Цей тип фундаменту називається як шведською плитою, так і фінською плитою.

Добрий день до вас, оцінив Япс. Довгий час публікувати продовження його занурення в житті країни, нарешті, дозрівання =

Стартова будівля з будинку.

Фундамент пішов на план. Фундамент являє собою монолітну ізольовану пластину з ребер жорсткості. Цей тип фундаменту називається як шведською плитою, так і фінською плитою. Суть - ізольована пластина, з міцними ребрами під несучими стінами, з теплою підлогою укладається і максимально вирівнюється таким чином, щоб не зробити стяжки, але відразу ж використовувати поверхню пластини як грубу підлогу. Тобто клеїться до плитки, лягає ламінат (для теплої підлоги).
Побудований з чоловіком сестра - два фундаменти на двох суміжних ділянках.

1,1 км План фундаменту

Я забув, щоб додати - будь ласка, не перерву, коли я закінчую, я повідомлю тебе.

2,2 км Інцизія – різновид ребер.

р.

3. У Почати з розміткою. Спочатку розмітка була не дуже правильною, потім переробити. Виготовляємо візки та ін. Для того, щоб зрозуміти, як будуть розміщені приміщення, щоб вони "приводили" з цими тросами трохи навколо ділянок.

4. У Після прийняття місця розташування, що називається трактором і почав копати. Друзі, які починаються, планують будувати - дивляться на обладнання та драйвер. У нас є хороший екскаватор Volvo, але з кришкою прокладкою між кермовим колесом і сидінням, другий був більш слабким Fiat, але водій дійсно хотів вирівняти все і т.д. (не посміхнувшись, коли все вийшло акуратно з-під відро). Другим був краще.

- відео

5. Умань Видалити родючий шар.

6. Жнівень На призначену годину авто з піском почали прибувати. Загальна вага такої машини становить 45 тонн. 15 сам і 30 тонн піску. Вони приводять погано на землю - важко. За перший раз я бачив, що земля була поширена як вода з човна. Як виглядає пластмасин.

7. Про нас Пісок. Дуже гарна якість. Чистий.

8. У Фіатичний рівень, ми обшиваємо кожен шар і трамвай з вібруючою машиною. шари 7-10 см.

р.

9. Навігація Це довгий процес.

10.

8 500 р.

11.

12. Необхідно ретельно пролити. З високоякісного пілінгу також ущільнюється.

13.00 р.

14. Над. Вони розливаються і трамвайні протягом 3 днів. Нагадуємо, що у нас є два фундаменти.

р.

15. почали формувати ребра. Як ми зробили, ми зробили піщаний рівень в середньому, потім викопуємо пісок з ребер і кидаємо її на платформах. Нехай це не зрозуміло зараз, то все стане зрозуміло;

Додано до [mergetime]1414441943[/mergetime]
У той же час почали ховати каналізаційні труби

16.00 р. Запуск трохи попереду двигуна)
Спочатку ми позначили ребра.
Я взяв деякі фотографії на тілах.

до 1 2 3 4 5+

17. а потім утворилися ребра жорсткості.

18. з іншого кута.

19 див. вниз канал. Так як у нас є точні маркування, ми легко відмітили розетки каналізаторів. Спочатку точка 0 була прийнята, тому не було висоти труби.

20. Закладаємо 110 труб з доступом до котельної кімнати, це резервний запис в будинок. Вони також прикріплюють трубу PHD для вприскування води, виведення води, вхід el-va, вихід el-va і так далі.

Додано до [mergetime]1414442485[/mergetime]
2 труби поруч - це в котельній кімнаті. Як заповідна труба писала, і, нижня, набори для трапника - пилки для миття собаки, тому що в котлі окремий вхід з підлогового транспорту можна мити каучук при зміні і т.д.

21. Стики труб були змащені таким силіконом, тільки у випадку, якщо вони загорнуті стрічкою, щоб труби не з'явились при «зварюванні». «Для того, що вони не згорнулися, «Для великих очей» й

р.

