутро, враження залишається сприятливим. Вже мало сенсу йти тут цілеспрямовано, але якщо вам пощастило бути в тих частинах, то обов'язково варто загорнути тут.

Ми повинні рухатися далі. Наступна зупинка - Страсбург. З тих пір не було прямих рейсів з Арраса, потрібно було здійснити перенесення в Париж, а не десь, а безпосередньо в аеропорту. П'ятниця Шарль де Гаулле не тільки великий повітряний гавань Західної Європи, але і повноцінний залізничний вузол. Дуже зручно літати тут і піти в будь-яку частину Франції без відвідування столиці.

Дві години чекають на станцію і ми прямуємо до Страсбурга. Ці швидкісні поїзди мають тільки один недолік: іноді ви хочете взяти постріл прямо уздовж шляху, але до тих пір, поки ви отримаєте камеру, кадр встигнути закінчити.

Прибуваючи в Страсбургі, ми раптом дізналися, що ніхто не зустрівся з нами. Ми намагаємось до двох годин. Ми любимо на площі станції. Хочу сказати, що будівля станції була побудована в кінці XIX століття, але в 2006-2007 рр. здійснювала масштабну реконструкцію, в результаті чого ця структура була оточена скляною куполою і зараз станція схожа на відчужний корабель на тлі старовинних будівель.

В останні роки ми знайшли наші друзі, і ми збираємося до компанії. Після того, як всі формальності, нарешті, приймають в готель, де можна відпочити. Фото підприємств, на жаль, не встигли зробити, все було на ходу. Але район біля готелю вже можна побачити в спокійній атмосфері. Я зроблю цю картину на мій “ірон”, тому я не можу гарантувати якість. Це досить будинки на північ від Страсбурга в місті Ла Ванзено. ЯП жив у тім!

На наступний день ми закінчуємо бізнес-часткою нашої поїздки та повернемося до Страсбурга, щоб продовжити нашу культурну програму. Місто розташоване в самому схід від Франції, біля річки Рині, яка веде кордон з Німеччиною і є історичним столицею Алсцевої області. У своїй багатій історії місто під юрисдикцією Німеччини, потім Франції. Змішування двох культур залишило свій знак на місті і його мешканців, тому можна почути як французьку, так і німецьку. Страсбург є домом Європейського Парламенту та відомого суду з прав людини. Головний корпус Європейського Парламенту.

На наступний день ми придбали квиток до Франкфурта, а вранці знову поїдемо в місто-центр, захоплюючи місцеву красу без натовпів туристів. Центр міста розташований на острові в самому центрі Іль-Рівки, і називається характерно, Grand Il, де розташовані основні визначні пам'ятки міста. Весь острів є одним великим атракціоном!

Що ви думаєте про будинок, оточений водою?

Чому не Венеція? Однак запахи в тих місцях не добре. Я не хотів жити там.

3250Р. 3700Р.

На старих вулицях є сучасні трамваї.

І я знайшов, що Страсбург має свій власний собор Пресвятої Богородиці Страсбурга.

Незважаючи на те, що є багато зелені, Страсбург є досить брудним містом для французької. Вони скаржаться на сильний трафік. Ми повинні мати повітря в Москві, як вони там!

І це цікава будівля - Міжнародний Лицей Понтон'є. Будівля виглядає красиво і хочеться відвідати її всередині.

Подорож прийшов в час, коли золотою осені тільки початок в Західній Європі.

Незважаючи на те, що ми фактично витратили трохи менше дня в Страсбургі, місто залишив дуже позитивне враження. Чарівність невеликих вулиць, які переплетуть весь острів Гранд Île з великим веб-сайтом. Прогулянка набережними річки Іль. І неприпустимий дух середньовічної архітектури, яка, хоча, перетворена всередині в сучасні бутіки і кафе, все ще зберігала чарівність «старої Європи» зовні.

Шарль де Голль і Париж самому. Габаритний зображення

На одному годину ми займаємося поїздом до Франкфурта. Німеччина вітає нас з торрентом. Я залишила свою парасольку в місті Москва. У мене була маленька волога. Якщо у Франції ми зупинилися в готелях, то в Франкфурті проживає друг, який погодився дати нам послугу квартири на околиці міста протягом декількох днів. Ми приїхали в суботу в кінці дня, і відразу ж побігли в магазини, бо в неділі торгові центри Німеччини не працюють, а в понеділок у нас є літак. Як звичайно, рано вранці, я пішов, щоб вивчити місто. Шукаю в Німеччині, є одне слово в моїй голові: «замовлення». І не так багато в плані чистоти в плані організації. Все, де це повинно бути. Це те, що вулиця на околиці Франкфурта виглядає як. По дорозі, незважаючи на те, що в кадрі дорога виглядає ідеально гладкою.

Невеликий дощ. Не хочу залишити квартиру на всій території. Але, подолаючи себе, він все ще досяг центрального центру міста. У неділю життя в Німеччині припиняється. Практично не працює магазин. Я бачив дуже цікавий торговий центр зі скляною вороною. Ви можете прогулятися по всій території. Але всі магазини закриті, тільки пара динерів працює. Забавно подивитися торговий центр на вихідні без бігу з фірмовими сумками.

Площа в центрі міста дуже гідна і акуратна. Як все інше.

У другій світовій війні місто неодноразово піддав повітряних рейдів, в результаті чого з історичної частини міста практично повністю зруйновано. Після війни були відновлені деякі історичні будівлі, але в цілому Франкфурт тепер місто хмарочосів. Тому, на фоні сучасних висотних сходів є досить природно, щоб виглядати будівлю старої опери.

Найцікавіші види міста відкривають від хмарочосу Головну вежу, де знаходиться відкритий оглядовий майданчик. У погану погоду вихід закритий, але незважаючи на неглибокий дощ, люди запустили на сайт.

Це те, що одне з найбільших міст Німеччини виглядає як з висоти птаха.

Після високої чіткості ми прямуємо до єдиною зоною, відновленою від бомбардувань, Römer.

В іншому випадку ми мали занадто мало часу, щоб вивчити Франкфурт, і вихідний день, коли місто вимирає, не сприяє плідному вивченню міста. Можливо, я можу повернутися тут ще раз, а потім я принесу вам розширений звіт, і в той же час, щоб піти додому.

430289

На останню ніч нашої поїздки у мене була мрія про отримання на поїзді і їхати кудись. Я кинувся в холодному поті і був захоплений, що мені довелося перепакувати валізу. Програма виявилася дуже багатою, але постійні переїзди починають плутати, і не вистачає часу, щоб вивчити місто правильно. Але з іншого боку, враження від поїздки були досить протягом місяця. Як з туристичної частини, так і з робочої частини. І, нарешті, в аеропорту коротко перед посадкою поруч з нашими хвіртами, зрощеними A380 a / to Emirates. Що таке величезна площина! Водіння під ним не вдалося знайти кут, щоб захопити його повністю. Тільки в салоні повітряного судна вдалося захопити його у всьому розмірі.

P.S. Це де наша подорож закінчується. Ahead з іншого рейсу 3 години до Москви, який вдалося пропустити 10 днів. Хоча життя в Європі не приносить мені багато, це завжди так цікаво, щоб побачити, як вони мають це. А ще більше, коли ви отримуєте можливість подивитися не тільки на туристичних атракціонах, але й на роботі та повсякденних аспектах. Всі бобери і насолоджуйтеся своїми рейсами!