Перший пост.
Будь ласка, не переривайте.
На різних побутових предметах будуть листи і 28 фото.
Ми підібрали цю кішку в нашому в'їзді. Вже три дні хворі чекали на них.
Я не бачу, я не сходився, я не забрав, я просто чекав. Так ми не мали вибору. В першу чергу ми думали, що він втратив і збирався повернутися до власників і всіх цих днів вони шукали їх. А потім вийшов він просто викинути. Старі власники кошеня не люблять те, що він був занадто активний і не давав тихого життя старій собакі.
У сімейній раді прийнято рішення – ми обов’язково повинні прийняти, незважаючи на те, що в той час ми вже мали кішки Базію і собаку Багатий (нині вони більше не з нами, і пішли на прогулянку по лікті).
...
Ми подумали, що кот не буде радувати нашим рішенням (на собакі, в той момент, ми не сумнівалися - добра душа була собакою, кішка з молодими кігами піднялася самостійно). У зв’язку з цим не виникало ніяких бортів і роз’ясування відносин. По-перше, звичайно, проводяться стандартні процедури - миття, ветеринар, приманка бліх, глистів і т.д. Я захопив все, поки я повісила на пороги.
р.
...
Кіт швидко спійманий. Він відразу дізнався, куди було і навчив нас, щоб зберегти його чисто. Стерна не швидко. Але як виявилося, він не знав, як їсти котів. Їжа, як собака, забираючи продукти харчування з пластини і намагайтеся її зловити на літа. Я мав багато поваги до сирого м'яса. Він спробував їсти рідку їжу, такі як каша, але після таких експериментів він повинен бути промитий кожен раз - з якихось причин вона росла в усіх напрямках і більшість всіх на себе. Так кішка оплачена для сухих продуктів. І, звичайно, кефір подається іноді.
...
кішка не мала. Він швидко виріс і закруглений, тому він став дещо мутним і часто пропустив стрибок і знизився кудись.
Отже, він один раз мисливець на балконі для літа, і, не розрахувавши його змінений центр ваги, стрибнув на рейках, не може протистояти і впав п'ятий поверх. Ми не відразу захопили його, і коли ми пішли шукати його, ми очікуємо, щоб знайти воронку під вікнами гідного розміру з осені його тушки. Проте не знайдено каркасів, ні воронки, а в стіні будинку з’явилася пада кота. Картина шокована її трагедія: стіна, і з неї прилипає спину кота, рівно половина. Він був, хто, в лямці і шоком, побачила отвір в стіні, що веде до підвалу, і вирішив попадати в неї. Тим не менш, він не розрахував діаметри і застрягнув, як Winnie the Pooh в отворі кролика.
Кіт повинен бути безглуздим порятунок від стіни задніми ніжками. Після такого загоєння він був маленьким тихим, решта тварин симпатізував з ним в будь-який спосіб.
Але тільки трохи. Довгий. Про скребкові шпалери, меблі і штори, я думаю, що в ній немає точки. Що варто його перегони на стінах на грудному рівні дорослого. Він міг атакувати диван і перемогти його.
Іноді кішка була дросельною, яка не була легкою.
19
Далі, звичайно, ми скидаємо.
...
Ну, про любов котів до комп'ютерів не варто говорити – всім відомо, що інтернет був створений так, щоб там було де розмістити свої фотографії.
...
Потрібна чаша була кішка і голодний.
_ Новини
...
Він виріс, інфекції, його гострі кіготи, і якщо хтось спробував заспокоїти його, негайно дасть їм справу. І досить успішно. Однак можна з раннього ранку показати лубок, сходження на подушку і підібрати шкіру на обличчі господаря з одним кіголем, повільно витягаючи, як ніби натякаючи на щось. І це акуратно очищається.
Тепер він старий кіт, твердий, 11 років. Він не надходить сам. Він любить сидіти на бокових лініях і спокійно дивитися.
...
...
...
...
...
3123937
...
1537662
Ми проживали один за той час, ми не мали тварин, але його. Поруч.
р.
І пішов він!
р.
Це був удар! Але це інша історія.
р.