22. Вам необхідно вигнути. Але не перестаратися - інакше вода витікається, і все важче буде лежати в трубі.

23. Ажурирано тут.

24. Добре труба тут.

Додано до [mergetime]1414442805[/mergetime]
При цьому відбувається дренажна труба.

25. Труба пропилюється за розміром.

3610Р. 4200Р.

26. В нашому регіоні немає нічого нормального.

27. У той же час вони замовили ресивери для дренажу.

28. Поставте свердловини на місце.

р.

29. У той же час вони вирішили негайно прокласти дренажний канал по периметру. 110 червоних труб були використані як аудиторські свердловини.

30. Трохи різна перспектива. З'явився автомобіль з виведеного полістиролу. І Кіровоградська область. не реклама, але є дійсно дешевше. Якість хороша.

31. Дивитися.

р.

32. На зливу прокладений бурий злив. Ми вже використовуємо неперфоровану трубу. Злив загортають в шар щебеню і захищені від піщаних геотекстиль.

33.

34. це хвіст для душу з навісу.

35.

36. сформовані ребра і майданчики, кладка геотекстиль і шар щебеню 100 мм. Поруч.

37. Покриваємо землю і накриваємо її щебеню. Про проект

Додано до [mergetime]1414443541[/mergetime]
Знизу праворуч можна побачити візерунок, який дав геометрію ребер.

38. Давайте зробимо ЄПП.

Для фіксації, щоб все на цьому етапі не було

, Україна

40.

р.

41.

41. "Зигурати" з іншого кута)

р.

42. Завершуємо утеплення. Зверху 200 мм шар.

43. В'язання арматури.

44. Ми кладемо незнімну опалубку. опалубка клеєна разом з ЕППС і вирізати листи ДСП.

Додано до [mergetime]1414443887[/mergetime]
Ой, yeah. Плівка прокладено для запобігання витоку цементного молока.

45. простягається під нетточні труби для електропроводки водопостачання. труба 32. Дуже добре входить металевий шар 16 діаметра.

46. з'явився той самий метал-пластик 16-й діаметр

763,000 р.

47. Закріплення опалубки

48.

49.00 р. Використовується старе комерційне обладнання в високоякісній стійці під гребінцем теплої підлоги.

50.00 р.

51. не реклама. відмінна якість

5356678

52. Викладаємо перші петлі теплої підлоги. Крок, креслення обчислюється методом програмного забезпечення з урахуванням вікон, відкриттів та ін.

53. труби тимчасово закріплені, тому що вони будуть підняті до другого шару сітки.

54.

р.

55. тестування системи.

56.00 р.

57. зігнути такі «заморожені» підняти другий шар сітки.

р.

58. Ми спробували на терасі. Його відразу заповнили основною пластиною.

59. витягали труби теплої підлоги до верхньої сітки. Кожен закріплений в'язанням дроту через м'які кільця.

60. пропущено фото з початку фітингів. Хто може зацікавити цей момент?

61, залити бетон. 38 куб.м.

62. Починався дощовий сезон, грунт був рідким, змішувачами 8 куб., китайці з відмерлою трансмісією, з якої при найменшому навантаженні, збивається маслом (((((). Взяти наш камаз - вони не доглядають, де і як йти

63. за допомогою плаваючого італійського вібратора - дуже хороша річ!

64. вирівняти, гладко, перевірити рівень.

65. Все. Все вийшло дуже добре. другий фундамент також заливався трохи пізніше. Складно тільки натягувати. всього 92 тонн фундаменту. на подушці взяли 270 тонн піску для кожного будинку, близько 50 куб. метрів щебеню.

Додано до [mergetime]1414445113[/mergetime]
По суті, дизайнери помирають себе, і я не хочу міцних ребер для дому. Це може бути набагато дешевше і простіше, але я не шкодую, фундамент теплий, сильний. Марка бетону B22.5

Дякую за перегляд. Я відповіла питання, якщо це можливо.

Р