Повне розуміння батька та сина.

Підійдемо до п'ятого поверху одного з панелей на OZTP. Юрій живе тут в квартирі батьків. У залі, дід Олександр Михайлович няв дитину. На додаток до сина, він і його дружини підняли дві дочки.
до Проживати в цивільному шлюбі близько дев'яти років, сказав Юрій. Коли ми зібралися, моя дочка була десять місяців, тепер вона йде до четвертого класу. Все відбулося. Я використовую, щоб піти поза димом, повернутися, і моя дружина не відкриє її. Я мав би провести ніч з батьками. Це сором'язлива, після всього, тридцять років. Я повернувся вранці, вона виглядає так, як це знову. До народження, моя дружина припинила спілкування зі мною. Я думав, що іноді вагітність має дивний вплив на жінок. 25 березня ввечері я поінформував, що подарував сина, наступного ранку я пішов до лікарні. Я прийшов, і лікар каже: вони кажуть, чому прийшов – ваша дружина писав відмову, залишила дитину, званий таксі і зліва.
Юрій прийшов додому. Дружина не відчинила двері, тільки відповіла в свердловині, що у дитини померла дитина. «Що ви думаєте у пологів? Я пішов з лікарні, мій чоловік відповів.
до Моя дружина працювала в дитячому садку, здається, що діти повинні любити. Я не знаю, чому це сталося, він додає.
Юрій вирішив взяти дитину. Я назвав його Артемом.
- П'ять місяців в суді до того, як він зробив тест ДНК, щоб підтвердити батьківство, оскільки ми не підписалися. Він сплачував двадцять тисяч рублів, продовжує батько. Громадянська дружина не з'явилася в суді. Вона не відповіла на поліцейські візити і змінила її номер телефону.
Тільки після ухвалення суду малюк віддав назву батька. Під час судового розгляду хлопчик був у будинку дитини. Юрій, отримав дозвіл від міської адміністрації, регулярно відвідав сина. 17 вересня. Слід зазначити, що в історії будинку дитини є родзинкою.
Не було ніяких матеріальних проблем. Юрій має третє групу інвалідності: наслідки поранення, отримані під час проведення військового обслуговування. Його пансіонат 8700 рублів. Він є механічним інженером і до останнього часу працював водієм. Батьки відступають. Але, як кажуть, зі світом на нитку, вперше зібрано все, що потрібно: крісло, слайдери, інші речі. Найдорожчі - дитяча їжа, місяць займає близько восьми тисяч рублів. Документи готуються в органах соціального захисту. Юрій отримає всі необхідні переваги. У той же час ми повинні спиратися на власні ресурси.
Дитина росте міцною, здоровою.
до Син нормально спить, єдине - трохи примхливий. Я думаю, що зуби ріжучі. Може бути зміна погоди, щоб полум'я, говорить батько.
Не було бажання зустрітися, шукати дитину. Жінка уникає батька дитини. Не знаю, де вона є.
до Головне, щоб закінчити рік і половину, додає діду Олександру Михайловичу, потім буде легше.
Він дає малюкові сина. Він акуратно притискає його до грудей. Хлопець спостерігає свого батька. Вони мають повне розуміння.

Джерело: www.orvest.ru

Також:
  • bashny.net/admin/2014/11/07/kak-izvestno-po-tipu-ispolzovaniya-vidov-energii-suschestvuet-3-vida-dvigateley/benzinovye-elektricheskie-i-gazovye.html
  • bashny.net/admin/2014/11/kak-vybrat-novye-metody-uhoda-za-volosami.html
  • JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
  • bashny.net/admin/2014/11/pokupaya-sebe-ay-pad-ne-zabudte-pobespokoitsya-o-pokupke-chehla-dlya-nego-nikto-ne-zastrahovan-ot-vozdeystviya-pyli-vlagi-carapin-gryazi.html
  • bashny.net/admin/2014/11/14/zakladka-kachestvennogo-fundamenta-odna-iz-osnovnyh-zadach-pri-stroitelstve-sooruzheniy-i-razlichnyh-konstrukciy.html