1572
Які чоловіки хочуть.
Кожна жінка повинна бути корисною для чоловіка. А також людина буде дуже корисною для своєї дружини.
Ми різні!
Коли жінка вважає, що чоловік має такі ж потреби, як її, вона намагається дати йому інтимність, безпеку і подяку. Це жінки базових потреб!
Але з яких причин цей вид догляду людина не може стояти. І не дивно дізнатися, що чоловіки мають лише 3 основні потреби.
1,1 км Потрібні бути.
2,2 км Безкоштовно
3. У Прийміть, як вони є.
І найсмачніше, що вони часто суперечать сімейному житті. Я одружився, і я думаю, що Але він не вільний. Не одружений, і безкоштовно. Але ніхто не хоче. Якщо він одружений, але його дружина завжди нещастя, він не вільний, а не обов'язково.
Подаруйте відчуття необхідності
Чоловік любить дарувати по батькові. Це маскулін. Звичайно, ми не завжди бачимо чоловіків, які приймають відповідальність. Іноді їх чоловічий характер так розтоплюється жінками, які вони бояться відповідальності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
І так, що цей тягар не важко для них, ми можемо дати їм додаткову міцність. Ця сила для чоловіка є усвідомленням його потреби. Що таке життя.
Жінки орієнтовані на процес, тому вони завжди потрібні щось. Людина потребує результатів. Він підкорив верху і отримав стоячу овуацію. Відновлений і пішов підкорити новий.
Відчуття свободи
Іноді людина повинна бути самостійною. До вашої печери, як говорить Джон Сір. Тільки таким чином він може поставити свої думки і почуття в порядку. Ця печера може бути офісом або окремою кімнатою в будинку. Це може бути кафе або тренажерний зал. Варіанти можуть бути різними – головне, що в цьому місці він може бути самостійно і ніхто не доторкнеться до нього.
Він може відчувати себе добре в домашніх умовах, але будучи в домашніх умовах, поїдається в його чоловічий сад. Його покликаний діяти поза. Це як вітер, який не можна заблокувати в чотири стіни, інакше це не вітер.
Він повинен бути вільним. Попри те, що він може бути самотнім в будь-який час, і ніхто його не буде. Потім сім'я більше не відчує себе як важкі феттери, зв'язані на руках і ногах.
Щоб вижити гнів, людина повинна бути в печері.
Для того, щоб вижити, він також потребує своєї печери.
Але найголовніше, для того, щоб він відчував свою сім'ю знову, він також повинен бути самотнім.
І мудра жінка дозволяє чоловікові піти в цю печеру. Заповнить міцністю і енергією. Я хочу, щоб він зрозуміли, наскільки важлива і любила дружину.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після всього, в цей час ви можете подбати про себе і своє тіло, зустрітися з друзями, дізнатися жіноче мистецтво – замість того, щоб він повернувся.
Чоловік повинен спілкуватися з чоловіками.
Чоловіча природа потребує обміну чоловічою енергією. Жінки вітають своїх друзів.